Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  19:45

« Re: Měsíc a jeden den

Bílý Mercedes Benz GL, s béžovým interiérem, s motorem V8 diesel nebo benzín. DK1414 mi 320 CDI V6 rozmluvil- nejede, a je hlučný.
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 26.08.08  19:38

jasne dom je prednejsi :yes: myslim ze MB GL by vyhovovalo :yes: ja by som radsej LC ale vie ze japonika nechces :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  19:35

Asi si ještě pořídím jeden Cayenne z Německa, to auto je boží, hlavně řízení a podvozek. Fakt se povedlo!
    Dnes jsem mluvil s Kanaďanem o bílém MB GL, možná ho seženeme v Kanadě. Ale to ukáže čas...

Teď řešíme dům...
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 26.08.08  19:28

ok svihak :-) :yes: co bude nasledovat potom? :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  19:25

« Měsíc a jeden den

Tak vám už můžu napsat, jaké jsem měl problémy s Cayenne Turbo, a každý den přemýšlel o jeho vrácení původnímu majiteli. Auto jsem si kupoval jako dovezené, proclené, s homologací od Porsche ČR.
    Problém ale nastal s jeho přihlášením. České úřady totiž neznaly kanadský technický průkaz, navíc každý další úřad chtěl nové a nové podklady.
    Nepomohla ani firma SPZ servis, ani Porsche Praha, ani další soukromá společnost. Zbytečně se tak ztratily 4 týdny...
    Mezitím jsem byl na kanadské ambasádě, aby mi potvrdili, že jde o techničák- tam ale pracují jen Češi, a nejspíš tam pořádají zevlpárty než aby pracovali.
    Nepomohlo ani ministerstvo dopravy, které nemohlo potvrdit kanadský techničák z důvodů neznalosti.
    Teprve včera, když se mi vrátily papíry zpět, jsem zajel za dovozcem amerických a kanadských aut. Řekl jsem, jaký mám problém s úřady, a ukázal veškerou dokumentaci. Ochotný pán se na to podíval, polovinu papírů dal stranou, a řekl: "Zítra tu máte čistopis, chci 6.000 Kč." A taky se tak stalo! Konečně mám technický průkaz! Takže je Porsche na prodej!

Chci poděkovat policii ČR, že se mnou měla slitování, a soucítila se mnou. Děkuji, že mi trpěla SPZky jako James Dean nebo kanadskou SPZ. Nebyla to moje chyba, nebyla to chyba policie, ale chyba a neohrabanost českých úřadů. Kanadský techničák si pečlivě schovám na památku...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  19:08

« Re: Mám prosbičku na Šviháka!

Měsíčková mast, na trhliny slast... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  19:06

« Re: Nechte Aftera být

Mateo, stejně jako ty mi nevymluvíš můj názor na nějakého uživatele, tak ani já ti tvůj názor nevymluvím. Určitě by to šlo i bez těch vulgarismů...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 26.08.08  15:10

« Re: Mám prosbičku na Šviháka!

Dave6 děkuji za lítost, ještě, že mamka má lekárnu a tam je plno indulony a jiných mastí, co pomohou proti bolesti >:D >:D >:D .....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.08  14:28

Šviháku,
    jestli se zastáváš uživatele After99, tak mi padá huba, vyloženě padá huba. Je to blbec s velkým "B" a zrovna ty bys to mohl pochopit, zřejmě nevíš jak to začalo, pokračovalo a skončilo.

Je to H-O-V-A-D-O, kvůli takovým jako je on já přemýšlím o tom, že bych to zabalil. Závistivý zamindrákovaný chudák, to je After99.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.08.08  13:30

Měj se, čau :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  13:27

Ahoj, loučím se, jedu domů. Ahoj večer... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  13:25

Já, co se týče hodnocení, jsem asi nejvíc neobjektivní, a za to se prostě nestydím. Nikdy jsem hodnocení neměl rád. A nejhorší bylo to anonymní...
    Jak jsem už psal- nejsem automobilový odborník, proto sám od sebe nehodnotím, leda ve vyjímečných případech...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  13:22

To video bych nazval: "Nuda v Dubaji" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.08.08  13:22

nejlepší je mít nějaké horší auto. To je člověk zvyklý na trohcu horší známky.. Např. naše Kangoo ohodnotil After jednou a objektivně celkovou známkou 9b kvůli autu. 9b jiní by ho hnali k lepšímu hodnocení, ale mě 9b stačí ačkoli mi moc na hodnocení nezáleží. 9b pro to auto je super. Od jiných jsou známky i nižší. Takové auto by možná některé ty co si myslejí že mají auto na 10 od všech naučilo. Kažédmu se líbí něco jiného. Jo, nehodnotím když se mi nelíbí, někdo jo, třeba after, v tom ho obdivuju. Nebojí se do toho jít.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.08.08  13:17

Ten je drsnej :no: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  13:15

After je v mé diskusi vždy vítán. Třeba se právě tady s hodně uživateli udobří...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.08  13:11

A ja myslim ze uz tady zbytecne moc filozofujeme, takže já s tím končím a dávám video k usmíření a pos.rání se smíchy: Sledujte toho týpka, já jsem z toho byl na kašu jak si to dává >:D [odkaz] ten jeho výraz, no to je moc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.08.08  13:11

Sienne, tvůj názor se mi hodně líbí. Je to o autech, i když se ženy ani auta neuráží, do aut si kopat můžeme...

Nebo si každej dáme do galerie trpaslíčka, a věnujeme ho na rozloučenou některému svému oblíbenci...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.08.08  13:03

Dadánek: Přitvrdil svoje měřítko ;-) To já už asi 2x udělal také. Protože jsem už dávál 10ky skoro všemu..
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 26.08.08  12:59

asi je to síla, ale taky je to i smutný. Když pominu Aftera a jejich alergii na něj, tak i tak je smutný, že tohle dělají. Radši ani nevědět. Tohle má být o autech a o kamarádech, zábavě. Problémy se tu často svádí na fakery, na nějaké blbce co špatně hodnotí, na neinteligenci, ale spíš by se každý měl podívat sám na sebe a tím začít.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…