Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ZonixX 26.08.08 23:09
« ukradnuty Porsche
neee jumper >:D >:-[] toby som asi nejazdil v 9 rokov starom ST200, "keby som sa vyznal" >:-[] >:D
...jinak v roce 2006 pripadlo na 1000 pojistenych Cayennu 16,4 ukradnutych >:D ..oki, zminujou se o pojistovacich podvodech ale preci to neni sranda.. cela pohadka na [odkaz]
..kto spozna 911 na videu? 8-s [odkaz] -
"-- skrytý --" 26.08.08 23:01
« Re: Měsíc a jeden den
Mimo mísu to vůbec není Martine1, když to umí Audi, tak proč né Mercedes. A když si člověk kupuje dieselový motor, tak má čekat slabý odvar toho, co nabízí benzín? Nebo snad nemůže existovat dieselový motor, který se bude tvářit více sportovně, snadněji se bude vytáčet a bude mít výbušnější reakce než ospalý důchodce? Jasně, že může.
Mám doma jak 220CDI, tak i 320CDI, tak i 3.0TDI. A říkám z vlastní zkušenosti, že zatímco motor v mercedesu je ospalý, tak v audi je hodně živý. A ano, vím, že ML a A5 je jiná kategorie a také proto dodávám, že jsem jezdil i v CLK320CDI. -
MarTin1 26.08.08 22:38
« Re: Měsíc a jeden den
Někdy si říkám proč GL nebo ML nedostane naladění 320cdi z Sklasse. Všichni kolem BMW, AUDI,VW dostávaj upravený 3litry s pořád co nejvíce kW a Nm a ML/GL má pořád furt stejnej motor, ML i teď po faceliftu...
Nutno podotknout, že očekávat u motorů MB (zvlášť u dieslu" nějakou agresivitu a "sportovnost" je zcela mimo mísu. U AMG je věc jiná ale u standartních motorů jsou priority úplně jinde.
Ovšem, že do GL je 320cdi hodně slabá, musí se točit a to pak i dost papá. Optimální je 420/500, jeden náš klient si teď koupil 500 a nemá výhrady až na to, že se nedostane po městě po 20 a po 7000km má 15.4 :-( a to jezdí Národní-Špindl.
320cdi do GL jedině s krabičkou (brabus atd).
3.0TDI je novější motor o cca 2 roky. MB umí dělat dobrý motory viz novej 2.2 cdi se stejným způsobem přeplňování jako BMW. Dokonce i překonává ten co je v 123d.
Jako ospalý důchodce mi teda 320cdi nepřijde, ale tak každý má jiné priority. Třeba v S-klasse jede výborně. Má tam stejnej výkon co ten v audi + větší točák.
Nutno taky podotknout, že mercedesy jsou o dost těžší než auta konkurenčních značek. Ono blbejch 100kg udělá hodně a když porovnáš auta tak v 95% případů MB má minimálně o 100kg navíc
JO a ještě jedna věc, je to asi tak 3 roky co 320cdi jako motor se stal několika-násobným držitelem x rekordů takže ŠPATNEJ motor to neni.