Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 19.08.08  19:28

« Re: Pirelli Scorpion Zero

Nojo...hlavně že člověk nejezdí po ráfku... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  19:26

Veškeré ty šaškárny v designu pneumatik, jako Z nebo Godd Year F1 jsou na prd. Klasická "hnusná" pneumatika je nejlepší. Já dal Hankook na Hondu mojí ženy, a táta je měl na Vel Satisu. Zimní gumy mám rád Nokian.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  19:21

Tyjo. Tak to jsem ještě ani neslyšel co dokážou pneumatiky na vodě :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 19.08.08  19:21

Já bych mohl velmi vřele doporučit pneu Hankook Ventus, které se ale bohužel v ČR neprodávají >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  19:15

« Pirelli Scorpion Zero

Chtěl bych varovat před koupí pneumatik Pirelli Scorpion Zero. Je to už moje druhá a špatná zkušenost.
    První sadu jsem měl na Nissanu Murano, jednalo se o 19ky. Od kol odletovaly kamínky, a doslova ve velkém rozbíjely skla aut. Když jsem jednou předjel kolegu s Lagunou, smršť kamenů mu rozbila čelní sklo hned na třech místech!
    Na Cayennu mám ty samé pneumatiky, ale 22tky. Na suchu jsou celkem příjemné, na vysoké rychlosti určitě stabilní. Ale pozor na déšť! V pátek jsem si postěžoval na Modu Hanssovi a DK1414, že se mi při rychlosti nad 130 km/h začal klepat volant. Prohlíželi jsme, zda mi někde nespadlo závaží. Ale nakonec jsme se shodli, že mám počkat na sucho.
    Teď už neprší, a pneumatiky se chovají zase normálně.
    Pokud budete chtít zvolit pneumatiku, která je výborná i do deště, pak doporučuju Michelin Pilot Primacy...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  19:07

« Re: 1111

pjekné číslo :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  17:40

Toto letí!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 19.08.08  17:01

Jen tak dál >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 19.08.08  16:13

A jedenácetdvanáct :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 19.08.08  16:01

« 1111

Jedentisícstoajedenáct příspěvků......
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  12:12

« Re: nechápu

Ták, brambory oškrábány, uvařeny, snědeny, mrkev ohřáta, snědena, procházka s Bailym splněna+potkali jsme Badýska :-) A tak už mám volno :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 19.08.08  11:29

švihák ženatý: No jo. To ještě nevíš že ten koho si viděl sem nebyl já, ale můj fejk. Takže ten tip byl vlastně správně >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  11:28

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 19.08.08  11:27

Švihák to vystihnul, vždy máš u jakékoliv věci dvě skupiny lidí. Inteligenty a hlupáky. Přející nebo závystivý lidi. S tím člověk nikdy nic nenadělá. Základní věc jak to neřešit je tyto věci přejít a uvědomit si, že jsou důležitější věci na světě, pro které má člověk žít. Ale je pravda že je smutné, že některé krásné věci na kterých se velmi pracuje se zanedbávají nebo se nad nimi ohrnuje nos. Takový je už dnešní svět, lepší rozhodně nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  11:14

Tak se loučím. Jedu domů. Ahoj... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  11:13

Chobot: jn. Já také kolikrát zapomenu >:D :yes: A když omylem kliknu n fake tak to srovnám i tipem na recenzi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.08.08  11:11

Švihák: jo to máš pravdu, že tady je to tak také :yes: Bohužel.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  11:04

Jejda! Chobote, a já u tebe kliknul na FAKE! >:D
    Bané, vždyť jsem tě viděl! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 19.08.08  10:59

Kysky: No vidíš. Stačilo to napsat a zaslal jsem tip na kvalitní recenzi. Aby mě to samotného napadlo tak to musí být vskutku extravagantní recenze-stalo se mi asi 2*- a to mám ještě podezření, že jsem se to taky dočetl v diskuzi, že už to někdo poslal než sem si vzpoměl že tam to tlačítko je a učinil tak >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.08.08  10:31

Docela mě štvou i názory (na MACZ mezi uživateli bohužel časté) na ženy v hezkých a drahých autech, na blondýnu v Q7, jak si na něj vydělala a podobně.
    Ten kdo tohle vyřkne, není chlap, ale závistivá s.r.a.č.k.a. :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…