Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 14.08.08 08:38
« Re: p206 was: For Pierro
Švihák: >:D ... No ono se těžko podle mě vylézá ze sport'áků i za mlada- můžu potvrdit :-! :yes: >:D Když jsem na autosalonu v Brně zajel do BMW Z4 M Coupé tak jsem ještě se z toho nějak dostal ale když jsem pak sedl do Brisk Fábie WRC tak mi tat'ka musel podávat pomocnout ruku :yes: >:D -
-
ZonixX 13.08.08 22:20
...vysoky posaz, vetsi kabina = vice prostoru ve vsech smerech, hlavne nad hlavou, smerem dopredu a na sirku... :-) se vzduchovym podvozkem, kvuli vysce snadnym vystupovanim a velkymi dvermi >:D ...pro řidiče, ktery vyhledava "superioritu" na ceste je SUV jasna volba >:D ...takze kdyz si clovek muze vybrat.. :yes: -
Dylan McKay 13.08.08 22:05
Ahoj, tak pozdě večer. Byl jsem se ženou na procházce. Nemůžu odpovědět na vše, snad jen:
Ne, s takovou SPZ se jezdit nesmí, ale Cayennům s černými skly je to jedno...
Nízký nebo vysoký posaz- až vás jednou vezmou pořádně záda, tak na to přijdete sami, jestli je lepší z auta vystupovat nebo se z něj soukat. Já už osobáky nemůžu, prostě nemůžu. Mám takovou osobákofobii...
Švihák nikdy nikomu osobního řidiče dělat nebude. Zeptejte se bývalého kolegy- jednou jsme jeli Brnem, a on řekl, že jsem jako jeho osobní řidič. Za pár sekund vypadl z jedoucího auta... :-!