Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 11.08.08 09:51
« Re: Zlaté Porsche?
Tenhle víkend nevím, asi budeme také na Vysočině ale o trochu na východ... Tak to je dobrý úmysl :yes: Já když byl malej a druhýho dědu jsem měl tady v dačicích kde bydlíme a jezdili sem jendo ročně tak to bylo takové divné :yes: A o druhý babičce jsem skoro ani nevěděl že se odstěhovala od dědy...A to není taková dálka jako jsou Mariánské lázně či Praha.. Je lepší když to nemají děti k příbuzným daleko :yes: -
Dylan McKay 11.08.08 08:42
« Zlaté Porsche?
Musím to napsat. I když se nechystám vůz Porsche vlastnit delší dobu, pevně věřím, že nebude mít tak závažné mouchy jako Range Rover.
U mého exauta už zase odešel diferenciál! Už 3x! Nový majitel je řádně rozčarovaný, dnes dopoledne kvůli tomu musím do AMT. Na diferenciál je záruka, ale zárověň i kulance od Land Roveru. Britští soudruzi by měli na diferenciál používat jiný materiál, než papír... :no:
[odkaz]
Ale je to už po faceliftu... Jinak Petře, když jsem projížděl na google fotky Cayenne Turbo tak tam měl mračítka jeden na předních světlech aby byly jenom kulatý jako jsi mi říkal že by to bylo dobré :yes: