Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 08.08.10 15:57
« Re: 911
Bentley Continental GT. Samozřejmě že jsem se na něj v TCC ptal, to auto se mi prostě líbí. Pán říkal, že je to krásný auto, ale že i když se sežene za nějakou slušnou cenu, musí se počítat se servisem za milionové auto. Další věcí je, že se s ním jako s Carrerou nedá jezdit pod 10 litrů... -
David Silver 08.08.10 15:53
Švihák: >:D >:D leda nějaký mini lcd na placato na sebe v kufru... >:D
Jacoppo: jooo Bentley jsem tam nikdy nepotkal >:D ale kluci fotili Arnage, Rollsy tam hodně taky fotěj s Panamerama... nebo se nestyděl ale nebylo tam parkovací místo volný ;-) -
David Silver 08.08.10 15:09
Jacoppo: jojo, občas tam stojej dost dobrý auta :yes: :-) Ale jenom když tam nejsem já >:D když přijedu jednou za uherskej rok a procházím to tam tak jenom v jedný z postranních ulic jsou dvě 997 4S Targy(obě maj špatnou barvu na sobě.. ale vždycky jsem je potkal >:D ), a přímo v Pařížský R8, DB9 (který tam jsou snad furt) a jednou jsem tam potkal Quattroporte S Sport :-) ale je to pořád nic oproti tomu co kolikrát někdo dá za fotky z této ulice >:D Lambo, Bugatti, Maserati, Ferrari, BMW M Power, MB AMG... -
Dylan McKay 08.08.10 13:56
Našli jsme dost hub, rostou hlavně praváci, ale to není zrovna moje oblíbená houba. Já si z lesa vždycky nejraději donesu nějakou cikánku, doma si jí pak pořádně vychutnám... >:D
(cikánka = černá houba s bílou hlavou zespodu, pozn. autora)
Pak mám rád klasické poddubáky a křemenáče. Taky miluju masáky. Snad mi rozumíte, protože v každém kraji se houby jmenujou jinak. Pak nemá být tolik otrávených... :-)
No Šviháku... Skřín na zadní sedadla, trouba za šajn a lednice v kufru... to bude jasný :-!