Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 01.08.08 16:51
« Re: ?
Wikinko,
tvůj příspěvek smrdí nevychovaným projevem. :no: Je dalších tisíc cest, jak ten tvůj názor napsat slušněji, ale k tomu je potřeba více snahy, že, jenomže proč bychom se snažili, když se můžeme někomu do obličeje vysmát...jako tento příspěvek mě udivil. :-O :no: -
Dylan McKay 01.08.08 16:42
« Re: Re: ?
Mřížka u kufru? Ta je jen plátěná, zatahovací. Já jsem na ni zvyklej z RR. Když zabrzdím, tak mi nepřistane na hlavě taška s mycíma potřebama... ;-)
Ale jo, to uznávám, Porsche je pojem, a hlavně pozoruju reakce lidí. Je to trochu exhibicionismus jezdit s tímhle autem... -
PainSnip3R 01.08.08 16:38
« Re: Re: ?
Od Porsche bych si vybral skoro jakejkoliv jinej sportovnější model, ale co se týče Cayenne oproti třeba RR, X5, Q7... atd.. bych kdybych nekoukal na peníze šel určitě do Porsche, ten nápis Porsche na tom autě nebude jentak, věřim že i s něčim takhle vysokým můžou bejt za volantem dobrý zážitky :yes: Ale ta mřížka u kufru je strašná :-! -
karfiol 01.08.08 15:01
« Re: Re: rekord...
Dík....nic než upřímnost mi nezbývá,ale snad když máknu,tak tu svojí sedmu do tří let budu mít taky...uvidím jak na tom budou akcie,ale zatím je to bída...jinak nějakej peníz od rodičů snad ještě kápne.Měj se a nench se odradit narážkama na Čejena, že to není porsche a tak...Vzhledem ne,ale technikou je to skvělý auto, možná jedno z nejlepších..Zdar.