Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 22.08.08  22:00

« Re: je čas přestat?

Neboj on to tu nezabalí a když to zabalí tak ho zase rozbalíme >:D my už ho donutíme >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.08.08  21:58

Taky zdravím bývalou spolužačku z Českých Budějovic, ale mám ten pocit, že si nečte MACZ, takže to je asi houby platné... >:D >:D >:D a Šviháku, stále to tady chceš zabalit, nebo jsi měl jen nějaký chmurný den??? :-) hoj!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 22.08.08  21:57

Zatím to jsou jen spekulace a čas ukáže, názorů už bylo rečeno hodně a taky hodně rozdílných, ale podle mě má velký potencionál jako Cayenne a to jen z toho důvodu, že to bude Porsche
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  21:53

S třída je asi celkem kontroverzní, neslyším moc chvály na její design. Ale zase se dobře prodává, je jich vidět celkem dost. Ale myslím, že kdybych si měl zvolit limuzínu, tak asi raději Maserati Quatroporte. Velkou díru do světa udělá Porsche Panamera... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  21:46

Zdravím kamarádku, která se teď dívá na diskusi, zdravím České Budějovice! Pozdravuj miminko...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 22.08.08  21:44

Synu??? AČ na to možná nevypadám tak nějaký ten rok za sebou už taky mám ;-\ dokázal bych se představit i o pár let mladší >:D
    Jinak musím souhlasit, že "eSko" tak vysoký určitě není jako Cayenne, ale od toho je tu tvá vysněná třída GL nebo menší bráška ML >:D a samozřejmě ve výbavě 63 AMG ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  21:37

Synu, z toho auta se mi už špatně vylejzá... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 22.08.08  21:22

Šviháku, když už jsme u těch lodí tak za sebe můžu doporučit Mercedes třídy S >:D Měl jsem tu čest projet tenhle koráb celý víkend :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  21:16

Přijde mi příliš jednoduchý pohled lidí, kteří odsuzují SUV. Vůbec si snad nedokážou představit důvody koupě takového auta. Člověk který miluje prostor, pohodlí, bezpečnost a výhled si nemůže pořídit osobák, prostě nemůže. Těžko vysvětlit někomu jízdu v SUV, když to nezažil, jak si nádherně poradí i s nejtěžším terénem jako je dálnice D1. A je jedno, jestli má SUV motor 200 nebo 450 koní. Jde o velká kolečka daleko od sebe, to není jízda, to je plavba. A tenhle příběh je pravda, jsem exnámořník... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 22.08.08  21:06

Šviháku kašli na těch pár jedinců, kteří prostě jen závidí a nemůžou to unést tak se ostatním mstí. Mysli na to, že je tu a to dost převážná většina lidí, kteří za tebou stojí a prostě si užívají těhle stránek o autech a našli tu i spoustu fajn lidí se kterýma se i občas potkáváme. A kvůli těhle pár ubožáků se nenecháme otrávit, to by jsme jim udělali ještě větší radost. Když je budeme ignorovat a brát to s nadhledem a radostí tak to budou oni kdo to bude ještě hůře rozdejchávat. Držím palce na překonání chvilké krize ;-)

A TOHLE JE VZKAZ I PRO VŠECHNY OSTATNÍ KDO UVAŽUJOU O ODCHODU!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  20:59

« Re: Víc jak 8? Ani prd!

996 je auto snů. Ale pro každodenní ježdění do práce je když už Porsche, tak Cayenne. Samozřejmě ne na kolech 22". Kdybych si pořizoval jiný Cayenne, tak k němu kola 20". Všechny menší nevypadají už dobře, Cayenne je mimořádně perfektní auto, fakt se povedlo. Už jsem najezdil přes 5000 kilometrů. Mám auto měsíc...
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 22.08.08  18:23

Myslel jsem to ironicky, recenzi jsem si samozřejmě pročetl, auto vždycky obdivoval a tajně o něm sním... tak proč bych dával 8? Nemám důvod :-) tenhle Stealth si zaslouží první pozici, je to větší skvost než 996, ale bohužel mu pár lidí nepřeje :-(

Šviháku, tobě taky hezký víkend ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.08.08  18:18

JaBr: Asi néno :no:

Švihák: také hezké prožití víkendu :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 22.08.08  18:16

Aha, tady někdo nepochopil příspěvek :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  12:28

Přeju všem klidný a radostný víkend...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  11:52

Hmm, to nas.ere, taky se mi to občas stává, že to vkládání blbne ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  11:21

Psal jsem tu obsáhlejší příspěvek a teď koukám, že tu není. 8-s
    A přitom se to odeslalo...
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 22.08.08  10:49

Zdravim. No, když už to i tebe donutilo k zamyšlení nad odchodem tak to už by to asi skutečně chtělo něco s těmito prototypy závisti, hlouposti a čistého prudérství něco začít dělat.
    Jinak každodenní rutina. Já už z těchto důvodů přemýšlel tak 100* že to tu zabalim, ale vždy mi podrží těch pár jedinců zde, díky kterým stojí za to aspoň jednou za čas něco napsat....(tím samozřejmě nemyslím příspěvek do hádky :-) ) Takže žádnou horkou hlavu a koukej mezi náma zůstat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  09:57

Sorry, ja to blbe pochopil, potom je to OK. Kasli na to, vikend je pred nama, tak si ho uzijem ne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.08  09:54

Někdo Tě prudí, nebo jde o to info od Martin1?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…