Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  21:41

« Re: Pro pobavení

SPZ James Dean chci věnovat hotelu ve stylu country nedaleko Klatov, kde jsem trávil se ženou svatební noc. Mají tam sbírku SPZ, a na CD jim tam často hraje písnička o James Deanovi.
    Až tam jednou zajedete, řeknete si- tady byl Švihák.

Rád něco zanechávám na místech, kam se rád vracím. Je to moje potěšení, když vidím vystavenou věc, kterou jsem nějakému podniku věnoval... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 24.08.08  21:38

To je jedno jaká bude, hlavně když bude jiná než česká ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.08  21:36

Tak ta by byla pro me ;-) New York muzu hodne :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 24.08.08  21:36

Já se přiznávám, že jsem zákona neznalý a budu muset vydržet :-|
    a nebo začít studovat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  21:34

Nebo je libo New York se sochou svobody? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  21:33

No, pokud chceš, ještě mám krásnou dakotskou s bizonem. Ale tu mám na příští týden! >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  21:32

Vážně se nejedná o zneužití. Je to spíš neohrabanost a neznalost českých úřadů. Zatím nic nemůžu prozradit, vydržte... ;-)
    Policie je na mé straně... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 24.08.08  21:31

Ta kanadská SPZ je rozhodně hezčí jak ta česká. Asi budu chcít taky takovou >:D a nebo nejlépe diplomatickou tu mi taky určitě seženeš že jo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.08  21:27

Taky hodně COOL, lepší je ale odraz toho žigula pod nápiem Cayenne Turbo >:D Co na to vůbec říkají příslušníci PČR,
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  21:25

Tak jak se vám líbí moje nová SPZ? [odkaz] Je speciální, oslavuje následující zimní Olympijské hry... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.08  21:24

Zdravíčko, pochlub se Kaďaďane ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  21:15

« Pro pobavení

SPZ James Dean už je okoukaná, a proto jsem si dal SPZ jinou. Teď jsem Kanaďan! A pozor! Vše legálně!

Zítra přidám fotku. Nebo ještě dnes?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  20:01

« Re: Poděkování

Jí nikomu Mazdu neberu, jen jsem rád, že ji nemusím mít. Je to auto bez tváře- dle mého názoru.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.08.08  19:55

>:D >:D >:D >:D >:D Já jsem myslel že to je gumička pouze jako kroužek a né že z jedné strany je zahrazena >:D ;-)

Jinak Mazda není moc špatná značka.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.08.08  19:50

Gumičku si nech až se vrátíš k té hezké servírce... ;-)

Není zač. Jo, ta Mazda je toho souseda, koupil ji na moje doporučení, tak snad nebude litovat. Já z ní nějak unešenej nejsem, Japonec, no...
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.08.08  19:13

« Poděkování

Čau Petře. Dnes jsem si vyzvednul Porsche a Ferrari. Mnohokrát Ti za plakát Porsche 997 Cc a poslední model do sbírky Ferrari děkuji :yes: :yes: Chtěl jsem se ještě stavit, ale mamka musela si domluvit se spolužačkou jak pojedou na sraz jejich třídy ze střední a tak se to vymklo z cesty. Když jsme přijeli, tak vedle stála ta CX-7 co jsme se o ni bavili pátého, byla pěkná :yes: Tat'ka z dálky si myslel že je to Tvoje Cayenne >:D :yes: Ještě jednou děkuji. Abych nezapomněl. Chceš vrátit gumičku? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 24.08.08  18:36

« Re: Nevím...

pomaly ale isto to tak bude :-( ...Bart(burt...new prezivka ako pozeram >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 24.08.08  16:32

Sienne, proč se bojím toho, že s tou zimou máš pravdu? :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 24.08.08  13:59

Nj, tak si třeba všichni ještě užívají chladné léto někde venku, než přijde teplá zima... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.08.08  10:59

Njn >:D Já zezačátku myslel že by USA mohli dosáhnout alespon 130bodů když to šlo takovým tempem :-)

Nene, neviděl. Včera v 8:30-8:45 jsme odjížděli do Třeboně a tam jsme se byli projet na kolech cca do 15:00-16:00 a pak jeli domů :-) A nebyla to kdejaká vyjížd'ka, cesty které nás zaskočili byli jak příšerné tak výborné. Na oběd jsme se stavili v nějaké vesničce v restauraci. Tam přišlo na téma ženy. Tat'kovi a strejdovi se tam líbila jedna zákaznice co tam přišla(mě moc ne) ale říkal jsem že se mi líbí obsluha která měla nás stůl :-) :yes: Blonďatá mladá dívka, nádherná :yes: >:-[] :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…