Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  09:54

« Re: učený z nebe nespad

To není taková barva, je podstatně tmavší, opravdu tmavě hnědá metalíza. Na Murano (právě to jsem měl) je úplně jiná. Fakt se tam stav, hezčí Porsche si nikdy neviděl!
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 15.08.08  09:52

No na baterkáře bych tě ani netipoval... >:D Mě se tahle měděná líbila všeho všudy na třech autech: Nissan 350 ZX, Nissan Murano a Infinity FX 45. Na porsche však děkuji, ne. Ale jestli budu na smícháč mít cestu, podívám se. A jak jsi na tom s barákem?? Znám jednoho právníka, kterej někde u Varů prodává zámek. Možná by se ti to mohlo zamlouvat. Mám se zeptat na podrobnosti?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  09:45

Ta barva je boží! Musel bys to vidět. Je to nejhezčí barva! Fakt se tam jeď podívat! Stejnou barvu pak budeš mít i v trenkách... ;-)
    Jsem ve městě Slaný, a nemám nic společného ani s Bateria Slaný... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 15.08.08  09:41

měděná metalíza??? tak to je na porsche zvěrstvo... 8-s P.S.: sedíš zas v Roztokách naftaři??
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 15.08.08  09:40

Pozdravuj pana Veneru i Szaba. Jsou to celkem příjemný pánové... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  09:36

991 Turbo- nadchlo mě to precizní zpracování interiéru! Auto má hnědou- měděnou metalízu, interiér ala můj Cayenne- béžová kůže. Prostě dokonalost sama!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  09:35

Vzal jsem tam nějakej velkej plakát, nějaké kabrio. Prospekty nasbírám příště, ale už teď vím, že mi dají cokoli. Přístup je tam velmi dobrý!
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 15.08.08  09:28

čujo tebe by bolo treba nejakú staršiu babu, ktorá by ťa riadne zaučila... ;-) s nafukovačkou to neni ono... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 15.08.08  09:08

pierro tu ide iba o jednu zensku..ziaden sek...a s tou nafukovackou to neni pravda >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Pierro

Pierro 15.08.08  09:00

šviháku, zdravim tě, ty jeden mládežníku... jsem koukal co to tu omladinu tady učíš?? vždyť ty děti zkazíš!! Samej sex, nuda pláže, ženský kozy atd... Měl bys jim raději vysvětlit liščí smyčku, dračí uzel a podobné pro život mládeže nezbytné záležitosti... >:D Hele a s tou skorobouračkou, že ty seš zamilovanej hombre?? P.S. oni mají na Smíchově 911 v turbínce?? A co ten kataloš, dali ti něco??
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.08  08:26

« učený z nebe nespad

Dnes se mi stalo něco k zamyšlení. Barrandovský most byl ráno ucpaný, jelo se krokem, zase bouračka. Jedu kolem účastníků nehody, dívám se na ně a říkám: "Naučte se jezdit!"
    V tom se podívám před sebe, a musím rychle dupnout na brzdu! Stojící auto! No málem jsem ho nabral! Takže se dnes budu učit jezdit já... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.08.08  22:19

« Re: Zdendino! Oni tu haraší!

posluchnem :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  22:18

Dobrou, chlapi. A pamatujte, prosím. Pokud Vám After, Audinka a spol upraví hodnocení, opravte jim ho také. Něco za něco. Ahoj.
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 14.08.08  22:12

Už sama věta: Tento příspěvek obsahoval slovní zvratky pana Švihovce. něco vypovídá o celé kvalitě renault clubu čr. Myslím, že zdejší vedení je rozumější a vždy (aspoň co vím) jednalo s rozmyslem. Uvidíme.
    Každopádně se docela divim, že to tu ještě tímto způsobem funguje. Tohle už neni sem tam nějaká potíž, ale systematické podbourávání MACZ. Když to vemu ještě s stále se zhoršující funkčností........no. Nevim, nevim co tady tomu předpovědět.
    Jasně že nadávat je lehké, řešit je boj.(jen aby nedošlo k omylu že tu dělam zle přitom sem sám lejno....)
    Dobrou.
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.08.08  22:11

dobru :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 14.08.08  22:11

vecer ve svihakove skrini s ukapavajicim senisem moudrejsi rana ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  22:10

Ráno moudřejší večera. Dobrou noc.
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.08.08  22:07

mas pravdu svihak :yes: ale dnes ma nenormalne vytocil hanes1 toto napisal: ty mas super auta muj bejvalej leon fr je slabej hroznej.ale tvoje auta jsou vazne extra.i ta astra opc co budu mit je slaba i nacipovana na 290 koni.to je malo proti tvemu vozovemu parku.klobouk dolu.ty auta ti tise zavidim.ja se uz rozcilovat nebudu to nema cenu s takovyma jak jste vy.jeden ma patnact druhej o neco silnejsi auta jak vysavac.parada. >:-[]
    chobot tebe dakujem za zastanie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.08  22:04

Hlavně se nikdy nesnížit tak, jako Renault Club ČR- když jsem se zastával Avantimu, že do něj nepatří LPG, začal jsem být zloděj, kravaťák, nevzdělaní adminové mi začali vyhrožovat BANem, a ten jsem také po vymazání svých příspěvků dostal. Místo nich pak byla věta: "Tento příspěvek obsahoval slovní zvratky pana Švihovce"...
    Tohle udělali člověku, který už za Renaulty utratil neskutečné peníze, který Renaultu udělal reklamu, a neustále se za značku pere- tlupa závistivců, kteří nemohli mít člověka jako jsem já mezi sebou...
    Pokud by se začaly na MACZ dávat BANy, odešel bych do MACZdůchodu...

Prostě se tady musíme domluvit.
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 14.08.08  22:00

Nejde. S některými lidmi můžeš diskutovat měsíce a oni stejně nepochopí a dál budou dělat zle. Dyť nejde o nic. Mě je to skutečně jedno jestli mam jedničky nebo desítky, ale urážet se fakt nenecham.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…