Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  11:37

« Re: Kysky

Záleží na vkusu, ale je to moc sportovní, nikoli luxusní...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  10:47

Tfuj bléé- [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  10:39

Do pravé koncovky jsem nainstaloval mikrochip, který sleduji přes GPS ;-)
    Ono Cayenne vypadá úplně jinak s takovýmato kolama :yes: Mnohem hezčeji. Kdyby radši nějací majitelé Cayennů si koupili na ně krásný kola jako má např. Tvůj Cayenne, místo těch trapných tuzing zadních světel. Největší humus co jsem kdy na netu viděl. To jsou ty že zůstávají jenom kulatý výbojky-světla,brzdy,blinkry a couvačky. (zkusím na netu najít foto).
    >:D >:D Koukám, že dáváš místním možnost co nejvíce fotek ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 18.08.08  10:37

šviháku ty jsi ale gurmán.......... >:D >:D :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  10:35

« slečna by potřebovala píchnout

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  10:18

Jak ty to děláš? Mimochodem, musím to napsat. Nemyslete si o mě nic špatného, ale dnešní ráno jsem si v Litvínově užíval!
    To, že můj Cayenne budí pozornost, na to jsem zvyklý. I v Praze, kde je častý asi jako tramvaj. Ale po příjezdu do Litvínova jsem měl pocit, jaký na zemi může mít pouze mimozemšťan!
    Lidi zastavují, koukají, ukazují, fotí- dokonce i z autobusu MHD. Dělají to asi ta kola, a vůbec ten celek. Cayenne mi jinak přijde okoukaný, obyčejný. No, až pojedu domů, dám si ještě demonstrační jízdu přes centrum... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  09:58

>:D >:D >:D >:D No, vždycky si Tě s Cayennem najdu >:D :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  09:56

Už zase tě mám v autě?! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  09:55

Aha, takhle :yes: My viděli ty proudy aut a motorek v Jihlavě když jsme se přesouvali dál. Jihlava byla taky pěkně narvaná :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  09:49

Pelhřimov, Humpolec, Praha- po D1...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  09:43

Tak to je pěkná spotřeba :-) :yes: No, nemusí jezdit jako prase, může jezdit brzda plyn..

To jsi jel Pelhřimov-Tábor-Benešov-Praha? Tak to je fakt krásná spotřeba na ten výkon,váhu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  09:34

Včera jsem jel od Pelhřimova do Prahy, moc rychle se nedalo, protože v Brně končily motorky, byl hustý provoz. Rychlost asi 120 km/h a spotřeba 12,7 litru... :yes:

Na 450 koní velice dobrý!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  09:32

Cayenne jezdí dobře. Dnes jsem jel trasu Praha- Litvínov, docela jsem to mastil, a spotřeba 13,1 litru- kdo říká, že Cayenne Turbo hodně žere, tak kecá nebo jezdí jako prase... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  07:58

« Re: 1000

Jinak gratuluji k prvotisícému příspěvku. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  07:55

Přeji good ráno všem :-) :yes:

Šviháku, vše jsem k tomu napsal v SZ ;-) Díky, díky, díky :yes: :yes: :yes: Mockrát děkuji. A jak jezdí Cayenne na Shell?
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 17.08.08  22:04

To je mu podobný >:D >:D ...tak brou noc ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.08.08  21:39

Jojo, kolegu uvidím zítra. Už jsem mu psal, že potřebuju pár peněz navíc, v jakém stavu má orgány. On odepsal, že má v pořádku jen jeden orgán... Proto tolik dětí... >:D

Tak dobrou noc...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 17.08.08  21:19

Jj, já jsem tu na takovém nepraktickém místě >:D :-| ....ale třeba zase někdy budeš mít kolem cestu...tak se na to budu těšit....třeba zase s kolegou >:D >:D >:D ...byla s váma sranda >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.08.08  21:08

Zítra jedu na sever, ale západněji od tebe...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 17.08.08  21:01

ty jsi mi ukradl muj příspěvek >:D >:D >:D jubilea tady budou odted NoSweara(Burta) >:D :yes: ....jinak výběr tedy chválím ;-) :-) ....snad se vám tam bude líbit a budou se vám tam dobře vychovávat mladí Šviháčci a Švihajdy ;-) :-) :yes: ...a kdy se chystáš do našich severních končin??? >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…