Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Pierro 13.08.08 11:53
« Re: Co je to?
No taky si říkám. Ono tedy když už je situace jaká je, člověk alespoň očekává, že se bude stavět poměrně rychle. Jenže ono i tohle neskutečně dlouho trvá, než vlastně něco postavěj. Já loni projel celé Řecko a to bys nevěřil jak tam se maká na nových úsecích dálnic. A peníze se na to hezky čerpají z Euro fondů. My neumíme využít ani těhle výhod, které nám členství v EU nabízí... -
Dylan McKay 13.08.08 11:51
Předem je jasné, která firma dostane zakázku. Ta firma pak najme jiné firmy, které to postaví za ní. Vidím to dnes a denně- chci se někde ubytovat, ale hotel nebo penzion má zamluvený a zaplacený stavební firma- silnice, železnice. Hotel je prázdný, přesto to firma platí, a stát proplácí.
Dal bych zakázky na stavby silnic a železnic levnější pracovní síle z Německa a Rakouska... -
-
Pierro 13.08.08 10:53
Tak to mi je líto stran tvého taťky. Cos dělal na moři ty?? Můj známej deset roků na lodi vařil. Je sranda když začne vykládat historky z plaveb. Obeplul celej svět. A kapitán kterýho jsem znal?? Ten se plavil u labsko oderské - po Labi. Bohužel v době, kdy se objeil v hospodě, byl už v důhodě a byla z něj propitá socka. Nicméně příběhy o tom jak se za komanče na lodíh pašovalo, byly také zajímavé... :-)