Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.08  15:34

« Re: CERNY CAYENNE S ORANZOVYMA ODRAZKAMA

To sdílím stejný názor+bílá kola :-) [odkaz]
    [odkaz]
    Ale je to už po faceliftu... Jinak Petře, když jsem projížděl na google fotky Cayenne Turbo tak tam měl mračítka jeden na předních světlech aby byly jenom kulatý jako jsi mi říkal že by to bylo dobré :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  15:28

Děkujeme, 4 MatiC.
    Bílý Cayenne se mi zdá sexy... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  15:27

Nebyl jsem to já...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.08  13:04

čau šviháku, ještě jednou gratuluju ke svatbě :yes: ať vám to s jitkou vyjde ;-) včera jsem viděl cayenne celé do bílé...docela hnus ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 11.08.08  11:48

« CERNY CAYENNE S ORANZOVYMA ODRAZKAMA

byl jsi to ty???kousek před Průhonicema směr Brno??viděl jsem takový jen jsem neviděl na kola tak nevím ani na SPZ sem nevidel
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 11.08.08  10:25

« Re: Zlaté Porsche?

Hmm, tak až budeš pořádat nějaké to setkání s přáteli cayennského pepře tady na území stověžaté, dej vědět... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  10:01

Pierro, já jsem v Praze. Bydlím tu už 10 let, akorát se s tím nikomu nechlubím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 11.08.08  09:56

Šviháku, objevíš se někdy v nejbližší době v Praze??
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.08  09:51

Tenhle víkend nevím, asi budeme také na Vysočině ale o trochu na východ... Tak to je dobrý úmysl :yes: Já když byl malej a druhýho dědu jsem měl tady v dačicích kde bydlíme a jezdili sem jendo ročně tak to bylo takové divné :yes: A o druhý babičce jsem skoro ani nevěděl že se odstěhovala od dědy...A to není taková dálka jako jsou Mariánské lázně či Praha.. Je lepší když to nemají děti k příbuzným daleko :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  09:43

Kyskyno, o víkendu budu zase na Vysočině. A tohle si nech pro sebe- možná tam koupím barák! Jen tak na dva- tři roky. Ať má malej/malinká blízko babičku, aby to měla manželka (jé, to je hezký psát manželka) lehčí. Uvidíme... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.08  09:38

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Já můžu na chvilku odejít a můžeš to provéct jako před časem s nějakou stránkou v diskuzi u RR >:D :yes: Že když já a HH přišli tak už tam bylo něco jiného :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  09:35

Vše se událo na hradě Švihov. Možná to večer popíšu, všechno, ale svatební noc ne, je tady Kysky, HotHatch... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 11.08.08  09:28

Kde vlastně svatba proběhla?? A jaký kočár Vás vezl na radnici či do kostela?? Šestispřeží anebo Cayenne v turbíčku??
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  09:21

Díky, Pierro. Brzy svatbu popíšu, chodí nám reakce na svatbu od hostů, bylo to opravdu nádherné. Jsme za to rádi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 11.08.08  08:59

Šviháku dodatečně gratuluji tobě i tvé paní ke svatbě. A snad jen popřeji hodně pohody, lásky, štěstí, zdraví a porozumění. Na to ostatní už musíte vyzrát sami. ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.08.08  08:42

« Zlaté Porsche?

Musím to napsat. I když se nechystám vůz Porsche vlastnit delší dobu, pevně věřím, že nebude mít tak závažné mouchy jako Range Rover.

U mého exauta už zase odešel diferenciál! Už 3x! Nový majitel je řádně rozčarovaný, dnes dopoledne kvůli tomu musím do AMT. Na diferenciál je záruka, ale zárověň i kulance od Land Roveru. Britští soudruzi by měli na diferenciál používat jiný materiál, než papír... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.08.08  19:25

« Re: Gratulace

...vždyť bych nedělal nic jiného... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 10.08.08  18:56

...tak nech sa to casto opakuje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.08.08  18:05

Ještě jednou Vám všem děkuji za přání, věřte, že je to dojemné!
    Ráno po svatební noci jsem se probudil, a pomiloval se se svojí ženou. To je asi ta hlavní změna... ;-)

Svatba to byla jako z pohádky! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.08  16:38

« Re: 400 a strom bye bye

Hanssi, že jseš to ty tak jo :yes: >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…