Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 08.08.10  16:02

« Re: 911

S Panamerou bych se o parkovací stání nebál >:D :-! Mít na to auto, tak mám i na to stání kde chci >:D

No Šviháku... Skřín na zadní sedadla, trouba za šajn a lednice v kufru... to bude jasný :-!

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  15:57

Bentley Continental GT. Samozřejmě že jsem se na něj v TCC ptal, to auto se mi prostě líbí. Pán říkal, že je to krásný auto, ale že i když se sežene za nějakou slušnou cenu, musí se počítat se servisem za milionové auto. Další věcí je, že se s ním jako s Carrerou nedá jezdit pod 10 litrů...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  15:53

Švihák: >:D >:D leda nějaký mini lcd na placato na sebe v kufru... >:D

Jacoppo: jooo Bentley jsem tam nikdy nepotkal >:D ale kluci fotili Arnage, Rollsy tam hodně taky fotěj s Panamerama... nebo se nestyděl ale nebylo tam parkovací místo volný ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  15:41

Hele: [odkaz]
    Zrovna zítra ráno tam jedu s Gripenem, jsem zvědavej jestli mě taky zastaví, třeba jestli nevezu skříň nebo televizi... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 08.08.10  15:33

já tam slintám nad Rolls Royce různých tvarů a typů >:D Nebo krásnejma Bentley ;-) Idyž nedávno sem tam za rohem u Hugo Bosse viděl krásnou Panameru >:D Nějak zastrčená, asi se za ni majitel styděl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  15:09

Jacoppo: jojo, občas tam stojej dost dobrý auta :yes: :-) Ale jenom když tam nejsem já >:D když přijedu jednou za uherskej rok a procházím to tam tak jenom v jedný z postranních ulic jsou dvě 997 4S Targy(obě maj špatnou barvu na sobě.. ale vždycky jsem je potkal >:D ), a přímo v Pařížský R8, DB9 (který tam jsou snad furt) a jednou jsem tam potkal Quattroporte S Sport :-) ale je to pořád nic oproti tomu co kolikrát někdo dá za fotky z této ulice >:D Lambo, Bugatti, Maserati, Ferrari, BMW M Power, MB AMG...
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 08.08.10  15:03

Do pařížský chodim slintat nad autama a hodinkama >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  14:50

Jacoppo: >:D jsem četl "v párcích" >:D >:D a protože mi to nějak nesouviselo tak jsem si to musel přečíst znova >:D
    u nás začali růst na parkovišti >:D na Staromáku bych šel do Pařížský na auta >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 08.08.10  14:49

>:D :-! No žampiony v parcích bejvaj:-P naposledy sem jednoho viděl u Husa na Staromáku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  14:43

Jacoppo: v Praze leda nějakej žampion v záhoně na Václaváku co? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 08.08.10  14:42

Houby? na Vysočině? Hm... Jedu hned :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  14:27

« Re: řidič Avie

My cikánce vždycky říkali cikán... >:D :yes: Stejně maso je lepší jak houby, ikdyž houby občas maso v sobě maj taky, nějakej ten červík >:D

Řidič Avie - >:D >:D mazec :yes: >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  13:57

« řidič Avie

Tohle je výborný, viděl jsem to v TV: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  13:56

Našli jsme dost hub, rostou hlavně praváci, ale to není zrovna moje oblíbená houba. Já si z lesa vždycky nejraději donesu nějakou cikánku, doma si jí pak pořádně vychutnám... >:D
    (cikánka = černá houba s bílou hlavou zespodu, pozn. autora)
    Pak mám rád klasické poddubáky a křemenáče. Taky miluju masáky. Snad mi rozumíte, protože v každém kraji se houby jmenujou jinak. Pak nemá být tolik otrávených... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  10:00

Švihák: Dobré ráno i tobě. Včera ráno můj děda na Vysočině byl taky na houbách a taky donesl hlavně praváky :yes: Ale takhle [odkaz] s 911kou asi do lesa nezajedeš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  08:03

Dobré ráno :yes:

Vysočina: Jdeme na houby! Včera přišel děda ze svého lesa a přinesl plný koš praváků velkých jako krááááááva! A těch křemenáčů! Rostou, děti, tak hurá do lesů!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.08.10  23:42

dobru noc :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.08.10  23:37

No, to je skoro ono! >:D

Tak dobrou noc. A ať už zítra neprší...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.08.10  23:21

to mi teraz pripomina jednu pc hru ked som mal 16 rokov hrali sme s kamaratom a tam v jednej casti trebalo ist vo vode kde boli same kontaminovane ryby a tazko sa to zabijalo obom nam bilo srdce ako o zivot a bali sme sa >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.08.10  23:19

Ten kapr byl kontaminovanej a později lekl...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…