Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 22.08.08 21:53
« Re: je čas přestat?
S třída je asi celkem kontroverzní, neslyším moc chvály na její design. Ale zase se dobře prodává, je jich vidět celkem dost. Ale myslím, že kdybych si měl zvolit limuzínu, tak asi raději Maserati Quatroporte. Velkou díru do světa udělá Porsche Panamera... [odkaz] -
jumper (Modo Team) 22.08.08 21:44
Synu??? AČ na to možná nevypadám tak nějaký ten rok za sebou už taky mám ;-\ dokázal bych se představit i o pár let mladší >:D
Jinak musím souhlasit, že "eSko" tak vysoký určitě není jako Cayenne, ale od toho je tu tvá vysněná třída GL nebo menší bráška ML >:D a samozřejmě ve výbavě 63 AMG ;-) -
Dylan McKay 22.08.08 21:16
Přijde mi příliš jednoduchý pohled lidí, kteří odsuzují SUV. Vůbec si snad nedokážou představit důvody koupě takového auta. Člověk který miluje prostor, pohodlí, bezpečnost a výhled si nemůže pořídit osobák, prostě nemůže. Těžko vysvětlit někomu jízdu v SUV, když to nezažil, jak si nádherně poradí i s nejtěžším terénem jako je dálnice D1. A je jedno, jestli má SUV motor 200 nebo 450 koní. Jde o velká kolečka daleko od sebe, to není jízda, to je plavba. A tenhle příběh je pravda, jsem exnámořník... :-! -
jumper (Modo Team) 22.08.08 21:06
Šviháku kašli na těch pár jedinců, kteří prostě jen závidí a nemůžou to unést tak se ostatním mstí. Mysli na to, že je tu a to dost převážná většina lidí, kteří za tebou stojí a prostě si užívají těhle stránek o autech a našli tu i spoustu fajn lidí se kterýma se i občas potkáváme. A kvůli těhle pár ubožáků se nenecháme otrávit, to by jsme jim udělali ještě větší radost. Když je budeme ignorovat a brát to s nadhledem a radostí tak to budou oni kdo to bude ještě hůře rozdejchávat. Držím palce na překonání chvilké krize ;-)
A TOHLE JE VZKAZ I PRO VŠECHNY OSTATNÍ KDO UVAŽUJOU O ODCHODU!!! -
Dylan McKay 22.08.08 20:59
« Re: Víc jak 8? Ani prd!
996 je auto snů. Ale pro každodenní ježdění do práce je když už Porsche, tak Cayenne. Samozřejmě ne na kolech 22". Kdybych si pořizoval jiný Cayenne, tak k němu kola 20". Všechny menší nevypadají už dobře, Cayenne je mimořádně perfektní auto, fakt se povedlo. Už jsem najezdil přes 5000 kilometrů. Mám auto měsíc... -
positivemind 22.08.08 18:23
« Re: Víc jak 8? Ani prd!
Myslel jsem to ironicky, recenzi jsem si samozřejmě pročetl, auto vždycky obdivoval a tajně o něm sním... tak proč bych dával 8? Nemám důvod :-) tenhle Stealth si zaslouží první pozici, je to větší skvost než 996, ale bohužel mu pár lidí nepřeje :-(
Šviháku, tobě taky hezký víkend ;-) -
Chobot 22.08.08 10:49
Zdravim. No, když už to i tebe donutilo k zamyšlení nad odchodem tak to už by to asi skutečně chtělo něco s těmito prototypy závisti, hlouposti a čistého prudérství něco začít dělat.
Jinak každodenní rutina. Já už z těchto důvodů přemýšlel tak 100* že to tu zabalim, ale vždy mi podrží těch pár jedinců zde, díky kterým stojí za to aspoň jednou za čas něco napsat....(tím samozřejmě nemyslím příspěvek do hádky :-) ) Takže žádnou horkou hlavu a koukej mezi náma zůstat ;-)