Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 19.08.08 19:15
« Pirelli Scorpion Zero
Chtěl bych varovat před koupí pneumatik Pirelli Scorpion Zero. Je to už moje druhá a špatná zkušenost.
První sadu jsem měl na Nissanu Murano, jednalo se o 19ky. Od kol odletovaly kamínky, a doslova ve velkém rozbíjely skla aut. Když jsem jednou předjel kolegu s Lagunou, smršť kamenů mu rozbila čelní sklo hned na třech místech!
Na Cayennu mám ty samé pneumatiky, ale 22tky. Na suchu jsou celkem příjemné, na vysoké rychlosti určitě stabilní. Ale pozor na déšť! V pátek jsem si postěžoval na Modu Hanssovi a DK1414, že se mi při rychlosti nad 130 km/h začal klepat volant. Prohlíželi jsme, zda mi někde nespadlo závaží. Ale nakonec jsme se shodli, že mám počkat na sucho.
Teď už neprší, a pneumatiky se chovají zase normálně.
Pokud budete chtít zvolit pneumatiku, která je výborná i do deště, pak doporučuju Michelin Pilot Primacy... -
Kubyyyk 19.08.08 11:27
« Re: nechápu
Švihák to vystihnul, vždy máš u jakékoliv věci dvě skupiny lidí. Inteligenty a hlupáky. Přející nebo závystivý lidi. S tím člověk nikdy nic nenadělá. Základní věc jak to neřešit je tyto věci přejít a uvědomit si, že jsou důležitější věci na světě, pro které má člověk žít. Ale je pravda že je smutné, že některé krásné věci na kterých se velmi pracuje se zanedbávají nebo se nad nimi ohrnuje nos. Takový je už dnešní svět, lepší rozhodně nebude... -
Chobot 19.08.08 10:59
« Re: nechápu
Kysky: No vidíš. Stačilo to napsat a zaslal jsem tip na kvalitní recenzi. Aby mě to samotného napadlo tak to musí být vskutku extravagantní recenze-stalo se mi asi 2*- a to mám ještě podezření, že jsem se to taky dočetl v diskuzi, že už to někdo poslal než sem si vzpoměl že tam to tlačítko je a učinil tak >:D >:D