Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
"-- skrytý --" 22.08.08 09:34
« Re: je čas přestat?
Petře, kašli na něj..Vždyť jsme se o tom spolu bavili, o hodnocení tady nejde, máme tady každej spoustu i reálných kámošů a známých a proto je MACZ takový, jaký je. Pamatuješ, jak MACZ začínalo? Ty a já mezi prvnímí, odhalovali jsme Faky, vášnivě se dožadovali vysokého hodnocení, ale časem jsme přišli na jednu věc: ignorujme ty, kteří sem přišli škodit, závidět a otravovat. Taky na ně jednou dojde a piš si, že 95% by se podělalo, kdyby se mohli jednou v takovém Porsche,jako máš Ty, svézt. Já to tady každý den sleduju, ale píšu jen čas od času, i když mám někdy chuť se ke spoustě věcí vyjádřit jako třeba teď. Naučil jsem se jednu věc: nebýt vznětlivý a naštvaný, ale příjemný a usměvavý, je to potom vše jednodušší. Takže, zamávej Brabcovi a jemu podobným z okýnka Tvého Cayennu, usměj se a pápá, ono ho to přejde...Ale my(zvlášť kysky :yes: ) tady s Tebou budem vždycky. Opatruj sea užij si pohodovej víkend s Tvojí Ženou :-! -
Dylan McKay 22.08.08 08:51
« je čas přestat?
Abych pravdu řekl, dochází mi tady síly. Objevuje se zde čím dál více uživatelů s hloupými poznámkami a s neobjektivním hodnocením.
Když byl některý uživatel ohodnocen nízkým počtem bodů, okamžitě jsem psal viníkovi, a by své hodnocení opravil. Kdo udělal to samé na oplátku švihákovi?
After, Haness a ostatní- slibuju, že už vás nebudu prosit o to, abyste upravovali svá hodnocení...
Po roce a půl, takřka od začátku projektu MACZ přemýšlím o svém odchodu z MACZ. Vadí mi sobectví, závist a nenávist.