Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 14.08.08  18:31

« Re: Dnes jsem osahal všechny poršáky

>:D Svihak vies ze by som sa GT3 RSom netackal na dovolenku iba sa povozit na okruh a niekde na tie alpske cesticky a tak ... a RS si ludia kupuju iba pre zabavu a na dovolenky chodia lietadlom :-) na Maledivy a tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 14.08.08  18:30

No. Pravda je že mě se třeba taky vcelku líbí stylově víc Renž(I když jak už jsme si řekli Kajak je taky nádherná kára), ale Švihák se v tom vozí, a Švihákovi se v tom vozí lépe.
    Celkově u Porsche bych to moc neřešil. Tato značka měla vždy grády a je asi jedno jestli je to 944, 911 nebo Kajak. Prostě se rozhodli udělat i něco pro jiné zákazníky a vyšlo(dost dobře to vyšlo)

Chtěl sem napsat hroznou esej ale dnes radši pomlčím.
    Dobrý večer mimochodem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  18:22

Tak zkus jet v 911 GT3 RS na dovolenou. Cože? Že to nejde? Já ale Cayennem můžu! Můžu! >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 14.08.08  18:19

hm... vsetci mame radi nieco ine ... verim ze cayenne musi byt bomba ale mne sa akosi nepaci ale motorvo musi byt spica... ale porsche 911 GT3 RS :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.08.08  18:14

edit:4S Cabrio >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.08.08  18:08

no ja vsechnz sportovni verze 911 až na Turbo(skoda)byla tam Carrera S,4S Turbo a Targa viz. autorevue.cz ;-) bylo to v Inveltu na Zličíně ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  17:48

« Dnes jsem osahal všechny poršáky

Odpoledne jsem byl v Porsche na Smíchově. Čekal jsem na papíry, a tak jsem si dobu krátil obcházením a procházením aut. Cayenne jsem vynechal, ten už znám.
    Ale sedl jsem si do Porsche Turbo. Chtěl jsem řvát radostí nad precizním dokonalém mistrovském zpracování. Ten volant, sedačky, přístrojovka- no paráda! Sice mi dalo práci najít správnou polohu, hlavně pro nohy na pedály- pro moje dlouhé špičaté boty to nebylo... :-)
    Horší bylo se z auta dostat ven. Je to auto pro radost, ale asi ne pro každodenní ježdění, a pokud ano, ne na popjíždění a časté nastupování a vystupování.
    Je mi líto, když někdo napíše, že neuznává Cayenne (viz. s-mike). Naopak by si měl každý uvědomit, že díky Cayennům se nechodíme na Porsche dívat jen do muzea.
    Já bych mohl napsat, že neuznávám 911tku- protože nejsem na podobná auta. Ale nenapíšu to. Každý má rád to svoje. A i když jsem pak ještě "oseděl" Boxter a Cayman, vybral bych si tam dnes zas a jenom Cayenne- nejlepší Porsche pro můj svět...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  17:14

« Re: Cayenne ve 20. nejdiskutovanějších

Pracuju od 9ti do 12ti, musím se přece trochu šetřit, ne? Omlouvám se všem pracujícím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 14.08.08  15:10

tos to teda hochu brzo zapíchnul v tý rachotě... >:D já se akorát vrátil z jednání a spousta práce mě ještě čeká... jo někdo si to holt umí zařídit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  11:53

Ty nemáš pevnou pracovní dobu že? :-) Čau :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  11:48

Tak já jedu domů. Ahoj!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  11:45

Švihák: >:D >:D Africké tnace jo? >:D Ti vždycky tancují u ohně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  11:38

« Re: Pracuje tady ...

Ale ono asi nebylo dobré ani první, ani druhé... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  11:37

Pokaždé u ohně tancuju... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 14.08.08  11:14

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  11:13

Tak si to uží :yes: :yes: Nerad tancuješ? Oheň je dobrej když je u něj sranda :-) :yes:

ÁÁ soused s Tucsonem odjíždí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  11:01

Včera mi ta kombinace divná nepřišla... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  11:00

My budeme grilovat, dělat oheň. To miluju! Na pařbu, na diskotéku, na zábavu nebo na ples mě nikdo nenaláká, ale jak někdo dělá oheň na zahradě, to pozvání neodmítnu. Švagrová slaví narozeniny, mám pro ni krásnej dárek, ta bude koukat! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 14.08.08  10:59

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  10:58

Švihák: >:D >:D JJ, to mi je jasný >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…