Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  09:38

« Re: p206 was: For Pierro

vypadal bys jako svůj vlastní šofér v tom rollsu... >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  09:24

Švihák: já vím že je dělá Čína. Ale mě se líbějí až na nějaký detaily jako u FXX např. zabarvené světlomety... Ale pořád jsou lepší jak nějaké modely ve větším měřítku od jiných firem ;-)

PS: mě se vyplatila dovolená. Z ní jsem si přivezl dvě která v Pelhřimově byli vždycky vyprodané a v Týně n.Vl. bylo jich mraky :-) Kdyby jsme přes Týn nejeli tak si myslím že v Písku bych zase nic nesehnal jako v Jihlavě kde měli jedno jendiné auto, ale ot jsem měl.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  09:21

Promiň, ale ty modely od Shellu, to je Čína jak prase. Já už je svýmu synovci nasbíral úplně všechny!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  09:02

Švihák: No já už nesbírám moc modely. Jenom Shell :-) :yes: Doufám že mi nezrušejí soutěž. už mi se zvukem chybí jen 575 :-) :yes: Jinak vypadají nádherně i s těma beze zvuku je mám v jedné řadě. Bomba! to je něco jinýho jak nějaký Bburago :-! :yes: u nás abych ten benzín z nádrže odlejval do kanistrů aby trochu ubýval >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  09:01

Co bych s ním dělal? Jezdil! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  09:00

V Mariánkách mám EB110 ve větším měřítku, jen ji synovec ulomil zrcátka- stačí přilepit. Pak tam je Countach, 911, a nějaký starší Mercedes a Alfa Romeo. Nějak do toho nedělám... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  08:59

Pierro: Jj já vím :yes: :-) Hech, ještě aby to jsi mi psal >:D To už zvládnu sám díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  08:58

buď za to rád, hezkej, pohodovej vztah, plnej lásky a porozumění, srandy i občasného hádání, je jedna z nejhezčích záležitostí, co tě v životě může potkat... ;-) Co bys dělal s Phantomem čoveče?? Osobně bych volil spíše Brooklands, pro mne je mnohem stylovější jak nový RR... asi jsem staromil. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  08:57

Švihák: >:D >:D No ale už když jsem jí složil. Před asi měsícem mě napadlo co zkusit vyměnit přední kola za zadní a drží docela. Padají jenom občas zadní. ale dřív to bylo strašný, naklonil jsem ji a už jsem mohl hledat kola po pokoji 8-s

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

Jo a ještě jí jde otevřít motor na ten jsem zapomněl ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  08:52

Kdepak, sny si neplním- RR Phantom Coupé.. Nene... :-|
    Ale můj sen mít hezkou, milou, hodnou holku, která mě bude mít ráda se mi splnil. A teď jí říkám "ženo"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  08:51

Kysky: ona nebyla zlá, to jsem neřekl. Jen jsem ti slíbil svůj koncept... Ale milostný dopisy babám za tebe psát nebudu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  08:49

šviháku, ty si nějak fandíš ty jeden plážovej plejboji... >:-[] Já sem hodit svojí fotku, tak kysky se bude bát a já budu mít od ženskejch navždy pokoj... >:D
    A k těm snům - no možná pepřák není autem tvých snů, le ty si své sny plníš (nejen čtyřkolé) a já si je zatím nechávám jen zdát... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  08:49

Švihák: >:D No, že Pierro mi nabídl že mi napíše dopis do Bugatti, že moje verze nebyla moc good ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  08:47

Ano, padají ji kola, protože jsem v ní seděl. Ještě že ta polička vydržela... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  08:47

Kysky, piš si dopisy radši s holkama, je to lepší, věř mi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  08:46

Švihák: wow!! Tak tu mám doma na poličce :-) :yes: Stejnou úplně. Akorát jí padají kola-njn Maisto ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  08:45

Pierro, já ale cvičím. Jednou jsem sem dal svoji fotku, ale hned bylo doma zle... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  08:44

Ale já nikde neuvedl, že je Cayenne autem mých snů... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  08:43

Asi nejnižší auto, ve kterém jsem kdy seděl byla Bugatti EB110. Ale z té se mi vůbec nechtělo! >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  08:41

Pierro: máš ten dopis? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…