Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 06.08.08 10:28
« Re: Re: Re: Re: Aparatura
Díky. Já jezdím opatrně :yes: Akorát včera mě málem sundal jinej cyklista >:D 8-s Dement- já ho předjížděl dle pravidel a on se najednou rozhodl odbočit a neukazoval a já už byl téměř předním a on už si vybočoval 8-s Nemám rád tyhle blbce... Jaktože se tu bojíš autem? :-O Vím že tady jezdějí kdejací losseři, ale to si myslím že všude -
David Silver 06.08.08 09:41
« Re: Re: Aparatura
>:D >:D Tak já si vemu asi batoh a do něj nějaké střevíce, kalhoty a košily kterou jsem měl na sobě naposledy před rokem v divadle :-!
Já jsem se díval na tachometr ze včera-nepřál mi vítr, ale ujel jsem celkově 25km a jel jsem 1,25h takže teoreticky pojedu až po odpolední špičce :-) Jinak rodiče nechtějí atz' jezdím kolem třetí odpoledne, že je to nebezpečné, tak ted'ka by to mělo být v poho.. -
"-- skrytý --" 05.08.08 21:39
« Re: Re: Re: chudák range...
A víš kde mi všichni tě máme? Právě tam... ;-)
Jednou jsi zde vybouch a zmizel pryč, tak co kdybys už konečně zmizel nadobro? :-) Chováš se jako nějaký "nadčlověk", jen tak se tu objevíš a kritizuješ, to takhle i lezeš do věcí jiných lidí normálně v životě?
Raději si sedni do své skvělé 750i a jeď zase prohnat nějaké to C55AMG na dálnici..... 8-s
Neboj, všichni víme, jak jsi bohatý, úspěšný a jak polovina lidí z MACZ na tebe nikdy nedosáhne, víme že jsi frajer. :yes: -
"-- skrytý --" 05.08.08 21:32
« Re: Re: chudák range...
jj jasne, jezdim trabantem a setrim na feldu, jsi to prokoukl, jsi proste trida, zapadocesky svihak :-), nic proti tobe osobniho, jen mas fakt hnusne vytuneny pred par lety neokoukany auto a jsi vysoko v zebricku a zrovna jsem te podle SPZ potkal v Praze, to je vsechno, tak nic, tak zdar, nenech si to kazit, ja te mam taky vis kde :-)...