Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 03.08.08 20:29
« Re: Dívám se ze všech stran a marně vyhlížím SPZ
MilaNo.1, zelené číslo na zadním okně nebylo vidět, tak mi dopravní policie povolila dát číslo za přední sklo. Sem tam se mi nějaký pomáhač a chránič přilepí na zadek, ale protože vidí James Dean, nechá mě být, a jede do videopůjčovny...
Je to asi náhoda, ale policie černé Cayenny nějak nestaví... ;-) -
MiLaNo.1 03.08.08 20:24
« Dívám se ze všech stran a marně vyhlížím SPZ
Zdravím. Teď nevím, kdo má jaké zkušenosti nebo informace, ale nikde to tady nezaznělo (předem se omlouvám jestli ano). Jde o řádné označení vozidla. Bylo to někdy na podzim minulého roku, kdy mi někdo odcizil přední SPZ-ku. Okamžitě jsem to nahlasil na PČR, kde mi vydali jakési potvrzení o ztrátě RZ. Platilo měsíc, no a někdy v půlce právě toho měsíce mě asi po třetí stavěla státní policie. Před tím vše proběhlo bez menšího problému. Stačilo se prokázat potvrzením a já vesele pokračovall dál. Abych to zbytečně neprodlužoval, přiznávám, toho osudného večera měli i jiné důvody mě stavět, ale co z toho vzešlo, to by mě nikdy nenapadlo. Následovalo předvolání k ústnímu projednání na magistrát a následovalo rozhodnutí. To bylo následující: 6 měsíů zákaz řízení motorových vozidel a nějaká menší pokuta. A to byla ta nejnižší sazba.
Píšu to sem proto, že nevidím na fotkách ani převozní značky a myslím, že by to byla velká škoda takhle blbě přijít o řidičák. Zároveň to je výstraha pro ostatní uživatele.
Jinak auto se mi moc líbí. Takže konečně proběhla i černá barva:-) Ne, važně moc pěkný. Kombinace černé a světlého interiéru... A ten motor, ten já taky můžu. Ať slouží a hodně šťastných kilometrů.