Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
- Radek - 08.08.08 11:13
« Nádhera
Nelze na to říci nic jiného. Jsem rád, žes předvedl, že i s takovýmto autem lze jezdit hezky "po Švihácku" za rozumnou spotřebu! Jak moc asi musí mít protáhlý obličej majitelé Fabíí 1,2 když ve 160 km/h mají stejnou okamžitou spotřebu jakp Cayenne turbo >:D Gratuluji k nádhernému kousku a myslím, že Ti vysloveně "jde k pleti" ;-) -
"-- skrytý --" 08.08.08 10:51
« Re: Re: Zdar..
V pořádku. Příště to určitě vyjde. Na tvého Cayenna se těším v reálu. Fotky jsou pěkný, ale naživo je naživo. A pokud bys mě i popřípadě svezl bylo by to asi nejvýkonější auto v jakém bych do té doby seděl. ;-) Přeji Ti všechno dobré a zítřek podle Vašich představ.
P.S. Až potkám souseda s ML 63 AMG pokusím se poprosit o projížďku a pak povykládám. -
Ondřej Šámal 08.08.08 10:17
« Re: zrcadlová barva
Na netu už před pár lety byla fotka A8 v chromovym laku a vypadala úplně stejně jako tohle BMW, v Čechách by mu ale takovýhle lesk asi dlouho nevydržel, stačilo by pár blbců s klíčem v ruce a bylo by po laku ;-\ Každopádně tenhle klip jsem viděl poprvý asi v sobotu a to fáro mě taky zaujalo. Kára za 1, holky za 1*, aber die Musik ist wirklich schrecklich >:D -
Čujo 08.08.08 09:56
« švihák ahoj
tak a je tu....myslel som si ze ty a cayenne=hrôza....ale ked som videl to auto a teba ako v nom sedis tak som si povedal ze opak je pravdou...to auto sa k tebe hodi ako * na šerbeľ :yes: je krasne a tie kola proste nemaju chybu :yes: chcel by som raz zazit to co kysky...to co popisuje musi byt silny zazitok :-) :yes: