Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  10:40

« Re: Cayenne ve 20. nejdiskutovanějších

Ano. Automat je správná volba! Já se do krve 13 let hádal, že nejlepší je manuál. Pak jsem si koupil Murano, a během dvou dnů mi přišlo řazení směšné. Žena i já nechceme už nic jiného.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:39

Pierro: No ono stejně na polnačkách jedu s kangoo většinou na 1čku protože skroo vždy když jsem jel tak v kufru byl pes tak kvůli dírám jsem musel pomaličku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:38

Švihák: jj to líbilo to je pravda :-) :yes: kor Bailymu, ten by měl v kufru žůžo teprv oproti Kangoo >:D :yes: Pod ním by duněl subwoofer >:D >:D No když jsem to počítal tak bych se měl dožít alespon 845-846let :yes: :yes: Kdyby jsi mi Porsche prodal za jedno mega >:D :yes: To je docela slušný ne? Ale ono by se to splácení zvednulo až byhc začal vydělávat splácel bych celýma vejplatama. Měl bych v čem spát, jídlo nepotřebuju skoro, pití-vodyj e všude dost >:D A tak bych mohl pokračovat. Soused nám ted'ka hodně závidí že budeme mít před barákem parkoviště, chtělo by hoto trochu podráždit že by se tam zaparkovalo na chvíli nějaký hodně dobrý auto >:-[] >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  10:37

Domluv se se švihákem, ať ti to někde mimo silnici na chviličku půjčí a nechá tě alespoň na momentík řídit. Uvidíš, že automat je celkem o pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  10:35

« Re: p206 was: For Pierro

šviháku, musíte se ženuš trénovat. Vem ji na výlet někam kde neni provoz rozestavte si nějaké kuželky (PET lahve s voou) a uč ji parkovat. Časem v tom bude lepší jak ty... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  10:33

V Cayennu by se Kyskyovcům líbilo... ;-)
    Ta splátka 100 Kč měsíčně, sakra to je výhodný! To bys musel žít několik stovek let...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:33

Švihák: >:D Za to Peťou jak Ti ji představovala když jsme přijeli z projížd'ky?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:32

Pierro: nene, já bych spal v autě babičce bych nechal můj pokoj v baráku >:D :yes: A děda by spal na gauči njn.. >:D Jinak co byhc s nim dělal, no jezdil. Poprvé byhc si projel automat. A jednou bysme s nim zajeli do Světlé za dodavateli zboží aby viděli že máme >:D :-! :yes: :yes: Ale my nemáme. :-( nebo spíš máme ale ten čucák nám neposílá už měsíc faktury. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  10:30

Moje žená má Hondu HR-V 1,6 VTEC s automatickou převodovkou. Už odřela předek, zadek, pravou stranu, levou stranu. Dostal jsem křeč, když chtěla jet za kamarádkou Cayennem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:30

Pierro: ty polívky to je humus už. Já když tak dr. Etcker sýrová omáčka to je o trochu lepší :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  10:29

kysky co bys dělal s pepřákem?? dyť by ás to auto sežralo a nevím, nevím, jestli by babička chtěla přespávat v kufru, když už bys ten její byt vyměnil za tuhle čtyřkolou potvoru... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  10:27

to já včera sněd čínskou polivku z pytliku a bylo mi tak nějak všelijak... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:27

Švihák: >:D Nestačil by Ti byt? >:D Mám dvojí možnost, vystěhovat babičku nebo tetu se strejdou a třema dětma >:D >:D >:D Nebo vlastně mi prodáváme byt v paneláku. 300tis jsme chtěli a prodali jsme ho za 270 a pak po ná tam vedle prodávali taky byt a ten byl na mrt' stejnej a prodali ho za půl mega. Jaká nespravedlnost 8-s :-( :-(

Anebo já bych ho koupil. Zálohu ti můžu dát 4210,-Kč a měsíčně splácet dle možnosti 100-300-500 Kč :-) bereš? :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  10:26

šviháku, dyť já vim, jen tě tak popichuju. Já to coupé už viděl a vypadá úžasně. Krom neobvyklé přístrojovky mne zaujala vnitřní strana střechy s tisíci malými diodkami, kterým výrobce říká hvězdné nebe... vypadá to vážně kouzelně. Obvzlášť tvé milé by se tohle určitě líbilo... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:26

Švihák: >:D >:D >:D T oje jako ve správách byly čínské napodobeniny motorových pil Husqvarna a bylo tma napsáno něco jako Huscchwarna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  10:25

Všiml jsem si, že jsi si můj Cayenne nějak oblíbil, nechceš ho koupit? Nebo vyměním za barák na Vysočině... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  10:24

Jé, a na stole mám kalkulačku KADIO. To je kopie CASIO. Téda, teď se stydím, kdo mi to sem dal, to není moje, haló! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:24

Pierro: no j áneívm kolik tyhle dvá stáli, přinesl je Ježíšek :-) :yes: :-! A Murče přinesl strejda k narozeninám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  10:23

Já mám od nich veterána, Mercedes-Benz 500 ŕočníku 36. Za cca. tisícovku hezkej kousek. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:22

Švihák: jako že ho chceš nahraidtn a špici? 1.místo máš reservé :yes: :yes: Proto držím jako hlavní fotku Tvé Cayenne ;-) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…