Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 25.08.08 17:04
« Re: Pro pobavení
O českých úřadech mi ani nepovídejte. Banda líných hlupáků! To co já prožívám s SPZ, to bych nikomu nepřál. Proto si z nich dělám srandu, a kdybych měl plnej sklep amerických a kanadských SPZ, tak jezdím každý den s jinou! Jak jsem psal, jsem vděčnej policii, že mi to trpí. A chápe to... :yes: -
Sienn 25.08.08 16:55
Prinzku, díky za odkaz... To se hodí. Znám pár lidí co má na autě nosič kol na pátých dveří a díky tomu si při každé jízde s tím musí přendavat SPZ z původního místa na nosič. takže takhle si udělají třetí SPZ a bude to v "pohodě". Pokud nebude teda nějaký příslušník proti ;-) ...
Stejnak nevím proč nejsou české úřady schopny samy poskytnout na požádání a poplatek třetí SPZ ;-\ -
David Silver 25.08.08 09:33
« Re: Poděkování
Tobě také :yes:
Tak jsem byl provětrat neboli seznámit plakát Porsche Cabrio a Ferrari 575GTC s Dačicemi a kdo parkuje v nadzemní poličce, jaké auto je kámošů apd. dále jsem seznámil Porsche s mými hlídači, které jej budou ve dne i v noci střežit. ;-)
Fotky zde: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ferrari jsou seřazeny podle stáří v reálu. :-)
A ještě na YouTube nahrávám malé videjko :-) :-!
PS: GTC od Tebe je to s křídlem :yes: -
Dylan McKay 25.08.08 08:16
« Re: Poděkování
A z těch olympisjských kruhů se policii dělají kruhy pod očima. To znáš jak policajt čte olympijské kruhy? Ne?
Proletí švihák kolem radaru, a policista hlásí- černé auto, 150 km/h, spz nula, nula, nula, nula nula... Nebo je to ó, ó, ó, ó, ó? -
"-- skrytý --" 24.08.08 21:46
To věřím. Připomnělo mi to jednu scénu z filmu ALI G IN DA HOUSE, kdy byl Ali G bilej hip hoper co si hral na cernyho a byl poslanec mesta Staines. Kdyz byl na nejakym pokladani zakladniho kamene jedne budovy, zeptali se ho, jestli by po sobe mohl neco zanechat. Tak si sundal trencle a normalne se jim tam vys.ral >:D >:D >:D