Volvo V70 (element5)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto element5

element5 27.08.10  21:09

« Re: bbs propus

ERku to na těch kolech sluší, ale že se z něj někdo posadí na zadek je příjemné překvapení ;-) Nordschleife bych také někdy rád dal, ale bojím se, abych to tam někde neposlal do svodidel. Přece jenom mám obě ruce levé >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 27.08.10  08:05

Fakt nádhera, úplně jsem se posadil na zadek po shlédnutí fotek.
    Myslel jsem na tebe Elemente před 14 dny na nordschleife, kde jezdil borec s 850 kombi asi na slickách takovou pilu, že i s M3 jsem měli co dělat aby jsme mu ujeli, pak mu dokonce šel plamen z výfuku :-) , někde ho má vyfocené tak dám pak odkaz.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 19.08.10  20:04

Sice si teď říkám, jestli jsem neměl počkat na osmnáctky (BBS Triton), ale hezký ty Propusy jsou, to je fakt >:D
  • 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.08.10  19:14

« bbs propus

jsou krasna,fakt parada,slusi... :-) :yes: ..
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 06.08.10  18:50

« Re: Velmi pěkné

Hele, příspěvek, už jsem myslel, že mi to tady definitivně umřelo >:D

Díky za pozdrav a pochvalu :yes: Tvá 407 také není vůbec špatná. Hloupé narážky na nedochůdče v jejím motorovém prostoru neposlouchej, každý od auta očekává něco jiného :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.10  14:32

« Velmi pěkné

Zdravím,
    velmi pěkné vozítko a recenze.Fotky super.Holt je to kára jak se patří :-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 22.06.10  20:13

« Re: Zmršené fotky

Ty fotky visí už nejmíň rok 8-s A co se týká toho Renaultu, víš, dorazil v něm kamarád a jaksi jsme ho nemohli poslat pryč >:-[] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto kuko

kuko 21.06.10  14:01

« Zmršené fotky

Nazdar

Až teď jsem si všiml, že jsi tam vystavil i pár fotek ze srasu na "Šestce". Škoda, že jsou zmršeny tím žabáckým lowcost alibabovským sedanem >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.05.10  20:34

« Re: telefon

Krizové plány se občas hodí a obávám se, že pokud u nás zítra zvítězí debbil, budu také jeden potřebovat... Zatím ale naneštěstí žádný nemám 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.05.10  19:56

>:D uz mam v hlave aj krizovy plan cize jeste hur moze prist >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.05.10  19:54

Nikdy není tak špatně aby nemohlo být ještě hůř >:D tak se drž! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.05.10  19:43

v poslednej dobe mi nic nevychadza takze mal som sa aj lepsie no psychicky sa drzim >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.05.10  19:41

A co ty, Zino, jak se máš a co děláš? (když zrovna nekolaboruješ se západními agenty) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.05.10  19:10

svihak ma policajno agentovske cislo >:D ja som si prvy krat myslel ze mi vola vypalnik >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.05.10  19:05

007 teda patří švihákovi :-O to je zklamání, myslel jsem, že mi volal Bond >:D

A ano, FRPE, nemám kredit, všechno jsem totiž narval do eRka a teď nemám ani na rohlíky :-( wapku připrav, ale vlastně nevím, jestli dojedu, mám skoro prázdnou nádrž...
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.05.10  17:06

Přidávám se, mě zasejc tadyhle pan uživatel prozvonil cca před půl hoďkou a nic = tzn. mám ti zavolat aneb došel kredit? >:D ;-)

Jo už jsem pochopil ... prozvonils abych připravil plzeňskou wapku na příbramský vůz anó? 8-s ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.10  14:44

« telefon

Ahoj, to číslo s 007 na konci jak ti dnes dopoledne volalo, to jsem byl já, ne žádná milenka... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 26.05.10  22:14

« Re: Tak copak je nového?

S Elíkem mě pojí "vášnivá noc" na Srní v manželském loži, šeptal mne něžně do ouška druhý den ráno po mazlivém probuzení že jsem lepší jak některé ženy ... 8-s

Pobíječ much = >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.05.10  22:04

Já a drzý???? Vždyť já ani nevím, jak se to dělá!!! Jsem jen prostý pobiječ much.....
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 26.05.10  22:00

Poustníku, nebuď drzej nebo si tě dám na hejta a napíšu o tom do novinek 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…