Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 14.08.08 09:24
« Re: p206 was: For Pierro
Švihák: já vím že je dělá Čína. Ale mě se líbějí až na nějaký detaily jako u FXX např. zabarvené světlomety... Ale pořád jsou lepší jak nějaké modely ve větším měřítku od jiných firem ;-)
PS: mě se vyplatila dovolená. Z ní jsem si přivezl dvě která v Pelhřimově byli vždycky vyprodané a v Týně n.Vl. bylo jich mraky :-) Kdyby jsme přes Týn nejeli tak si myslím že v Písku bych zase nic nesehnal jako v Jihlavě kde měli jedno jendiné auto, ale ot jsem měl. -
David Silver 14.08.08 09:02
Švihák: No já už nesbírám moc modely. Jenom Shell :-) :yes: Doufám že mi nezrušejí soutěž. už mi se zvukem chybí jen 575 :-) :yes: Jinak vypadají nádherně i s těma beze zvuku je mám v jedné řadě. Bomba! to je něco jinýho jak nějaký Bburago :-! :yes: u nás abych ten benzín z nádrže odlejval do kanistrů aby trochu ubýval >:D >:D -
Pierro 14.08.08 08:58
buď za to rád, hezkej, pohodovej vztah, plnej lásky a porozumění, srandy i občasného hádání, je jedna z nejhezčích záležitostí, co tě v životě může potkat... ;-) Co bys dělal s Phantomem čoveče?? Osobně bych volil spíše Brooklands, pro mne je mnohem stylovější jak nový RR... asi jsem staromil. :-| -
David Silver 14.08.08 08:57
Švihák: >:D >:D No ale už když jsem jí složil. Před asi měsícem mě napadlo co zkusit vyměnit přední kola za zadní a drží docela. Padají jenom občas zadní. ale dřív to bylo strašný, naklonil jsem ji a už jsem mohl hledat kola po pokoji 8-s
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jo a ještě jí jde otevřít motor na ten jsem zapomněl ;-\ -
Pierro 14.08.08 08:49
šviháku, ty si nějak fandíš ty jeden plážovej plejboji... >:-[] Já sem hodit svojí fotku, tak kysky se bude bát a já budu mít od ženskejch navždy pokoj... >:D
A k těm snům - no možná pepřák není autem tvých snů, le ty si své sny plníš (nejen čtyřkolé) a já si je zatím nechávám jen zdát... :-)