Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  11:19

« Re: Re: Švihák mládežník

Maybach mám z Frankfurtu, Rolls přišel z Monaka a Bugatti přímo z Molseheimu. Šviháku, pak se připojím k Kyskově prosbě - vezmi mi prosím to Turbo... ;-)
    P.S. Kysko, tobě poslali něco z Ferrari?? Pokud vím u nich stojí jeden katalog (nebo spíše knížka) 25€, zadarmiko ti ji nepošlou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  11:13

Ricardo: >:D >:D >:D Jéé, to se mi to kolo dřív rozpadne >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  11:13

Pierro: >:D To já jendou za čas to proberu a co je starší tak vyhodím a objednám si new ;-)

Všem: při objednávání katalogů musí být člověk trochu vych.caný. Já třeba si objednal katalog po čase od každého prodejce Land-rover a od skoro každého mi přišel o něco jiný. Od jednich dokonce anglickej :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.08.08  11:11

Nebo zajeď do Ženevy, odtam jsem si dovezl i Maybacha ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  11:11

Švihák: To je v pohodě. Já je nemám ani kam dávat :yes: Dvě poličky pod tíhou katalogů sotva držej... Leda to Porsche mi chybí..Já rád německo. Proto také z německa nemám toho málo :-) Tak kdyžtak kdyby jsi pls mohl tak jedno Cayenne (myslím že nebude podle verze a pokud jo tak raději Turbo). Díky Ti :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  11:10

Doma mi zůstalo jen BMW X5 a M5, Porsche Cayenne, Jaguar XF, Mercedes GL a Range Rover...
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  11:05

katalogy běžných značek domů netahám, žena by mi je vyhodila, tak jsou na chodbě ve skříni (ty starší), spousta je toho pak v práci...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  11:04

Ricardo: já takticky objendávám po jednom. Jenom když mi to po dvou týdnech nepříde a oni mi neodepíšou opakuji obědnávku :-) :yes: Volvo to mi posílá už i bezplatně jejich superdobrej časopis LIV kterej je fatk bomba :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  11:03

Kysky je to tak jak píše Ricardo. Chtěj ty katalogy ne na všechny nabízené modely. Jinak kdo chce sežene všechno. Mám doma i Astona, Rollse, Maybach dokonce i Veyrona. Cayenna v Turbu však ne. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  10:58

Já něco poslal HotHatchovi, kdybys mi Kysky řekl, tak jsem něco přivezl. Stále mi někdo katalogy nabízí, a já si je ani neberu...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.08.08  10:56

Taky jestli neděláš tu taktickou chybu že objednáš všechny modely najednou? :-) Když jsem si volvu napsal jenom o S60 a S80 tak toho přišlo že se to nevešlo do schránky ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  10:54

Koupit? >:D Tak to mě ani nehne!! To si radši potkám až mi od Land-rover na šetou objednávku stejného katalogu příde zase příslušenství a úpravci >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.08.08  10:50

No kdyby to začali rozdávat otevřeně tak asi nebudou stíhat tisknout. Jinak třeba od Ardenu si můžeš katalog normálně koupit.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  10:40

Pierro: Aha, tak to potom jn. Já právě mám sbírku katalogů doma. Co vzpaměti vyjmenuju tam mám katalogy: Audi, BMW, Citroen, Land-rover, Lexus, Mb, Volvo, VW, Renault, Opel, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Subaru, Toyota.......... :-) Jka říkám, exklusivní značky na mě házejí bobek...Asi si zjistili že od každé automobilky mám alespon 3katalogy >:D
    Vlastně co si vzpomínám tak Porsche nemělo katalogy ani na veletrhu 2003 ani 2007 :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  10:33

Kdybys měl zájem, můžu ti ledacos poslat. Vzhledem k tomu, že pracuju víceméně v oboru, mám přístup ke spoustě tisk. materiálů. Ale máš pravdu, české zastoupení Porsche se o tyhle materiály docela škrtí. Proto jsem poprosil Šviháka.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  10:32

Švihák: Já právě jsem se díval co new přibylo že je Cayenne v aktualitovaných tak jsem po té zeditoval příspěvek :yes: :-) No, detaily se dobře fotí když jsou k tomu auta >:D :yes: Třeba na našem Kangoo v galérii najdeš minimum detailů, protože tam toho moc zajímavého není ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  10:32

Něco seženu...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  10:30

Pierro: Právě že na netu nabízejí objednávku katalogů všelijaké značky do Ferrari,Maserati až po Volvo. Ale ty exkluzivní značky mi nikdy ještě na objednávku žádnej katalog neposlali. A porsche to ani nenabízí... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  10:26

Kysky, líbí, taky už jsou některé v galerii. Mám rád ty detailní... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  10:23

Od Porsche jsem dostal celkem velkou knížku Cayenne, měl jsem ji s sebou na srazu ve Zlíně...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…