Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
PeT-a (RSKa) 12.08.08 23:00
« Re: For Pierro
Šviháku klid.....
Slova jako: "To je jako malinkej pejsek štěká na velkýho. Já zase nesnáším malá auta, protože v nich jezdí k.o.k.o.t.i, kteří neumí ani zaparkovat. Malou s.r.a.č.k.o.u zaberou i místo pro autobus." - to nemůžeš myslet vážně. ;-)
Co třeba takový xganga?? >:D >:D -
David Silver 12.08.08 21:38
« Re: p206 was: For Pierro
ZonixX: je fakt, že moc lidím se asi nezdá že je to gay auto. Nejprodávanější auto... No ale to je stejné jako když Blesk zveřejnil že podle jejich ankety je Audi R8 nejteplejší auto na trhu. Buzny to sou! Jenom jim vadí že auta co si oblíbili oni nejsou tak dobře ovladatelná. :yes: :-!
PS: Haha, koupíe si white van :-! -
Dylan McKay 12.08.08 21:31
« Re: p206
Snažím se ho pochopit, ale nejde to. Nemůžu se do něj vžít, ale zkusím to:
Je teplý večer, jedu svoji rozvrzalou, třikrát bouranou a jednou zapálenou 206tkou dotaženou z Francie. Žádná zbytečná elektronika, ani klimatizace. Horko, stažené okno, rámus, plné auto molů a můr... Otlačená kolena od přístrojovky, smrad, špína...
V tom mě oslepí zpětná zrcátka! Jedovaté modravé světlo. Mlátím autem ze strany na stranu, škubu volantem, slzí mi oči. Co je to? Cayenne! Musím mu uhnout, sakra dneska už třetí Cayenne, kterému musím vyklidit cestu! Až se vrátím domů, všem SUVéčkám snížím hodnocení! Hahahaha, vrrrrrr, hahaha, chichichi!