Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 12.08.08 20:52
« Re: p206 was: For Pierro
Jsem zpět. No jasně, že se mi jeden modrej Peugeot 206 s.r.a.l do cesty!
Ten klučina má mindrák, jezdí v ženském autě, pískaj na něj teplouši, a musí parkovat stranou od pěkných aut. Opět mi ukázal, že majitelé malých aut jsou jak malinkatý vzteklý pejsci. Tfuj! -
borovička pivo ako je tu živo 12.08.08 19:16
« Re: p206 was: For Pierro
z toho si nič nerob, ja mám jedného hodnotiteľa, ktorý mi na model 2004 dal 9 bodov za auto a za model 2008 7 bodov za auto. Tomu hovorím kavlitné bodovanie rovnakého auta líšiaceho sa iba MY a výbavou :-)
Ale treba uznať, že tá recenzia na piškótek je za 11bodov v každej kategórii :-) -
David Silver 12.08.08 18:43
« Re: For Pierro
Švihák: to není to žese mu nelíbí SUV, to on jenom píše. Ale podle mě závidí. :yes: Myslím že nikomu kromě některých žen se nelíbí úplně všecxhno z nějaké kategorie. Mě se třeba nelíbějí malý auta. Ale strašně z nich žeru novou Suzuki Swift. To se nedá aby člověk prostě všechny auta z té kategorie nenáviděl... Tot' můj názor. :yes:
PS: nezapomeň při tom likvidování dvěstěšestek, že to Porsche budeš chtět prodat nějakému new majiteli a né do kovošrotu ;-) -
Dylan McKay 12.08.08 17:18
Tak koukám, že Cayenne ztratil druhou pozici. Tak se podívám do hodnocení. Á, majitel Peugeotu 206! Kouknu do jeho galerie, do jeho diskuse- trpaslíkovi nesedly vozy SUV. No jo, holt mám smůlu.
To je jako malinkej pejsek štěká na velkýho. Já zase nesnáším malá auta, protože v nich jezdí k.o.k.o.t.i, kteří neumí ani zaparkovat. Malou s.r.a.č.k.o.u zaberou i místo pro autobus.
Tak jsem se uklidnil. Majitelovo komplex musím pochopit, protože se nejspíš na nic většího nikdy nezmůže- dobře mu tak! >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
PS: Za půl hodiny jedu na Mělník, dneska to musí od.s.r.a.t nějakej malej Peugeot 206... :-! -
Pierro 12.08.08 14:44
No a kdo ti nabízí pomoc?? Já snad?? To takhle neber. Jseš mladej kluk a srdcař a fanda do aut. Jako jsem v tvých letech byl já. Jenže to tu ještě byli soudruzi a já moh akorát tak žebrat odznáček anebo samolepku v mototechně, kam táta jezdil se zánovním škodylakem 120. Jestli máš archívek katalogů a autotisku, je to je chválihodné. Pokud ti tedy budu moci nějak poradit rád to udělám. A ty prospekty lepších značek (prémie) nevyhazuj, třeba jednou budou mít i sběratelskou hodnotu...:o))
Připomíná mi to krasobruslení. Porotci: 9, 9, 9, 2, 9, 9, 9...
Kluci, přiznávám, dneska bych ho zbil. Ani ne za ty body, ale za to jak to ve své diskusi okecává. Pročtěte si jeho diskusi, a bude vám hned jasno. Je to šmejd: [odkaz]