Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 26.08.08 19:25
« Měsíc a jeden den
Tak vám už můžu napsat, jaké jsem měl problémy s Cayenne Turbo, a každý den přemýšlel o jeho vrácení původnímu majiteli. Auto jsem si kupoval jako dovezené, proclené, s homologací od Porsche ČR.
Problém ale nastal s jeho přihlášením. České úřady totiž neznaly kanadský technický průkaz, navíc každý další úřad chtěl nové a nové podklady.
Nepomohla ani firma SPZ servis, ani Porsche Praha, ani další soukromá společnost. Zbytečně se tak ztratily 4 týdny...
Mezitím jsem byl na kanadské ambasádě, aby mi potvrdili, že jde o techničák- tam ale pracují jen Češi, a nejspíš tam pořádají zevlpárty než aby pracovali.
Nepomohlo ani ministerstvo dopravy, které nemohlo potvrdit kanadský techničák z důvodů neznalosti.
Teprve včera, když se mi vrátily papíry zpět, jsem zajel za dovozcem amerických a kanadských aut. Řekl jsem, jaký mám problém s úřady, a ukázal veškerou dokumentaci. Ochotný pán se na to podíval, polovinu papírů dal stranou, a řekl: "Zítra tu máte čistopis, chci 6.000 Kč." A taky se tak stalo! Konečně mám technický průkaz! Takže je Porsche na prodej!
Chci poděkovat policii ČR, že se mnou měla slitování, a soucítila se mnou. Děkuji, že mi trpěla SPZky jako James Dean nebo kanadskou SPZ. Nebyla to moje chyba, nebyla to chyba policie, ale chyba a neohrabanost českých úřadů. Kanadský techničák si pečlivě schovám na památku...
;-) -
"-- skrytý --" 26.08.08 14:28
« Re: Nechte Aftera být
Šviháku,
jestli se zastáváš uživatele After99, tak mi padá huba, vyloženě padá huba. Je to blbec s velkým "B" a zrovna ty bys to mohl pochopit, zřejmě nevíš jak to začalo, pokračovalo a skončilo.
Je to H-O-V-A-D-O, kvůli takovým jako je on já přemýšlím o tom, že bych to zabalil. Závistivý zamindrákovaný chudák, to je After99. -
Dylan McKay 26.08.08 13:25
Já, co se týče hodnocení, jsem asi nejvíc neobjektivní, a za to se prostě nestydím. Nikdy jsem hodnocení neměl rád. A nejhorší bylo to anonymní...
Jak jsem už psal- nejsem automobilový odborník, proto sám od sebe nehodnotím, leda ve vyjímečných případech... -
David Silver 26.08.08 13:22
nejlepší je mít nějaké horší auto. To je člověk zvyklý na trohcu horší známky.. Např. naše Kangoo ohodnotil After jednou a objektivně celkovou známkou 9b kvůli autu. 9b jiní by ho hnali k lepšímu hodnocení, ale mě 9b stačí ačkoli mi moc na hodnocení nezáleží. 9b pro to auto je super. Od jiných jsou známky i nižší. Takové auto by možná některé ty co si myslejí že mají auto na 10 od všech naučilo. Kažédmu se líbí něco jiného. Jo, nehodnotím když se mi nelíbí, někdo jo, třeba after, v tom ho obdivuju. Nebojí se do toho jít. -
Sienn 26.08.08 12:59
asi je to síla, ale taky je to i smutný. Když pominu Aftera a jejich alergii na něj, tak i tak je smutný, že tohle dělají. Radši ani nevědět. Tohle má být o autech a o kamarádech, zábavě. Problémy se tu často svádí na fakery, na nějaké blbce co špatně hodnotí, na neinteligenci, ale spíš by se každý měl podívat sám na sebe a tím začít.