Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 12.08.08 11:13
« Re: Re: Švihák mládežník
Pierro: >:D To já jendou za čas to proberu a co je starší tak vyhodím a objednám si new ;-)
Všem: při objednávání katalogů musí být člověk trochu vych.caný. Já třeba si objednal katalog po čase od každého prodejce Land-rover a od skoro každého mi přišel o něco jiný. Od jednich dokonce anglickej :yes: -
David Silver 12.08.08 11:11
Švihák: To je v pohodě. Já je nemám ani kam dávat :yes: Dvě poličky pod tíhou katalogů sotva držej... Leda to Porsche mi chybí..Já rád německo. Proto také z německa nemám toho málo :-) Tak kdyžtak kdyby jsi pls mohl tak jedno Cayenne (myslím že nebude podle verze a pokud jo tak raději Turbo). Díky Ti :yes: :yes: -
David Silver 12.08.08 10:40
Pierro: Aha, tak to potom jn. Já právě mám sbírku katalogů doma. Co vzpaměti vyjmenuju tam mám katalogy: Audi, BMW, Citroen, Land-rover, Lexus, Mb, Volvo, VW, Renault, Opel, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Subaru, Toyota.......... :-) Jka říkám, exklusivní značky na mě házejí bobek...Asi si zjistili že od každé automobilky mám alespon 3katalogy >:D
Vlastně co si vzpomínám tak Porsche nemělo katalogy ani na veletrhu 2003 ani 2007 :no: -
David Silver 12.08.08 10:32
Švihák: Já právě jsem se díval co new přibylo že je Cayenne v aktualitovaných tak jsem po té zeditoval příspěvek :yes: :-) No, detaily se dobře fotí když jsou k tomu auta >:D :yes: Třeba na našem Kangoo v galérii najdeš minimum detailů, protože tam toho moc zajímavého není ;-\
P.S. Kysko, tobě poslali něco z Ferrari?? Pokud vím u nich stojí jeden katalog (nebo spíše knížka) 25€, zadarmiko ti ji nepošlou... ;-)