Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 07.08.08 13:53
« Re: PRE PUBERTIAKOV
1.puberta je za mnou ;-)...2. nenapisal som ,ze Cayenne a ML63AMG su dve najlepsie , mozno som to nepodal tak ako som to myslel...ale neviem neviem či je X5 lepsia ako ML63AMG...ML63AMG je ina ,,liga" v porovnani s X5.....X5 by som porovnaval s ,,obyč." ML ,ale potom zas vznika otazka či chce čovek luxnusne(plavbu) SUV alebo so sportovym nadychom...o tom sa a polemizovať ;-) kazde s aut ma svoje plusy aj minusy...pola niekoho je najlepsia X5, podla niekoho mozno ML pre niekoho Cayenne Turbo pre niekoho Range a niekoho tento segment ani nezaujima....kazdy ma ine naroky,financie,potreby... ;-) -
Dylan McKay 07.08.08 13:51
« Re: PRE PUBERTIAKOV Typu "I Need Speed"
Na tohle nevím co napsat. Snad ani neexistuje nejlepší SUV, protože to nejlepší nemusí vyhovovat všem.
I kdyby mi mraky testů dokazovaly, že nejlepší je TO, moje zkušenost pro mě samotného bude důvěryhodnější, a budu říkat, že je lepší TAMTO... -
Dylan McKay 07.08.08 13:45
« Re: Dotázek
Ano, řeším dům. Mám tři domovy, ale chci jeden, který bude stát za to. Hrad Švihov je u Klatov. Klatovy jsou v západních Čechách. Čechy jsou v Evropě. Evropa je na zeměkouli. Zeměkoule je v mléčné dráze. Mléčná dráha je ve vesmíru. Vesmír je sex. -
507 07.08.08 12:37
« PRE PUBERTIAKOV Typu "I Need Speed"
Niečo im chcem povedať. Já viem, že oni ešte porovnávajú autá podľa toho za aký čas urobia 100KM/H a športiaky len podľa maximálky. Ale až raz vyrastú, pochopia, že to nie je len o tom. Že vzrušujúci športiak môže byť aj ten s maximálkou 115km/h. MG.
A teraz k najlepšiemu SUV. Hovorí mi, že Cayenne a ML 63 AMG sú dve najlepšie SUV. No jasné, sú najrýchlešie, sú najlepšie. Já ich považujem za jedny z najlepších. Ale pozor. Aj BMW X5 hoci je pomalšie, tak je ako SUV snáď lepšie od ML. Tak toto om chcem povedať. Nech sa nepozerajú na výkony, že dva najvýkonnejšie sú aj najlepšie. Sú výborné. Ale môžu byť aj iný dobrí. Já viem, že keď potrebuje rýchlosť, volil by tieto, ale rýchlosť nie je všetko. -
David Silver 07.08.08 10:58
« Stealth
Lidi poslouchejte mě!- Cayenne Turbo není auto! :no: :no: :-! To je stíhačka která je rychlejší jak třikrát chipovanej Gripen!!! :-! :-! :yes:
Čau Šviháku. Chci Ti poděkovat za nádherný zážitek z prvního Porsche co jsem v něm mohl být. Dále, za bombastické svezení, za ten tlak na mozek při zrychlení, za prýma popovídání, ... :yes: Rád jsem poznal Tvoji snoubenku. -
Dylan McKay 07.08.08 09:54
« Re: Dotázek
Pierro, není to tajemství. Ale protože mě překvapil OBROVSKÝ zájem o Cayenne Turbo, na který mám už 5 vážných zájemců, mám možnost dovézt ještě jeden Cayenne Turbo za zajímavou cenu. Tak uvidím... ;-)
Ale sám bych chtěl bílý Mercedes Benz GL. Ten si ale nemůžu teď dovolit- svatba, dům, dítě... Už zase brečím! >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 06.08.08 23:23
« no tak teda
svihaku paradny voz a paradna recenzia paci sa mi ako pises na rovinu proste o aute ze naco je a naco nie a co sa od neho da cakat, paci sa mi ako si presne povedal vykon ide hore rucicka paliva dolu, a nezvastas tu ze super spotreba zajdes tolko a tolko, ale inac ktebe by som si predstavil daco take labuznicke co strasne malo vidno na cestach a je vynimocne,vies ja to cayenne vnimam uz tak ako na svk tu si kazdy dovezie cayena naburaneho opravi a da lpg a jazdi si tu s rukou na volante vylozenou okna dole a hudba hlasno a tvari sa ako najvatsi boss siroko daleko,ale viem ze ty ten typ niesi takze v pohode,auto prajem a som rad ze konecne dakto kupil aj za normalnym ucelom ze ho chcel od srdca a ma nato a nie na pretvarku.. som zvedavy co vude dalej,a uz teraz sa tesim na recenziu,nech sa ti dari a stastne kilometre plne zabavy..pac :-! -
"-- skrytý --" 06.08.08 18:03
« Re: Cayenne je krásny
507 - Švihák na srazu říkal, že Porsche má jen dočasně a pak se vrací k Range Roveru ... ;-)
Jo jinak místo RR pak po svatbě bude jezdit v VW TRABI 601 combi - jelikož nás pozval na svatbu opravdu hodně lidí, tákže mu nezbyde financ ... >:D :-! -
"-- skrytý --" 06.08.08 17:59
« Re: Cayenne je krásny
ano moze vymeniť čo je na tom zle/divne ? ;-\ to si asi kazdy bl.. musi napisať ,ze Cayenne je zle auto a ,ze Ako!! Ako!!!! si niekto dovoli vymeniť ,,Super Bomba Range za Cayenne"....Cayenne bolo a je podlamna jedno s najlepsich SUV (uz lepsie je len ML63AMG >:D )..Cayenne chvalim ,cena je zaujimava(za ktoru je ponuknute) :-) :yes: