Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 07.08.08 18:14
« Odstraňování asfaltu
Tak jsem se koukal na netu na přípravky na to odstraňování a našel jsem at' jsem hledal jak jsem hledal jenom přípravek s názvem Sonax jednou se objevil Colorfull. Ten co máš Ty Šviháku, není to také Sonax?(obal mi připadá stejný)
Tak jsem tat'kovi pozdrav vyřídil a mám Ti vyřídit, že se mu moc líbí Tvoje fáro a jestli budeš mít stejné a v bílé tka prej bude úplně nejlepší :yes: -
borovička pivo ako je tu živo 07.08.08 16:36
« Re: PRE PUBERTIAKOV Typu "I Need Speed"
tu je vidno, že niekto nemal skúsenosť ani s cayenne ani s ML63 ani s X5. Sám nepovažujem ani jedno z týchto áut za nejakú extra výhodnú kombináciu jazdných vlastností (pre moje potreby) a dokonca nemám ani moc rád 4značku a jej produkciu ako takú ale cayenne je asi jediné auto, ktoré má rodokmeň tak dobre namixovaný, že mu nemožno vytknúť nič (resp. máločo) na ceste a ani mimo nej (v rámci svojej konkurencie). Je až neuveriteľné s akou ľahkosťou dokáže brázdiť ľahký terén (áno nehovoríme o suchej poľnej ceste) a hneď po dotyku s asfaltom sa premeniť na zábavné auto, prípadne auto kde môžem mať aj dve deti. Tento seamless prechod tak dobre nezvláda ani ML63 ani X5 4.8. Samozrejme je to veľmi subjektívne ale urobte si čas, zájdite k svojmu predajcovi a skúste porovnať. -
"-- skrytý --" 07.08.08 14:12
« Re: Cayenne je krásny
Pozri kebyze chcem auto s triedy SUV a budem to mať ako jedine auto v Rodine kupim si ML63AMG a basta!....ty kebyze chceš kupiš X5 lebo je pre teba najlepsia atd. atd. ...Svihak chce GL jemu sa to zda ako najlepsie volba 7 miest ,desing,pohodlie,technollogia.....eset mam dotaz Riadil si niekedy Cayenne Turbo ? ML63AMG? Range?
A pokud není tento přípravek, stejnou službu udělá benzinový čistič skvrn...