Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Filip . 14.08.08 18:52
« Re: Dnes jsem osahal všechny poršáky
AK je to otazka tak je to velice dlha buducnost ale ked budeme v kontakte tak sa to dozvies :-) ale sny su sny a realita je uz ina vec ale urcite zacnem na niecom boh vie nic slavnom mozno hej mozno nie uvidime ... ale urcite nejakeho Nemca ... Audi MB BMW uvidime podla situacie -
Chobot 14.08.08 18:48
švihák ženatý: Dyť já vim. Jak sem řekl. Hlavní je praktičnost. Já taky ani minutu nepolemizuju, že bych dal na Bawora nižší profil jen kvůli frajeřině, když vidím ty zdejší silnice. A to už jsem taky vyslechl jak je to hnus na balonech atd......
-
Filip . 14.08.08 18:40
Svihak:No ja som myslel tym ze na porsche musis mat dostatocny prijem a taky chlapik ked ma v garazi RS urcite este dalsie 2 auta premiovych znaciek... na dovolenky chodi sukromnym lietadlom hovorim priklad nie kazdy tak musi byt ... ale urcite ze Rs nie je jeho jedine auto ...
Chobot:A ja sa bojim co to bude v skole po 2 mesiacoch >:D -
Chobot 14.08.08 18:35
švihák ženatý: No už sem se do toho začínal zamotávat. Dnes mi to zas nějak nepálí.
_Flip_: Nazdárek Flipe.
Ještě mě napadlo při té příležitosti že jsem zaslechl narážku, že dát SUV na nízkoprofil takto je hrůza....a na to jsem odpověděl, že tohle auto je Porsche a uvidí les určitě maximálně když kolem něj pojede po dálnici.
To mluví za vše. Hlavní je funkčnost.
Svihak uz len teraz mas stvu supermarkety ze akcie na tasky a tak a a stale poviem este ani polovica augusta a uz su tu bilbordy a ja FURT VO VACSOM STRESE 8-s