Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Pierro 15.08.08 09:52
« Re: učený z nebe nespad
No na baterkáře bych tě ani netipoval... >:D Mě se tahle měděná líbila všeho všudy na třech autech: Nissan 350 ZX, Nissan Murano a Infinity FX 45. Na porsche však děkuji, ne. Ale jestli budu na smícháč mít cestu, podívám se. A jak jsi na tom s barákem?? Znám jednoho právníka, kterej někde u Varů prodává zámek. Možná by se ti to mohlo zamlouvat. Mám se zeptat na podrobnosti? -
Pierro 15.08.08 09:00
« Re: učený z nebe nespad
šviháku, zdravim tě, ty jeden mládežníku... jsem koukal co to tu omladinu tady učíš?? vždyť ty děti zkazíš!! Samej sex, nuda pláže, ženský kozy atd... Měl bys jim raději vysvětlit liščí smyčku, dračí uzel a podobné pro život mládeže nezbytné záležitosti... >:D Hele a s tou skorobouračkou, že ty seš zamilovanej hombre?? P.S. oni mají na Smíchově 911 v turbínce?? A co ten kataloš, dali ti něco?? -
Dylan McKay 15.08.08 08:26
« učený z nebe nespad
Dnes se mi stalo něco k zamyšlení. Barrandovský most byl ráno ucpaný, jelo se krokem, zase bouračka. Jedu kolem účastníků nehody, dívám se na ně a říkám: "Naučte se jezdit!"
V tom se podívám před sebe, a musím rychle dupnout na brzdu! Stojící auto! No málem jsem ho nabral! Takže se dnes budu učit jezdit já... ;-) -
Chobot 14.08.08 22:12
« Re: Zdendino! Oni tu haraší!
Už sama věta: Tento příspěvek obsahoval slovní zvratky pana Švihovce. něco vypovídá o celé kvalitě renault clubu čr. Myslím, že zdejší vedení je rozumější a vždy (aspoň co vím) jednalo s rozmyslem. Uvidíme.
Každopádně se docela divim, že to tu ještě tímto způsobem funguje. Tohle už neni sem tam nějaká potíž, ale systematické podbourávání MACZ. Když to vemu ještě s stále se zhoršující funkčností........no. Nevim, nevim co tady tomu předpovědět.
Jasně že nadávat je lehké, řešit je boj.(jen aby nedošlo k omylu že tu dělam zle přitom sem sám lejno....)
Dobrou. -
Čujo 14.08.08 22:07
mas pravdu svihak :yes: ale dnes ma nenormalne vytocil hanes1 toto napisal: ty mas super auta muj bejvalej leon fr je slabej hroznej.ale tvoje auta jsou vazne extra.i ta astra opc co budu mit je slaba i nacipovana na 290 koni.to je malo proti tvemu vozovemu parku.klobouk dolu.ty auta ti tise zavidim.ja se uz rozcilovat nebudu to nema cenu s takovyma jak jste vy.jeden ma patnact druhej o neco silnejsi auta jak vysavac.parada. >:-[]
chobot tebe dakujem za zastanie :yes: -
Dylan McKay 14.08.08 22:04
Hlavně se nikdy nesnížit tak, jako Renault Club ČR- když jsem se zastával Avantimu, že do něj nepatří LPG, začal jsem být zloděj, kravaťák, nevzdělaní adminové mi začali vyhrožovat BANem, a ten jsem také po vymazání svých příspěvků dostal. Místo nich pak byla věta: "Tento příspěvek obsahoval slovní zvratky pana Švihovce"...
Tohle udělali člověku, který už za Renaulty utratil neskutečné peníze, který Renaultu udělal reklamu, a neustále se za značku pere- tlupa závistivců, kteří nemohli mít člověka jako jsem já mezi sebou...
Pokud by se začaly na MACZ dávat BANy, odešel bych do MACZdůchodu...
Prostě se tady musíme domluvit.