Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Chobot 02.08.08 12:15
« Re: Sraz Plzeň
Já bych měl jen technickou, jestli je to u Tesca na Doubravce či u Tesca na Borech.....nebo snad dokonce ve městě? Asi bych se taky pokusil dorazit. Kajak (Cayenne) :-) mi zajímá.....rovněž Frpeovo sportovní náčiní, případně i Mateovo A5.....zní to moc dobře, na to abych si to nechal ujít ;-) . Případně bych se pak ještě nějak zítra s Frpem dohádal kdyto, budeli čas. -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 02.08.08 11:59
« Re: Re: sorry
Auto pecka je krasne a maš za něj 10 i když to neni zrovna muj šálek kávy.
Ale u fotek jde o fotky to jestli je na nich porsche superb nebo focus je jedno jde o to jak vypadaji ladí a popisuji cele auto možna i příběh newim jen se snažímk říct že tim že je na foto porsche to neznamena že je foto za deset.
Ale rozhodně ase to foto neda vubec srovnat s konkurenci na špici hodnoceni.
Určitě rozšíříš a zkrásníš foto galerii pak dám rád za deset.
JÁ ŠKODOVKÁŘ >:-[] -
Dylan McKay 02.08.08 08:44
« Re: Re: Šviháku....
Tak jo! Frpe mluvil něco o grilování, tak místo kuřete bude prase! >:D
Ne, navrhuju třeba parkoviště u Tesca. Dnes bych chtěl s Jitkou nocovat v hotelu jednoho místního tajemného uživatele MACZ na Šumavě, a zítra odpoledne, tedy v neděli se setkat s vámi v Plzni. Budu ve spojení s Mateo a Frpem, internet s sebou neberu.
Kluci to sem určitě napíšou... ;-) -
Dylan McKay 02.08.08 08:12
« Re: nechápu
Prodejním číslům je jedno, jestli s tím jezdí někdo do práce.
Lidi co tvrdí, že Porsche musí být nízký sporťák, nesmí být diesel- to jsou lidi zpátečnický, co nikdy nemůžou vést nějaký podnik, protože nemají nápad, fantazii. Takový lidi zničili Jaguar...
Já mám rád změny, pokrok. A porsche předvedlo během pár měsíců neuvěřitelný obrat. Každá automobilka by mohla Porsche závidět!