Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Dylan McKay 03.08.08 19:39
« Re: Krotitel Cayennů
Do Cayennu není těžké se zamilovat. Průměrnou spotřebu od Kanaďana 23 litrů jsem zmenšoval (on jezdil i 280!), a pak jsem si všiml "funkce" počítadla trasy, a ta ukazuje to co jsem chtěl. Cayenne překvapivě ne tak často tankuju, někdy N98, někdy N100, zkusil jsem i N95. Poslední tankování bylo OMV N98.
Spotřeba je radost. Při 150km/h žral Range Rover rozhodně víc... -
Dylan McKay 03.08.08 19:23
« Krotitel Cayennů
Spotřeba. Slovo, které každého napadne, když se řekne Cayenne. Ale není to tak! Bezesrandy- Cayenne je zatím nejúspornější auto které jsem měl!
Víkendová zkušenost- Praha, Klatovy, Domažlice. Z Prahy do Plzně po dálnici rychlostí 120- 150 km/h, spotřeba 14,8 l/100km, na okresce z Plzně do Klatov klesla na 14,5 l/100km. Poté jsme jeli nocovat do hotelu jednoho uživatele MACZ k Domažlicím.
Dnes jsem o tom vyprávěl klukům na srazu, ukazoval jim fotky displeje auta. Z Domažlic do Plzně spadla spotřeba na 12,8 litru, v Plzni stoupla na 13,1 litru.
Cestou ze srazu, tedy z Plzně jsem jel s MateoMendosou, může potvrdit rychlost 120- 150km/h, spotřebu hlásím 14,8 l/100km...
Cayenne Turbo je tedy v těchto "pravidlových" rychlostech úspornější než Range Rover 4,4 V8!
A nějaká ta akcelerace se lehce v průměrné spotřebě ztratí... -
stix 03.08.08 19:23
« Re: Sraz Plzeň
tak jako prvni to trochu zrekapituluju. dik za fajn sraz :-) fotky jsou ulozeny zde: [odkaz] moje.auto.cz 3.8.2008 Plzeň.rar . fotky jsou v plnem rozliseni a je jich pres 200, proto ta velikost cca 800MB. heslo mate v SZ. tak zase nekdy a rad sem vas vsechny poznal -
David Silver 02.08.08 20:54
« Tak Ty jsi ho fakt koupil
Čau Šviháku. Dneska jsme přijeli z dovolené. Přišel jsem semka a nestačím kulit oči. Já myslel než jsem odjel že jsi nakonec přestal přemýšlet o jeho koupi. :yes: Nyní vidím že vše jinak :yes: Tak se měj good a uží si tu chvílku toho auta ;-) :yes:
PS: cestou domů jsme se stavili v Hošticích u Volyně a neměl jsem štěstí jako Ty u jelena. Parkoviště úplně plné. Ty jsi tam byl a bylo prázdné(viz. foto u Trafica ;-) ) Takže žádné "srovnání" nebude ;-) -
"-- skrytý --" 02.08.08 20:46
« Sraz 3.8 - přesné informace.
Takže,
mám vám od Šviháka vzkázat, že se zítra na všechny těší. ;-)
Zváni jsou úplně všichni a sraz je na parkovišti u obchodu Tesco. Ve 14:00 hodin tam buďte.
Nachází se to u Plzně a když pojedete z Prahy, tak to nemůžete minout, je to při vjezdu do Plzně. ;-)
Pražáci mají sraz ve 13:00 u MODA v Průhonicích odkud se jede do Plzně. ;-) Jestli ještě někdo chce jet z Prahy, tak se mi ozvěte. :yes: