Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:43

« Re: zavřená Jižní spojka

>:D >:D Počkej. On stačí i středně menší pes. Ti půjčím na chvilku Bailyho a až chytne stopu feny tak to je o ruce... >:D Sousedka když jde se zlatým retrývrem tak za ním běží..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  20:40

U malého pejska je výhodou, že když tě táhne, tak trhneš vodítkem, a táhneš ty jeho. U velkého pejska je to naopak...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 18.08.08  20:34

kysky: lietat nevedel, skoda...
    svihak: no, on siel svojimi chodnickami a ja za nim. ale realne je iba o nieco vacsi ako jazvecik, cize sa dal zvladnut >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:33

jmurjr: Aha, hmm. docela pěknej. A také umí létat? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  20:32

No, když tak na to koukám, nevenčil ten "pejsek" náhodou tebe? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:32

To je on? [odkaz] To mi na google našlo když jsem napsal film Nekonečný příběh ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 18.08.08  20:29

kysky: tu je na jutub cast so psom: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 18.08.08  20:28

ať už v německu nebo v rakousku, nebo v jiných evropských zemích....všude se pracuje na solidní úrovní....když sem jel před pár měsíci do mnichova, byla uzavírka těsně před vjezdem do města...pracovalo se i v jednu ráno....prostě 24 hodin denně
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  20:27

Jů, Nekonečný příběh, to znám! Kamenožrout: Mé ruce vypadají velké a silné, ale nicota mi panáčka odnesla... Atrejí! Bum bác, křach!
    Jejda, teď jsem se do toho nějak vžil...

PS: Zombie jsem ještě neměl... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:21

jmurjr: Aha. Tak to jsem neviděl bohužel. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 18.08.08  20:20

videl si nekonecny pribeh? tak takeho, len so sedymi flakmi. velmi pekny.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:18

>:D >:D
    Co má za pejska? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:16

Švihák: jo, to máš pravdu. Podle mě za to může vedení té firmy. To mělo všechno zajistit. :yes: Jenže oni si to uvědomí až když se něco stane a pak teda zapírají....Ach ČR, ČR... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 18.08.08  20:15

pradlo som mal. a dokonca svoje. a zabudol som spomenut, ze som nepoznal cestu a slecnu mi kamarat tak opil, ze od piatkoveho vecera bola ako zombie az do nedele ked som odchadzal, takze som jej chodil vencit psa 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  20:13

jmurjr, že tys u slečny nechal i trenýrky? Nebo sis vzal omylem její prádlo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 18.08.08  20:12

aaa, jizni spojka... to poznam. v noci o tretej mi kamarat dal na braniku kluce od auta a ja som siel do prahy 9 kyje. kluce som mal, doklady nie, vodicak som nechal u slecny, u ktorej som byval, takze komplet bez dokladov, po tom co som majitelovi auta pozical vsetky ceske koruny aj bez penazi... ale najdolezitejsie z tohoto pribehu je, ze aj o tretej tam bolo relativne vela aut a to zatvaraju? no paradicka.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  20:10

...to bysme se dostali až k tragédii ve Studénce. Ale nikdo za nic nemůže... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.08.08  20:01

No, tak s tím souhlasím. Když vidím někde něco dělat silničáře, tak dva vykuřujou, dva držejí lopatu a povídají si a jeden maká. Se zahraničníma nemám vůbec zkušenosti, ale silnice bych nechal dělat chorvaty- ti staví jak diví. Asfal není kamínkovej ajko ten v ČR kterej se za chvíli drolí..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  19:59

100% někdo znáte silnice v Německu. Jezdím tam často. Nepamatuju si, že by některá silnice byla pravidelně každý rok zavřená, protože nevydržela nápor aut. Natož most, který se rozbil po 12ti letech!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.08.08  19:55

Kysky, museli by pár těch silničářů a jejich šéfů zastřelit, aby ostatní začali makat jak se má. Kradou, šiděj, a ještě jednou kradou. Humus, ostuda pracujících. Co se silnic týče, veškeré zakázky bych dával zahraničním firmám- bez milosti!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…