Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 14.08.08 10:38
« Re: Cayenne ve 20. nejdiskutovanějších
Švihák: jj to líbilo to je pravda :-) :yes: kor Bailymu, ten by měl v kufru žůžo teprv oproti Kangoo >:D :yes: Pod ním by duněl subwoofer >:D >:D No když jsem to počítal tak bych se měl dožít alespon 845-846let :yes: :yes: Kdyby jsi mi Porsche prodal za jedno mega >:D :yes: To je docela slušný ne? Ale ono by se to splácení zvednulo až byhc začal vydělávat splácel bych celýma vejplatama. Měl bych v čem spát, jídlo nepotřebuju skoro, pití-vodyj e všude dost >:D A tak bych mohl pokračovat. Soused nám ted'ka hodně závidí že budeme mít před barákem parkoviště, chtělo by hoto trochu podráždit že by se tam zaparkovalo na chvíli nějaký hodně dobrý auto >:-[] >:-[] :-! -
David Silver 14.08.08 10:32
Pierro: nene, já bych spal v autě babičce bych nechal můj pokoj v baráku >:D :yes: A děda by spal na gauči njn.. >:D Jinak co byhc s nim dělal, no jezdil. Poprvé byhc si projel automat. A jednou bysme s nim zajeli do Světlé za dodavateli zboží aby viděli že máme >:D :-! :yes: :yes: Ale my nemáme. :-( nebo spíš máme ale ten čucák nám neposílá už měsíc faktury. :-O -
David Silver 14.08.08 10:27
Švihák: >:D Nestačil by Ti byt? >:D Mám dvojí možnost, vystěhovat babičku nebo tetu se strejdou a třema dětma >:D >:D >:D Nebo vlastně mi prodáváme byt v paneláku. 300tis jsme chtěli a prodali jsme ho za 270 a pak po ná tam vedle prodávali taky byt a ten byl na mrt' stejnej a prodali ho za půl mega. Jaká nespravedlnost 8-s :-( :-(
Anebo já bych ho koupil. Zálohu ti můžu dát 4210,-Kč a měsíčně splácet dle možnosti 100-300-500 Kč :-) bereš? :-! >:D -
Pierro 14.08.08 10:26
« Re: p206 was: For Pierro
šviháku, dyť já vim, jen tě tak popichuju. Já to coupé už viděl a vypadá úžasně. Krom neobvyklé přístrojovky mne zaujala vnitřní strana střechy s tisíci malými diodkami, kterým výrobce říká hvězdné nebe... vypadá to vážně kouzelně. Obvzlášť tvé milé by se tohle určitě líbilo... :-)