Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  20:02

« Re: Dnes jsem osahal všechny poršáky

Čujo,Čujo, já když už vidím tka nedělám že jsem to nidky neviděl ;-) >:D :-! nač dalekohled na 20m když jsem z něj dostal vyrážku když jsem si ho vzal na výlet abych se koukal na dravce. (sakra v tomhle příspěvku a takový téma a schoda významů slov... no nic, poper se se správným pochopením)

edit: ale v takovým chorvatsku u moře jsem rád chodil se projít se psem na dámskou nudku >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.08.08  20:00

viem si predstavit kyskyho s dalekohladom v ruke s otvorennmi ustami >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  20:00

>:D >:D Asi tak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:57

To jo, to je nechutný... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  19:51

Šviháku, pěkný :yes: Bazén jinak jak podzemní nebrat :-) Vypadá to hrozně-sousedi si koupili na jaře a když kouknu z okna, fakt krásný pohled >:D teda když tam není mladá nahá >:D >:D >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  19:50

Švihák: no mi odtamtud koupili jednou tady na náměstí na trzích víno a moc nám nechutnalo ;-\ ale to už je dávno. Ale chutnal nám od tamtud burčák :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.08.08  19:46

takyto styl sa mi hrozne ale hrozne paci :-) mat peniaze aj by som si take nieco kupil...ten interier vypada bozsky :yes: ale inak pacia sa mi aj nizke bungalovi s velkymi presklenimi plochami :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:44

Čujo, koukni se na tohle. Tohle jsme chtěli, ale je to bohužel opačným směrem: [odkaz]
    Koukněte se na tu stavbu, stropy, vybavení, kachlová kamna, rybníček, zahradu- to je nádhera! Byli jsme se tam podívat, je to pohádková stavba!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:40

Znojmo mít poblíž, to je hezké. Miluju víno od Znovín Znojmo, bílá etiketa, zlatý proužek... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.08.08  19:39

z vlastnej skusenosti vam poviem ze je vyhodnejsie postavit dom ako ho prerabat :-) ale su aj take starsie domceky kde vymenis okna hodis omietku a byvas :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  19:38

Švihák: Ajo. Ale nám semka dostavili rychlostní silnici- HB-Znojmo. Znojmo je pouhých 39km. Ale vlastně to je jako kdyby jsi jel do Jihlavy... Hmm, sem "ťuhýk"
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:36

To je ale všechno daleko od D1. Ale když by to stálo za to, proč ne!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  19:29

Šviháku, tady v Dačicích něco je >:D Ale je to jenom vila a žádnej pozemek ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  19:28

Švihák: nene, nevím ani podle mapy si nic nevybavuju. Vím že tam je jedna taková vesnička a před ní je JZD... :-/ Ale jinak si nic nevybavuju až pak cvičiště psů. Ale vím které lázeňské středisko máš na mysli :yes: tam je příjemná procházka :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:27

Je jedno co to bude, hlavně aby to bylo někde ve směru z Prahy na Vysočinu, v blízkosti D1. Prostě ČR na dosah...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.08  19:25

co takhle nějakou prvorepublikovou vilu šviháku? :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:22

Nové domy stejně zestárnou...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  19:20

Kysky, víš jak je směrem na Cerekev v lese ta velká vila? Bylo to nějaké papalášské středisko. Chtěli jsme to s Jitkou koupit. Patří k tomu polnosti za obzor a několik rybníků, i část lesa. Koupila to ale firma, která nedaleko provozuje nové lázeňské středisko. Cena byla "příjemná".
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 14.08.08  19:18

a keby si to predal novy dom by si nepostavil ??? >:D

Chobot: Dufam ze sa nehnevas >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.08  19:17

Švihák: ale bývá tam občas ruch ;-\ A jak je tam ta pěkná šotolina tak tam při Emmě spadl odost stromů...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…