Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 14.08.08 10:51
« Re: Cayenne ve 20. nejdiskutovanějších
Švihák: na začátek dobrej ale pak už je podle mě trochu malej..Majího sousedovi děti a dobrej. Akorát se mi nelíbí že v něm a Kii Sportage jdou mooc vidět ty malinký rouřičky od výfuku a pak je velikánská koncovka.. ale to mě moc nevadí ale člověk si toho zvenší všimne :yes: -
David Silver 14.08.08 10:49
« Re: p206 was: For Pierro
Švihák: >:D >:D To je tou nudou na zadních sedadlech. Ve Škodě 120 jsem přes mamku na sedadle spolujezdce neviděl dopředu teD' v kangoo tkay moc ne >:D No ale ve Škodě jsem si vyřízl z soolitu kruh dal ho tat'kovi ten tam nakreslil volant Subaru WRX STi co jsem mu ukázal v časopise a už se v autě jezdilo lépe :-) :yes: Třeba by ti to taky pomohlo nebo by Tě to alespon bavilo >:D -
David Silver 14.08.08 10:46
« Re: Cayenne ve 20. nejdiskutovanějších
Švihák: mě se líbějí hezouni jako Tucson,Terracan, Touareg, ML, Cayenne, RR, RRS, Freelander, XC90, X3, X5................... :-) Uvidím, třeba nakonec to bude nějakej osobák :-| ;-\ Nojo! Jak budu dělat autoškolu s malým autem? >:D No vlastně né. Oni tadyk oupili new Renault Modus tak dobrý, tne má taky vyoský posez >:-[] -
Pierro 14.08.08 10:44
« Re: p206 was: For Pierro
Já mám pro tebe kysky jiné řešení jak dostat Cayena. Zaměstnej s u šviháka jako jeho šofér (až budou papíry) a porscheho si u něj odpracuj. Když tě bude štědře platit, doplatíš ho co by dup. Benzín řešit nebudeš, na jídlo ti dá stravenky, spát můžeš v autě. Co ty na to?? >:-[]