Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 23.08.08  22:06

« Re: je čas přestat?

Ahoj, tak jsem právě vstal...ne dělám si srandu >:D >:D >:D ....nespal jsem, protože jsem se vrátil dom a před spaním jsem si chtěl přečíst co tu píšete aby toho ráno nebylo tolik ;-) :yes:
    Poustevníčku: Jj parkování u nás na námku je přes den nic moc...nejhorší je asi sobota dopoledne 8-s ...ještě že to na náměstí mám 200 metru....a kolo zaparkuji všude >:-[] >:D ..jinak až někdy budeš mít cestu a čas, tak klidně napiš...ted bude škola a to jsem v Lomnici skoro vždy kolem 3 hodiny :yes: :-) ..jinak to auto opravdu zamrzí, znám takovoudle "vydařenou" práci a vždy mě to pěkně naštve 8-s ....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.08  10:43

« Re: Práce poctivá, málo platná

Jo? A já myslel, že se to stává jenom mě. Přátelé mi vždycky říkají:
    "Á, Petr meje auto, bude pršet..."
    Dokonce mi kamarád řekl, že bych se měl odstěhovat do Afriky, a zachránit ji- vždycky bych přijel tam, kde zemi trápí sucha, tam bych si umyl auto, a ono by začalo pršet... Takovej Ježíš Švihtus...
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 23.08.08  10:36

a co mám dělat? mě se to stává pravidelně :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.08  10:30

Cože?! Ty se tomu směješ?! Tak ve tři u Tesca, kýbl, hadr a leštěnku s sebou! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 23.08.08  10:24

>:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.08  07:48

« Práce poctivá, málo platná

Tak jsem si včera pohrál s autem. Krásně ho umyl, a naleštil. Obvzláště kola- ta se dají mýt i bez přípravků na mytí disků, nedrží na nich brzdový prach, což u RR bylo strašný. Kola se dají leštit rovnou ironem. Prostě ještě večer byste se v jejich odrazu mohli oholit. V noci ale zapršelo, a auto je jak na safari... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.08  00:20

Tak dobrou noc... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.08  00:18

To jo, ale to je celkem běžné. Pokud vím, "neodborným" zásahem ztrácíš i záruku, ne? Životnost se zkracuje tak jako tak. Nestačí ti to raději tak jak to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.08  00:12

Šviháku, jsem fakt v šoku od té zprávy od Infi5. To je peklo. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.08.08  00:10

Čao Sweare! Lomnicí jsem teď čtyřikrát projížděl, ale stejně vždycky s rodinou, takže nejvíc jsme se tam zdrželi, když jsme tam byli v sámošce někdy před třemi týdny a zrovna dojel první závodník na hoských kolech, honily se mraky a všude desítky a desítky aut parkujících kde se dá...... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.08  00:05

Proč už nespíš? Pšt, všichni spí, ať je nevzbudíš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 23.08.08  00:02

Jak myslíš ty tu z Budějovic Petře, tak to samé mám z železnice >:D >:D >:D ..už 5 měsícu a to je na mě dost :-! .....snad dopadnu(co se přítelkyně(manželky) týče) jako ty, protože podle fotek sis nemohl vybrat lépe :-) ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  22:43

Tak dobrou noc všem.
    A těm co nemají rádi SUV, ať už z důvodů mindráků nebo méněcennosti jsem složil verš:

Dobrou noc,
    ať vám SUV parkuje na střeše celou noc.

No, je to trochu blbý, ale na to že bude jedenáct to stačí...
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  22:36

Vyhrála jumperovo přítelkyně... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.08.08  22:28

Jo, jo...vzpírání v trhu, to znám....ani nevím, kdo vyhrál!...... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 22.08.08  22:21

Takový je už trh, neúprostně se měnící požadavky zákazníků. A kdo na to zareaguje včas, ten na tom jedině vydělá ;-)
    Přítelkyně teď zuří, že mám víc na starost MACZ a teď navíc i olimpiádu než jí, tak se musím rozloučit :-| ale o tom pššššššššššt
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  22:12

Jaguar nosí označení celkem nudný- XJ, XF, X-Type, S-Type... Prostě nuda. Jejich SUV by se mohlo jmenovat Jaguar Obecný... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  22:10

Ta kamarádka- já se kvůli ní vyloženě trápil 2 roky. Je to už dávno. Nikdy nezapomenu. Dnes máme oba po svatbě, ona má svoji rodinu, já čekám svoji. Tenkrát jsem si říkal, že to nemůže takhle dopadnout. Dlouho, dlouho jsem hledal dívku, do které jsem se opravdu zamiloval...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.08.08  22:09

A mohl by se jmenovat Jaguar Krokodýl, nebo tak nějak.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.08.08  22:03

Myslím, že má Panamera ještě větší potenciál. A jsem toho názoru, že Porsche dělá nejlepší koroky ze všech automobilek. Je to taky vidět na prodeji aut. Zákazník se změnil. Chce velké auto, od věhlasné a luxusní značky.
    Tvrdím, že stejně jako Porsche, i Jaguar by zachránilo nějaké polodravé až dravé SUV...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…