Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 24.08.08 19:13
« Poděkování
Čau Petře. Dnes jsem si vyzvednul Porsche a Ferrari. Mnohokrát Ti za plakát Porsche 997 Cc a poslední model do sbírky Ferrari děkuji :yes: :yes: Chtěl jsem se ještě stavit, ale mamka musela si domluvit se spolužačkou jak pojedou na sraz jejich třídy ze střední a tak se to vymklo z cesty. Když jsme přijeli, tak vedle stála ta CX-7 co jsme se o ni bavili pátého, byla pěkná :yes: Tat'ka z dálky si myslel že je to Tvoje Cayenne >:D :yes: Ještě jednou děkuji. Abych nezapomněl. Chceš vrátit gumičku? :-) -
David Silver 24.08.08 10:59
« Re: Nevím...
Njn >:D Já zezačátku myslel že by USA mohli dosáhnout alespon 130bodů když to šlo takovým tempem :-)
Nene, neviděl. Včera v 8:30-8:45 jsme odjížděli do Třeboně a tam jsme se byli projet na kolech cca do 15:00-16:00 a pak jeli domů :-) A nebyla to kdejaká vyjížd'ka, cesty které nás zaskočili byli jak příšerné tak výborné. Na oběd jsme se stavili v nějaké vesničce v restauraci. Tam přišlo na téma ženy. Tat'kovi a strejdovi se tam líbila jedna zákaznice co tam přišla(mě moc ne) ale říkal jsem že se mi líbí obsluha která měla nás stůl :-) :yes: Blonďatá mladá dívka, nádherná :yes: >:-[] :-!
Až tam jednou zajedete, řeknete si- tady byl Švihák.
Rád něco zanechávám na místech, kam se rád vracím. Je to moje potěšení, když vidím vystavenou věc, kterou jsem nějakému podniku věnoval... :-)