Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  17:00

« Re: Porsche

Jo, tak já letím! Ahoj! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 01.08.08  16:59

« Re: Re: Re: Porsche

>:D sorry za to S ale sak o rovnake >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  16:59

« Re: Porsche

...kdyby věděli, že chci stejně bílej Mercedes GL... ;-)

Kolega ho viděl včera jezdit, a dnes se nad tím celý den rozplýval. To je prej auto pro šviháka! Cayenne nechce ani půjčit, bojí se ho! A to mi má dělat na svatbě řidiče... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  16:56

« Re: Re: Porsche

Šviháku, nevšímej si kluků, oni píšou samý kraviny, nejprve Turbo, pak Cayenne S, teď zase odkaz na GTS.....guláš. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  16:55

« Re: Re: ?

Mateo, já Wikinka znám z diskusí, on má takový projev, je to rebel, fakt není špatnej... ;-)

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  16:53

« Re: sem to "prošvih"

Ale platí jedno pravidlo: Vždycky ti pokazí hodnocení ten, kdo má podstatně horší auto. Všiml jsem si, že je to tak u skoro všech recenzích... >:D

Ale to bych vůbec neřešil. Všichni desítku dát zase nemůžou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  16:51

« Re: ?

Wikinko,
    tvůj příspěvek smrdí nevychovaným projevem. :no: Je dalších tisíc cest, jak ten tvůj názor napsat slušněji, ale k tomu je potřeba více snahy, že, jenomže proč bychom se snažili, když se můžeme někomu do obličeje vysmát...jako tento příspěvek mě udivil. :-O :no:
  • « 00 Reagovat !

foto PainSnip3R

PainSnip3R 01.08.08  16:50

« Re: Re: Re: ?

Tak jestli je zatahovací tak to je v poho :-) Věřim, že jestli máš někdy plnej kufr tak to je praktický.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  16:44

« Re: Re: sem to "prošvih"

Muselo se přece stát, že nějaké vemeno hodnocení pokazí...vždycky se někdo najde...tak už to chodí. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  16:43

« Re: poděkování

Ahoj Rysguf. Taky jsem tipoval něco jiného... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  16:42

Mřížka u kufru? Ta je jen plátěná, zatahovací. Já jsem na ni zvyklej z RR. Když zabrzdím, tak mi nepřistane na hlavě taška s mycíma potřebama... ;-)

Ale jo, to uznávám, Porsche je pojem, a hlavně pozoruju reakce lidí. Je to trochu exhibicionismus jezdit s tímhle autem...
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 01.08.08  16:40

« Re: poděkování

Ahoj šviháku,
    teda, ze prave cayenne :-) Skor by som ta tipol na dalsi RR, Landcruiser V8 ci Escalade.
    Ale toto poršatko je paradne, garulujem :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PainSnip3R

PainSnip3R 01.08.08  16:38

Od Porsche bych si vybral skoro jakejkoliv jinej sportovnější model, ale co se týče Cayenne oproti třeba RR, X5, Q7... atd.. bych kdybych nekoukal na peníze šel určitě do Porsche, ten nápis Porsche na tom autě nebude jentak, věřim že i s něčim takhle vysokým můžou bejt za volantem dobrý zážitky :yes: Ale ta mřížka u kufru je strašná :-!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  16:37

« poděkování

Děkuji všem za hezké známky, věřím, že ze všech nepraktických aut z TOP10 je Cayenne Turbo pomalu nejpraktičtější... ;-)

Jedu se projet po Praze, tak mávejte pokud uvidíte Stealth s SPZ James Dean... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  15:04

« Re: Re: Re: rekord...

;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 01.08.08  15:01

« Re: Re: rekord...

Dík....nic než upřímnost mi nezbývá,ale snad když máknu,tak tu svojí sedmu do tří let budu mít taky...uvidím jak na tom budou akcie,ale zatím je to bída...jinak nějakej peníz od rodičů snad ještě kápne.Měj se a nench se odradit narážkama na Čejena, že to není porsche a tak...Vzhledem ne,ale technikou je to skvělý auto, možná jedno z nejlepších..Zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  14:49

« Re: ?

...nech se svézt... ;-)

Není to auto mého srdce, ale ve stejném kalibru těžko hledat lepší auto. Den ode dne je mi to auto příjemnější, hlavně sportovně komfortní podvozek.

Porsche Cayenne rozhodně doporučuje devět šviháků z deseti... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  14:46

« Re: Fotka:V praci

Ano, Přemku, Mníšek pod Brdy, zajímavé místo... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 01.08.08  14:45

« ?

svihak, sorry, ty si odovzdal range rover, priplatil, a dostal za to rovnako stary touareg s predimenzovanym motorom? bleee, radsej ani nehodnotim...
    za co vymenis cayenne? za golfa? a doplatis este? >:D
    sorry, nehnevaj sa na mna ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  14:45

« Re: rekord...

xgango, stydím, ale mám z toho radost. Na MACZ mi vždycky bylo dobře. Jednou si tady budu psát s vašimi dětmi, budou mi říkat praotec Švihák. Ale to už vy tady dávno nebudete... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…