Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  10:28

« Re: nechápu

Já myslím, že to si myslejí ve většině středně velikých měst o těch co mají dobré auto. Tady stačí mít průměrné auto a lidi už támhle drbou a Ty jenom slyšíš věty podobné: ,,Kde ty peníze bere.? Krade? Hele, ženský nevíte co rozjel že si dovolil koupit takový auto?" >:D To jsem jenomtak zaslechl když si jendi tady koupili Ford C-max po faceliftu. Nevím co mohli říkat místní když u náměstí si jeden koupil Suabru Tribeca >:D
    A takoví ldié většinou ničeho nedosáhnou a nic si pořádně ani nekoupí. Protože neumějí si peníze držet. Jen nějaké dostanou, rozfofrujou je za nějaké blbosti...
    Amerika? No, tam také téměř každý má silné auto :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  10:22

Kysky, víš že jsem z Mariánských Lázní. Je to moje rodné město, ale nikdy tam žít nechci. Není velké, není malé, a ta závist je tam vidět strašně. Rád, ano, přiznávám, že rád tam jezdím provokovat, miluju ty poznámky- pro některé jsem pasák, pro jiné zase dealer drog. S chutí se projíždím po městě zase a zase novým autem.
    Já odjedu pryč, ale oni tam v té přetvářce musí žít dál.
    To je to, co se mi nejvíc líbilo na Dakotě. Upřímnost, láska. Tam daleko je můj vysněný domov...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  10:17

No, může, ale nemusí. Znám lidi tady v ulici co zavidí, zaviděli a budou závidět a jsou už hodně staří...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  10:16

Omyl, Kysky! On to má ještě těžší! Jeho něco žere, on závidí tobě- myslím, že mu to o pár let zkrátí i jeho bídný život... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  10:10

>:D Ajo. To je pravda :yes: Někdy je ale těžké obojí
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  10:07

Výhodou je, že ksindl můžeš na monitoru ignorovat, v životě ho musíš sestřelit...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:58

Tak to se máš. :yes: To já ještě ne. Ale až vyjdu ze základky tak na tom budu trochu lépe s množstvím špatných lidí :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  09:47

Víš za co jsem rád? Že takové typy lidí nemám kolem sebe v tom reálném životě! Všeho špatného jsem se už zbavil! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:40

Jj. A to si právě uvědomuju. Protože každé ráno zjistím u někoho v Top10 nějakej sesun v hodnocení... Ale je to trochu na hlavu. Když si to tak uvědomím.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  09:37

Na to kašli. Každý den si musíš uvědomit, že na MACZ jsou různé sociální skupiny, různě vzdělaní lidé. Jsou tu jak inteligenti, tak hlupáci. V takové směsici se pak hůře orientuje. Občas prostě člověk musí zatnout zuby, a jít dál- ta jako v životě...
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:32

« nechápu

Nějaké fušérské recenze dostanou palec nahoru alias. razítko nej recenze za dva týdny a výborné recenze až za bůhvíjakdlouhou dobu. Příkladem je právě Švihákovo Turbo.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:27

« Re: koukám...

PeT-a: jn. Ale já chci se to pololetí hodně učit... No a pak druhý jsou testy tak to taky..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:26

Švihák: proč? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:26

Šviháku, Ty jsi sudička? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.08.08  09:24

Kysky v devítce to bude to samé uvidíš. Já si taky ve čtvrťáku říkal, že se budu učit na maturu a místo toho byl mraky času na MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  09:19

Já admin? To nechtějte! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  09:18

V tom případě je zcela ztracen, a odsouzen k neúspěchu...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:16

>:D >:D >:D >:D Ty by jsi byl dobrej admin :-) :yes: :yes:
    PS: s mým časem to není až takový. JSem tady dopoledne kdy nemůžu jet na kole. Potom když je vneku hnusně a jinak až když se vrátím z kola.. To je o prázdninách. O školním roce to bude vypadat úplně jinak. V osmičce uznávám sem tu byl hodně, ale to se mi ve škole dařilo ikdyž jsem se moc neučil.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  09:15

Myslím, že člověk když je starší a starší a také rozumnější a rozumnější tak závidět nepřestane :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  09:07

Zvolte šviháka adminem, a bude tu tak 1000 recenzí! Někdo vás bezdůvodně vyjedničkuje? Oznamte to švihákovi, a ten mu recenzi okamžitě smaže! Vadí vám FAKE? Volte šviháka, volte vaši budoucnost! >:D

To je sranda, švihák nechce, ale chtělo by to radikálního admina, s rozumem Poustnika, s horkou hlavou MateaMendosy, s nezávislostí Ajina, a s časem Kyskyho...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…