Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 18.08.08 10:39
« Re: Kysky
Do pravé koncovky jsem nainstaloval mikrochip, který sleduji přes GPS ;-)
Ono Cayenne vypadá úplně jinak s takovýmato kolama :yes: Mnohem hezčeji. Kdyby radši nějací majitelé Cayennů si koupili na ně krásný kola jako má např. Tvůj Cayenne, místo těch trapných tuzing zadních světel. Největší humus co jsem kdy na netu viděl. To jsou ty že zůstávají jenom kulatý výbojky-světla,brzdy,blinkry a couvačky. (zkusím na netu najít foto).
>:D >:D Koukám, že dáváš místním možnost co nejvíce fotek ;-) -
Dylan McKay 18.08.08 10:18
Jak ty to děláš? Mimochodem, musím to napsat. Nemyslete si o mě nic špatného, ale dnešní ráno jsem si v Litvínově užíval!
To, že můj Cayenne budí pozornost, na to jsem zvyklý. I v Praze, kde je častý asi jako tramvaj. Ale po příjezdu do Litvínova jsem měl pocit, jaký na zemi může mít pouze mimozemšťan!
Lidi zastavují, koukají, ukazují, fotí- dokonce i z autobusu MHD. Dělají to asi ta kola, a vůbec ten celek. Cayenne mi jinak přijde okoukaný, obyčejný. No, až pojedu domů, dám si ještě demonstrační jízdu přes centrum... ;-) -
NoSwear 17.08.08 21:01
ty jsi mi ukradl muj příspěvek >:D >:D >:D jubilea tady budou odted NoSweara(Burta) >:D :yes: ....jinak výběr tedy chválím ;-) :-) ....snad se vám tam bude líbit a budou se vám tam dobře vychovávat mladí Šviháčci a Švihajdy ;-) :-) :yes: ...a kdy se chystáš do našich severních končin??? >:D >:-[]