Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 12.08.08 13:07
« For Pierro
Aha, tak to je bomba. Ale jak na bugatti.com hledám nic jsem tam zatim nenašel ;-\ Nebo, ty jsi psal že jim o to musím napsat? v kontaktech je možnost zadat nějaké své údaje a je to na jejich adresu
[odkaz]
Takže to bych asi najitý měl a anglicky jinak moc neumím tak asi to musím sesmolit se slovníkem. Nebo nemáš někde uložené to co jsi jim napsal ty? :-) -
Pierro 12.08.08 13:04
« Re: Re: Švihák mládežník
Ne ne je to jako bys někomu posílal balík, který označíš cenou pro případ ztráty. Pošta anebo v tomto případě kurýrní firma pak za jeho dodání ručí. Pokud by se cestou ztratil, odesílatel (Bugatti) ti pošle druhý a těch 200 euro bude vyžadovat po poště jako náhradu. Tobě zásilku dají jen proti občance a na podpis. Takže to stejně neošidíš. Nic vracet nikomu nemusíš. -
Pierro 12.08.08 12:47
Kysko, tys mě asi nepochopil. a cena 200€ neznamená, že bys ji musel platit. Bugatti ti tuhle publikaci (nabídkový katalog) připomínající knihu s tvrdými deskami v koženém semyšovém futrálu pošle zdarma. Cena se uvádí na balíku pro případ ztráty. 5000,- Kč za katalog jsou neskutečné peníze, na druhou stranu 1000000,- €U za auto také není málo... Napsat musíš přímo do Francie, do Molsheimu. Odtud ti knížku snad pošlou. Mrkni na netovou adresu Bugatti.com a hledej adresu. Jestli umíš trochu anglicky a dáš dohromady formální žádost o zaslání nabídky, vyhoví ti. Já měl katalog za dva dny. A to mi ještě ženská volala na kdy mi jej mají dodat a kam... -
David Silver 12.08.08 12:35
Pierro: A kde se to dá objednat? Bugatti cz co vím tak ještě není nebo už jo? No a na knížku ještě ani nemám po přepočtu na dnešek >:D cca 5tisíc za knížku by mě asi tat'ka zabil. Mi říkal že si můžu číct o autech na netu tak at' si nekupuju časopisy apd. :-|
Díky. Tohle v ČR se mockrát nevidí :no: