Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  14:26

« Re: For Pierro

Nelíbí se ti to? >:D Díky, ale já to nebudu objednávat na sebe ale na tat'ku. Protože nemám ještě občanku...Tak asi nejlepší by bylo, kdyby jsi mi to teda napsal a já vyplnil všechny údaje a skopíroval to tam.
    Díky. Tohle v ČR se mockrát nevidí :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  14:26

Kdybys tam měl někdy cestu, hned vedle zámečku je i fabrika a muzeum. Obojí si můžeš za cca 10€ prohlédnout. Stojí to za návštěvu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  14:24

Víš co kysky?? Já ti ten dopis napíšu a zítra pošlu. Souhlasíš?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  13:49

Co na to říkáš? Může to tak být?
    "Good afternoon. I'd like ask the transmission brochure Bugatti Veyron 16,4 . Thank you. I wish pleasant the rest day. "
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  13:07

« For Pierro

Aha, tak to je bomba. Ale jak na bugatti.com hledám nic jsem tam zatim nenašel ;-\ Nebo, ty jsi psal že jim o to musím napsat? v kontaktech je možnost zadat nějaké své údaje a je to na jejich adresu
    [odkaz]
    Takže to bych asi najitý měl a anglicky jinak moc neumím tak asi to musím sesmolit se slovníkem. Nebo nemáš někde uložené to co jsi jim napsal ty? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  13:04

« Re: Re: Švihák mládežník

Ne ne je to jako bys někomu posílal balík, který označíš cenou pro případ ztráty. Pošta anebo v tomto případě kurýrní firma pak za jeho dodání ručí. Pokud by se cestou ztratil, odesílatel (Bugatti) ti pošle druhý a těch 200 euro bude vyžadovat po poště jako náhradu. Tobě zásilku dají jen proti občance a na podpis. Takže to stejně neošidíš. Nic vracet nikomu nemusíš.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  12:53

Pierro: Takže to je zadarmo říkáš? pro případ ztráty? takže jim to pak musíš vrátit? nějak v tom vedru nepobírám ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  12:47

Kysko, tys mě asi nepochopil. a cena 200€ neznamená, že bys ji musel platit. Bugatti ti tuhle publikaci (nabídkový katalog) připomínající knihu s tvrdými deskami v koženém semyšovém futrálu pošle zdarma. Cena se uvádí na balíku pro případ ztráty. 5000,- Kč za katalog jsou neskutečné peníze, na druhou stranu 1000000,- €U za auto také není málo... Napsat musíš přímo do Francie, do Molsheimu. Odtud ti knížku snad pošlou. Mrkni na netovou adresu Bugatti.com a hledej adresu. Jestli umíš trochu anglicky a dáš dohromady formální žádost o zaslání nabídky, vyhoví ti. Já měl katalog za dva dny. A to mi ještě ženská volala na kdy mi jej mají dodat a kam...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  12:35

Pierro: A kde se to dá objednat? Bugatti cz co vím tak ještě není nebo už jo? No a na knížku ještě ani nemám po přepočtu na dnešek >:D cca 5tisíc za knížku by mě asi tat'ka zabil. Mi říkal že si můžu číct o autech na netu tak at' si nekupuju časopisy apd. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 12.08.08  12:23

« Re: 500 a 15000

Kysky: tak to je škoda že neposlali. Ale jak jsem ti psal, já jednoho z těch kluků z Prahy (do Ferrariho) znám a je to vážně arogantní blb. Takže se ani nedivím, že nic neposlali. A o toho Veyrona si vážně napiš...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  12:16

Čau Šviháku. :yes:
    PS: musím Ti říct, že to jsou taková dost dobrá témata u Tebe v diskuzi při číslech příspěků kdy se závodí. Taková u mě nejsou a myslím že nebudou :no: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  12:14

Pierro: Díky za gratulaci, ale jak jsem psal. Neposlali ho >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  12:13

Tak já už musím letět, ahoj!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  12:12

Ricardo: To bych tam přijel sedmnáctkrát znásilněnej prosimtě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.08  12:11

Švihák: Hmm, tak je to nevýhodné pro mne. Já si koupím toho Cayenne teda. Je určitě méně poruchový a když je o 14500 levnější jak Range tak proč né. :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 12.08.08  12:10

no vies ale 15 000 je nieco ine ako 500 ale stale lepsie ako nic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 12.08.08  12:09

cujo mas u mna zmrzlinu:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.08.08  12:09

No vidíš, Flammere! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 12.08.08  12:09

hups >:D flammer podakuj mi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 12.08.08  12:08

jhhghghg
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…