Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  10:52

« Re: policiééééé!

Nene, Sienne, dneska nestáli, ale seděli! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:51

Sienn: já potkávám Městskou jenom když vracíme jim psa a když na městě rozdávají pokuty a jinak normální tady v Dačicích jenom před policejní kavárnou a občas že tady projedou a pak se tu s někým vybavujou... Jinak tady je nepotkáš. Jo vlastně, ještě jsem je viděl u dopravní nehody.
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  10:49

Stačilo by, kdby byli vidět. Přitom u mě v ulici projede policejní hlídka každých 20 minut a stejně tak i hlídka MP. Takže cca každých 10 minut tu projede nějaké policejní auto. Jsem za to rád. Ale takhle by mohli být i na silnicích a dálnicích. Já policii potkávam nejčastěji na jižní spojce jak stojí na OMV áááá, no prostě tam stojí...jen.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:48

Švihák: jj to máš pravdu :yes: :yes: Tady je Apollo pár metrů od nás a když slyším v noci že už to tam nehraje tak jezdějí tady jak šílenci auta :yes: To je fakt. Jenomže to je nemůže napadnout... Kolem diskoték spíš by odchytli víc zfetovaných řidičů než opilých.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  10:44

Kysky, kdyby číhali na silnicích poblíže diskoték a zábav, a odchytávali opilce za volantem, tak tím zachrání více životů, než aby kontrolovali dálniční známky...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:42

« Re: TOP 1

Vždyť u Šviháka 1.místo není nic neobvyklého. :no:

Jinak, né že bych Švihákovi nepřál krásné první místo. Ale nechápu, jak můžeš dát citrusově Aucce 9b za auto když mě jsi dal 10...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  10:42

HotHatchi, díky, nemusíš... ;-) Jsem rád v TOP10, ale první být nemusím. To je člověk moc vidět, a musí neustále aktualizovat. Je to těžké břemeno...

Stajská se mi po vašem kraji. Ale životní situace se mění, a tak se tam k vám podívám někdy za rok...
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 27.08.08  10:36

no svihaku udelal jsem i fotku tveho prvniho misto...mam ti to poslat?jestli jo tak na mejl nebo pres icq?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:34

Taky fakt. :yes: Je to zbytečný. Nic nezlepšejí... A stejně se budou flákat.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  10:33

« Re: Měsíc a jeden den

No, a kdyby k tomu dali i tu pověstnou a zcela smyšlenou kvalitu, bylo by to perfektní... :-!
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 27.08.08  10:32

« TOP 1

jezis ja ohodnotil citruse s A6 a co se stalo! :-O videl jsem ze hodnoceni zustalo stejne tak kouknu na homepage a jak bvidim tak asi rozhodovalu setiny ci dokonce ne tisiciny!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  10:24

A já myslím, že bude zase více nehod s tragickými následky. Řidiči totiž blnou při Kryštofech víc než normálně... ;-\

Jinak zdravím z Roudnice nad Labem...
  • « 00 Reagovat !

foto MarTin1

MarTin1 27.08.08  10:22

Jo dyť v pohodě je to věcná a konstruktivní debata.
    Je to v zásadě hodně o několika dalších faktorech, 320cdi je motor co dává točák v co nejmenších otáčkách a budí ke "krajínkářské jízdě". Ostatně tohle je případ skoro všech mercedesů: síla a tah v nízkých otáčkách je přesně to o co jde v limuzínách.
    Jedinej motor od MB (pominuli AMG) co je sportovní je nová 350tka co je v SL a nebo SLK. Má 232kw a točí přes 7000 otáček a má i pořádnej zvuk. Měl jsem možnost asi 5km ho projet kolem autosalonu a řeknu Vám, nevidím důvod proč kupovat SLK 55AMG, ten motor je naprosto vyrovnanej. (AMG má asi o 35 koní víc) Pro AMG hraje prestiž a V8 + zvuk.

Další věc je že MB staví motory na velkej kilometrovej průběh ( měl by teda >:D ). V tom rekordu je taky zaznamenáno, že motor 320cdi zvládl 100 000km při průměrné rychlosti 223kmh a BEZ JEDINE ZAVADY. Tohle se bohužel o ostatních německých značkách říct nedá. Jasně je to kus od kusu ale v zásadě jsou MB vozy stavěné úplně na jiný jízdní styl. BMW je sportovní, MB jsou komfortní limuzíny a AUDI..... audi se snaží tyhle dvě věci skloubit.

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:08

Já si myslím že jako každý rok to bude k ničemu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  09:59

Myslíte, že to k něčemu bude?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  09:30

Pěkné ráno přeji.

>:D >:D >:D >:D Koukám, že jsi velmi vtipný i po ránu :yes: Oni takhle veřejnosti to sdělí a pak můžeš projet celou ČR a potkáš nejvíc 2hlídky...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  09:04

« policiééééé!

Policie chystá postavit na silnice skoro 60 Kryštofů! [odkaz]
    Jak oni to dělají? Kde berou tolik Kryštofů? Já znám jednoho jediného, a policajt to není... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  08:51

« Re: ukradnuty Porsche

V Německu je Cayenne jeden z nejkradenějších SUV, dokonce jsem četl i o statistikách v USA. Tam se tedy krade hodně i Hummer H2...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  08:50

Mateo, to nejsou kraviny, o čem píšete, naopak! Je to hodně poučné. To jsou příspěvky, kvůli kterým vzniklo MACZ... :yes:

Já si z toho beru příklad.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.08  00:27

Asi máš pravdu Martin1, každopádně neříkal jsem, že to je špatný motor, dyť ho sám mám doma a vím, že to je dobrý motor, jenom jsem chtěl upozornit na jeho uvolněný charakter.

Motor 35d je král všech dieselových motorů, který zatím nemá konkurenci. Ani moje 3.0TDI nebyla dost dobrá, až po úpravě jsem byl schopen překonat dynamiku tohoto motoru, ale i přesto kdyby ho Audi mělo (což je blbost), tak bych do něj šel okamžitě.

3.0TDI není sportovní motor, spíše jsem mluvil o charakteru motorů, některý má uvolněný charakter, jako třeba 320CDI, jiný je celkově tvrdíš,agresivnější a jakoby subjektivně vnímano sportovnější.

Každopádně bavíme se o kraviných, takže to je celkem jedno, oba motory jsou skvělé. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…