Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Chobot 14.08.08 18:30
« Re: Dnes jsem osahal všechny poršáky
No. Pravda je že mě se třeba taky vcelku líbí stylově víc Renž(I když jak už jsme si řekli Kajak je taky nádherná kára), ale Švihák se v tom vozí, a Švihákovi se v tom vozí lépe.
Celkově u Porsche bych to moc neřešil. Tato značka měla vždy grády a je asi jedno jestli je to 944, 911 nebo Kajak. Prostě se rozhodli udělat i něco pro jiné zákazníky a vyšlo(dost dobře to vyšlo)
Chtěl sem napsat hroznou esej ale dnes radši pomlčím.
Dobrý večer mimochodem :-) -
Dylan McKay 14.08.08 17:48
« Dnes jsem osahal všechny poršáky
Odpoledne jsem byl v Porsche na Smíchově. Čekal jsem na papíry, a tak jsem si dobu krátil obcházením a procházením aut. Cayenne jsem vynechal, ten už znám.
Ale sedl jsem si do Porsche Turbo. Chtěl jsem řvát radostí nad precizním dokonalém mistrovském zpracování. Ten volant, sedačky, přístrojovka- no paráda! Sice mi dalo práci najít správnou polohu, hlavně pro nohy na pedály- pro moje dlouhé špičaté boty to nebylo... :-)
Horší bylo se z auta dostat ven. Je to auto pro radost, ale asi ne pro každodenní ježdění, a pokud ano, ne na popjíždění a časté nastupování a vystupování.
Je mi líto, když někdo napíše, že neuznává Cayenne (viz. s-mike). Naopak by si měl každý uvědomit, že díky Cayennům se nechodíme na Porsche dívat jen do muzea.
Já bych mohl napsat, že neuznávám 911tku- protože nejsem na podobná auta. Ale nenapíšu to. Každý má rád to svoje. A i když jsem pak ještě "oseděl" Boxter a Cayman, vybral bych si tam dnes zas a jenom Cayenne- nejlepší Porsche pro můj svět... -
Dylan McKay 14.08.08 11:00
« Re: Cayenne ve 20. nejdiskutovanějších
My budeme grilovat, dělat oheň. To miluju! Na pařbu, na diskotéku, na zábavu nebo na ples mě nikdo nenaláká, ale jak někdo dělá oheň na zahradě, to pozvání neodmítnu. Švagrová slaví narozeniny, mám pro ni krásnej dárek, ta bude koukat! :-)