Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 19.08.08 10:22
« Re: nechápu
Kysky, víš že jsem z Mariánských Lázní. Je to moje rodné město, ale nikdy tam žít nechci. Není velké, není malé, a ta závist je tam vidět strašně. Rád, ano, přiznávám, že rád tam jezdím provokovat, miluju ty poznámky- pro některé jsem pasák, pro jiné zase dealer drog. S chutí se projíždím po městě zase a zase novým autem.
Já odjedu pryč, ale oni tam v té přetvářce musí žít dál.
To je to, co se mi nejvíc líbilo na Dakotě. Upřímnost, láska. Tam daleko je můj vysněný domov... -
Dylan McKay 19.08.08 09:37
« Re: nechápu
Na to kašli. Každý den si musíš uvědomit, že na MACZ jsou různé sociální skupiny, různě vzdělaní lidé. Jsou tu jak inteligenti, tak hlupáci. V takové směsici se pak hůře orientuje. Občas prostě člověk musí zatnout zuby, a jít dál- ta jako v životě... -
David Silver 19.08.08 09:16
« Re: koukám...
>:D >:D >:D >:D Ty by jsi byl dobrej admin :-) :yes: :yes:
PS: s mým časem to není až takový. JSem tady dopoledne kdy nemůžu jet na kole. Potom když je vneku hnusně a jinak až když se vrátím z kola.. To je o prázdninách. O školním roce to bude vypadat úplně jinak. V osmičce uznávám sem tu byl hodně, ale to se mi ve škole dařilo ikdyž jsem se moc neučil.. :-) -
Dylan McKay 19.08.08 09:07
« Re: koukám...
Zvolte šviháka adminem, a bude tu tak 1000 recenzí! Někdo vás bezdůvodně vyjedničkuje? Oznamte to švihákovi, a ten mu recenzi okamžitě smaže! Vadí vám FAKE? Volte šviháka, volte vaši budoucnost! >:D
To je sranda, švihák nechce, ale chtělo by to radikálního admina, s rozumem Poustnika, s horkou hlavou MateaMendosy, s nezávislostí Ajina, a s časem Kyskyho...
A takoví ldié většinou ničeho nedosáhnou a nic si pořádně ani nekoupí. Protože neumějí si peníze držet. Jen nějaké dostanou, rozfofrujou je za nějaké blbosti...
Amerika? No, tam také téměř každý má silné auto :-) :yes: