Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 02.08.08 00:01
« Šviháku....
....někde jsem četl, že budeš mít sraz s FRPE, mohu se zeptat na podrobnosti v podobě času a místa? :-)
Já jenom, že do uterka se celkem nudím, takže bych eventuélně na nějaký ten sraz i rád dorazil....samozřejmě, pokud se nebude jednat o uzavřenej sraz pro pozvané... ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 01.08.08 23:23
« Re: nechápu
Panamera:jediny co mne celkem vadi uz ted na Panamere je ze je to PAS a bude si ho chtit nekdo koupit jako auto se kterym denne bude jezdit do prace proste za stejnym ucelem jako treba CLS a vadi mi to ze bude mit maly kufr protoze motor bude vzadu takze na kufr nezbyva moc mista...teda presneji motor bude uprostred ale prsote vite jak to myslim ne?treba jak u Turbo to ma takyy motor uprostred ale aby se k nemu dostalo tak se otevre v zadu viko ste u neho... -
"-- skrytý --" 01.08.08 23:06
« Re: Re: nechápu
Neřešit Šviháku,
lidé nemají zkušenosti a tak se ztotožňují s často negativními názory kritiků, kteří zase prosazují vlastní názory v médiích. A tak čtenáři, kteří neměli možnost se v daném autě svézt, jednoduše budou důvěřovat kritikovi a ztotožní se s jeho názorem.
Cayenne je další produkt od Porsche, akorát někteří stále nedokážou pochopit, že Porsche neznamená jenom dvoje dveře.
Zajímá mě, co se zase bude říkat, až příjde Panamera. -
Ondřej Šámal 01.08.08 22:54
« Re: nechápu
356 měla taky základ v Broukovi a dneska je z ní legenda. Kdyby nebylo Cayennu, tak dneska Porsche vyrábí opět maximálně traktory nebo slouží jako montovna pro VW. A jaká je situace dneska? EK zrušila "zákon o VW", takže Porsche má volnou cestu převzít největší evropskou automobilku. Na to, že v 90. letech byla na pokraji krachu, je to bombastický výsledek :yes: Někomu se Cayenne vzhledově opravdu líbit nemusí, ale z hlediska kvality, jízdních vlastností atd. je to opravdové Porsche. Pro všechny kritiky navrhuju, aby si do auta sedli a svezli se, zaručuju, že budou mít ještě pár hodin po jízdě na tváři úsměv podobající se výrazu chovance některé z psychiatrických léčeben :yes: :yes: :yes:
A "nelíbit" někdy může opravdu znamenat "nepřát"...