Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 05.08.08 09:34
« Re: Byl jsem přesvědčen....
Chválím tvůj názor! Porsche může být i v naftě- a kdo říká že ne, je zpátečnický. Porsche má skvěle vykročeno.
Také jsem se bál spotřeby, ale realita je jiná, mnohem lepší! Jezdím Cayennem denně do práce, Range jsem tankoval rozhodně častěji. Za nižší spotřebu jezdím dokonce rychleji.
Ale samozřejmě chápu, auto do 10ti litrů to není... ;-)
Uvažoval jsem o demontáži tažného zařízení, já nic netahám, ani tahat nebudu. No, i když... Dnes se jedu podívat za kamarádem majitelem dodávky.com, začal prodávat i lodě- taková jachta za Cayennem, no... :-! ;-) -
Dylan McKay 05.08.08 08:28
Já na tebe nebudu křičet, jestli máš nebo nemáš auto, jen mi svým názorem připomínáš sebe před třemi lety...
Cayenne se mi nelíbil, jezdil v něm můj šéf, vystupovali z něj plešatí týpci ve slunečních brýlých...
Měsíce plynuly, a já o Cayennu začal uvažovat. Bylo to Porsche, byl to pojem...
Před pár týdny jsem objevil tento kousek, a bylo rozhodnuto!
2500 km. Nikdy jsem nic lepším, pohodlnějším, ovladatelnějším nejezdil. Cayenne je o 150% lepší než Range Rover. Porsche mi na Range dalo rychle zapomenout.
Dnes ráno mě napadlo, že mi snad Cayenne udělali na míru. Posadili šviháka do křesla, a kolem něj postavili Cayenne...
Sedačky jsou strašně příjemné, Porsche se nádherně ovládá.
Vím, že mezi některými uživateli se najdou i ti, kteří závist schovají za kritiku. Ale to já už neřeším, jsem starší chlápek, co to nemá zapotřebí...
Mám na to jiné řešení- koupit si zase nové auto... ;-) -
"-- skrytý --" 05.08.08 00:49
« chudák range...
dneska jsem tě náhodou viděl v Praze u krčský nemocnice při nájezdu na jižní spojku, u tebe beru přechod z vymazlenýho elegantního Range jako krok zpět, navíc tenhle konkrétní Cayenne vypadá díky těm kolům jak po nájezdu východoněmeckého tunera, no proti gustu... ale Cayenne vypadá jak když nabouranej Touareg vojede 911, chudák Porsche -
Ondřej Šámal 05.08.08 00:18
Tak vzhledově se určitě nemusí každýmu líbit, ale sám vím, že tohle auto by měl člověk aspoň respektovat. I když je to podle tebe "jen" nafouklá 911, pořád je to Auto s velkým A, což se o 99% našeho vozovýho parku říct nedá ;-) -
"-- skrytý --" 05.08.08 00:12
Víš, co se říká, ne? Říká se: "Když se ti to nelíbí, tak mi polib prd.él". ;-)
Stejně nechápu, proč ty lidé píšou takové příspěvky, příjde mi to, že záměrně chtějí zkazit majiteli náladu, myslím, že existuje tisíc dalších cest jak vyjádřit negativní názor.
A to, že nemáš auto, je špatné, doufám, že již brzy, takové jako ty (bez auta) sem nebudou moct. ;-)
Popojíždění ukazuje víc, ale průměr to nijak nemění. Jsem prostě spokojený.
Když jedeš 250 km/h, jede za 23 litrů... ;-)