Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 01.08.08  22:51

« Re: Re: Ty to ale střídáš

dříve nebo později snad ano ;-) minulý pátek jsme se minuli jen o fous, když jsme jeli do hany bany nebo jak se to jmenuje a než jsem dovezl Hansse zpátky tak už jsi byl fuč ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  22:51

« Re: live :D

Tak to je něco, sousede! ;-)

Napiš někdy na SZ telefon, a domluvíme se na setkání. Nebo na mě prostě venku mávni... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  22:50

« Re: nechápu

jumper, to není závist, ale neznalost...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  22:49

« Re: Ty to ale střídáš

Tak doufám, jumper, že se tedy někdy poznáme... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 01.08.08  22:48

« Re: Re: Re: Re: Re: ?

:yes: keby som mal na pisanie prispevkov viac casu, tak by si ma uz poznal aj ty :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 01.08.08  22:48

Buď to jsou nějaký ekologisti nebo prostě jen závidí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  22:47

Nechci nikomu vnucovat nějaký Cayenne, ale už týden v něm jezdím, a musím říct, že jsem ještě nikdy v lepším autě nejezdil. Výkon a pohodlí nemá porovnání! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 01.08.08  22:44

Šviháku takový už lidi jsou. S tím asi nic nikdo nenadělá ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.08.08  22:40

« nechápu

Je mi smutno nad některými názory. Nejlacinější jsou věty- já Cayenne moc nemusím nebo Cayenne není Porsche...

Proč tohle píšete, když jste se v Cayenne Turbo ještě nikdy nesvezli?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  22:01

« Re: Re: Re: Re: ?

Pokud je to něco mezi váma, nějaký jiný styl řeči, tak pak se za svoje komentáře omlouvám a beru je zpět. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  20:49

« Re: Re: Ze zámoří

Zapomněl jsem ještě napsat o emisních normách, které jsou v US přísnější než v EU... taky proto ten snížený výkon...
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 01.08.08  20:40

« Re: Ze zámoří

Princzek.. v US sa pouziva metrika MON, udava nizsie oktanove cislo, kedze sa palivo testuje pri vyssej zatazi kedy je motor nachylnejsi na klepanie... oproti nasmu europskemu modelu RON, testovany pri laboratornych podmienkach kedy je "klepanie" mensie.. preto ten rozdiel niekolko oktanov
  • 00 Reagovat !

foto citrus

citrus 01.08.08  20:36

« Stealth!!!

Tak tohle ujde :yes: :yes: :yes: ta barva, ten motor... :yes: :yes: :yes: a hlavně ta značka... :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 01.08.08  20:27

« To jsou změny

To tu člověk pár dní není. Po návratu otevřu MA.CZ a co nevidím. Švihákův Range v TOP10, ale vlastně už není Švihákův, protože ten nyní sedlá Pepř. Tak hodně šťastných a bezproblémových kilometrů.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  20:16

« Ze zámoří

Za prvé bych chtěl pogratulovat... autíčko vapadá nádherně. Jelikož velmi dobře znám americký trh s automobily, a je evidentně vidět, že je to Cayenne ze zámoří, zajímá mě jestli máš motor laděný na US normy a to na benzin s okt. cislem 93, nebo si původní majitel nechal motor vyladit podle modelů určené do EU. US verze má v reálu cca o 20 kw méně než evropská verze. Jinak spousty šťastných kilometrů...
  • 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 01.08.08  20:02

« live :D

Svihaku, tak si dnes idem po 17:00 zaparkovat pred dom a co nevidim ulicu nadomnou v Zabehlicich na Praze 4? >:D musim povedat, ze mi tie tvoje disky na fotkach nesedia, vyzeraju subtilne, ale nazivo vyzeraju fajne >:D jo a btw.. diky za hodnoceni >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 01.08.08  18:38

« Re: Re: Re: ?

mateo ma nepochopil, svihak ma uz pozna...
    inak mateo, aj ty mas pekneho golfa >:D
  • « 00 Reagovat !

foto fan-mj

fan.mj 01.08.08  18:27

« Re: Re: sem to "prošvih"

A neurazíš sa, ak Ti dám za auto 9? >:D pre mňa Cayenne nie je to pravé orechové. Ale ak dám tak môžeš byť spokojný pretože aj môjmu forestrovi som dal 9 ;-)
  • 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 01.08.08  17:56

« Ty to ale střídáš

Zdavím šviháku, sice se osobně neznáme, ale hodně jsem toho o tobě slyšel jak na webu tak i na srazech. Ty prostě auta střídáš jak já spodní prádlo >:D
    jinak tohle auto si 10 jasně zaslouží
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.08  17:03

« Re: Re: Re: ?

Rebel nebo debel, mě je to jedno, nemám rád takové výkřiky do světa. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…