Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Sleeper

Sleeper 04.08.08  22:28

« Byl jsem přesvědčen....

...že máš, šviháku, trochu vkus. Ale zbavit se range jen proto, aby sis koupil nafouklou devětsetjedenáctku s dvěřmi navíc? Hm....proti gustu....... Hodnotit nemůžu. Naštěstí pro Tebe :-) Výkřiky ostatních na téma "Když nemáš auto, tak nekritizuj" hodlám ignorovat. Tohle auto se mi prostě nelíbí. Tečka.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  17:06

« Re: Pro pobaveni

...no, tak to by mě spíš napsal: "byl zjištěn malý náraz, hledá se basebolka..." ;-)
  • 00 Reagovat !

foto MINIak

MINIak 04.08.08  12:27

« Pro pobaveni

Jede chlápek v novém Porsche Cayenne s plnou výbavou, nadupaný elektronikou. Zastaví na červenou na křižovatce, stojí, čeká na grín, rosvítí se oranžová, a v tu chvílí QQUUIIIIIIII!!!
    Zezadu do něj vrazí trabant. S Cayennem to jen téměř neznatelně zakývá, chvilku se nic neděje a potom se na palubním počítači objeví hláška:
    “Bylo zjištěno nové zařízení, instalují se ovladače.”
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 04.08.08  12:13

« Re: Re: hmmm

Mě se naživo v těch kolech zdají brzdy moc malý. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto stix

stix 04.08.08  12:06

« Re: Re: MHT

no je pravda, ze ceny v USA a u nas jsou neporovnatelny, bohuzel to neni jen cena z USA + naklady na dopravu + nejaka marze + dph. nejakou tou marzi nemyslim ty 10ky % nekdy i stovky
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  12:03

« Re: MHT

Tady musejí stát alespoň pětinásobek, možná víc...
  • « 00 Reagovat !

foto stix

stix 04.08.08  11:39

« Re: MHT

dobry den pane Šviháku :-) ty ceny i v $ jsou osklivy, aspon pro me :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  10:59

« MHT

Marně po ČR hledám aulu kola MHT, typ Stiletto 5 22". Zajímá mě, kolik za to chtějí místní lumpové.
    V USA: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  10:26

« Re: Včerejší sraz v Plzni

No 100% někdy jo! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto MINIak

MINIak 04.08.08  10:21

« Re: Včerejší sraz v Plzni

Coz takhle nekdy neco v okoli Pardubic... :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  10:03

« Včerejší sraz v Plzni

Nečekaná a neplánovaná akce, půvoďně setkání Šviháka a Frpeho, se změnila v jeden z největších srazů MACZ- 7 aut!
    Poznal jsem další nicky, konečně mají svoji tvář, a já jsem nadmíru spokojený. Plzeňské křídlo MACZ je plné příjemných lidí.

Těším se na další a další setkání! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  09:34

« Re: Dívám se ze všech stran a marně vyhlížím SPZ

Tento týden musím SPZ vyřídit, achjo, jak já bych tam nechal James Dean... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  09:33

« Re: hmmm

Johne, kola šílený? Nevnucuj svůj názor. Včera kluci říkali, jak jsou kola perfektní. Ještě nikdo ta kola živě neosoudil, naopak. Mě se zdá spousty věcí šílených, jen to neventiluju jako názor celého světa...
    Máš jinej vkus, a ten zase nechápu já... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  08:46

« Re: Krotitel Cayennů

Chobote, rád uvidím všechny tvé fotky týkající se Cayenna... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.08  08:23

Coopere, píšu tam o nejsilnější motorizaci v roce 2003...

A je to supersport a je! :-!

PS: edituju, nepřečetl jsem si příspěvek od Matea, on to vysvětlujue... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.08  00:43

Asi jsi to nepochopil ;-)
    On myslel, že na to, jak je Cayenne velký a těžký, tak je to v podstatě ve své kategorii supersport. ;-)
    A motor 4.8 snad ani neexistuje do Cayenne předchozí generace...pokud se nemýlím...a v roce 2003 to bylo nejsilnější sériově vyráběné Porsche...Cayenne Turbo S se začalo vyrábět později.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.08  00:41

« hmmm

pekne,jsem rad zes nesel do ty 3.2,nebo 4.8,cerna je pekna,kola sileny,ale co...jen par vytek,cayenne neni supersport,a ani nikdy nebude.Supersport ma metr pade vysku,minimalne stejne silnej motor a o tunu min.2)neni to nejsilnejsi motor,predchozi generaci(ci predfacelift,zalezi jak moc jim zeres PR) delali v turbo S,tuzim ze s rovnymi 500 konmi a 700Nm.Ale jinak je to porad bestie,skoda ze si ho nenechas,s podvozkem na sport a snizenym na minimal to dokaze nadherne prekvapit nejednoho typka ve sportaku,obvzvlast s timhle motorem >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 03.08.08  21:37

« Re: Re: Krotitel Cayennů

Já ti děkuji. Ještě tu nějakémám mám, tak je tam naházím pak. Jinak jsem tě též rád poznal. Vás všechny. Bohužel zrovna v neděli, kdy nikdo nic nedělá, mě volali povinosti, ale nelituji že jsem jel, i když relativně na krátko. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto MiLaNo-1

MiLaNo.1 03.08.08  20:47

« Re: Re: Dívám se ze všech stran a marně vyhlížím SPZ

No, to já si myslel taky. Cítil jsem se neohroženě v takovým velkým autě a s takovou SPZ. Ale zase je pravdou, že Cayenne je někde jinde.
    Tak alespoň pro ostatní uživatele...
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 03.08.08  20:38

« Re: Re: Krotitel Cayennů

No jo už si vzpomínám.... na pumpu jste nejeli tankovat, ale z jiného důvodu.... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…