Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 27.08.08 10:51
« Re: policiééééé!
Sienn: já potkávám Městskou jenom když vracíme jim psa a když na městě rozdávají pokuty a jinak normální tady v Dačicích jenom před policejní kavárnou a občas že tady projedou a pak se tu s někým vybavujou... Jinak tady je nepotkáš. Jo vlastně, ještě jsem je viděl u dopravní nehody. -
Sienn 27.08.08 10:49
« Re: policiééééé!
Stačilo by, kdby byli vidět. Přitom u mě v ulici projede policejní hlídka každých 20 minut a stejně tak i hlídka MP. Takže cca každých 10 minut tu projede nějaké policejní auto. Jsem za to rád. Ale takhle by mohli být i na silnicích a dálnicích. Já policii potkávam nejčastěji na jižní spojce jak stojí na OMV áááá, no prostě tam stojí...jen. -
David Silver 27.08.08 10:48
« Re: policiééééé!
Švihák: jj to máš pravdu :yes: :yes: Tady je Apollo pár metrů od nás a když slyším v noci že už to tam nehraje tak jezdějí tady jak šílenci auta :yes: To je fakt. Jenomže to je nemůže napadnout... Kolem diskoték spíš by odchytli víc zfetovaných řidičů než opilých. -
Dylan McKay 27.08.08 10:42
« Re: TOP 1
HotHatchi, díky, nemusíš... ;-) Jsem rád v TOP10, ale první být nemusím. To je člověk moc vidět, a musí neustále aktualizovat. Je to těžké břemeno...
Stajská se mi po vašem kraji. Ale životní situace se mění, a tak se tam k vám podívám někdy za rok... -
MarTin1 27.08.08 10:22
« Re: Měsíc a jeden den
Jo dyť v pohodě je to věcná a konstruktivní debata.
Je to v zásadě hodně o několika dalších faktorech, 320cdi je motor co dává točák v co nejmenších otáčkách a budí ke "krajínkářské jízdě". Ostatně tohle je případ skoro všech mercedesů: síla a tah v nízkých otáčkách je přesně to o co jde v limuzínách.
Jedinej motor od MB (pominuli AMG) co je sportovní je nová 350tka co je v SL a nebo SLK. Má 232kw a točí přes 7000 otáček a má i pořádnej zvuk. Měl jsem možnost asi 5km ho projet kolem autosalonu a řeknu Vám, nevidím důvod proč kupovat SLK 55AMG, ten motor je naprosto vyrovnanej. (AMG má asi o 35 koní víc) Pro AMG hraje prestiž a V8 + zvuk.
Další věc je že MB staví motory na velkej kilometrovej průběh ( měl by teda >:D ). V tom rekordu je taky zaznamenáno, že motor 320cdi zvládl 100 000km při průměrné rychlosti 223kmh a BEZ JEDINE ZAVADY. Tohle se bohužel o ostatních německých značkách říct nedá. Jasně je to kus od kusu ale v zásadě jsou MB vozy stavěné úplně na jiný jízdní styl. BMW je sportovní, MB jsou komfortní limuzíny a AUDI..... audi se snaží tyhle dvě věci skloubit.
"-- skrytý --" 27.08.08 00:27
« Re: Měsíc a jeden den
Asi máš pravdu Martin1, každopádně neříkal jsem, že to je špatný motor, dyť ho sám mám doma a vím, že to je dobrý motor, jenom jsem chtěl upozornit na jeho uvolněný charakter.
Motor 35d je král všech dieselových motorů, který zatím nemá konkurenci. Ani moje 3.0TDI nebyla dost dobrá, až po úpravě jsem byl schopen překonat dynamiku tohoto motoru, ale i přesto kdyby ho Audi mělo (což je blbost), tak bych do něj šel okamžitě.
3.0TDI není sportovní motor, spíše jsem mluvil o charakteru motorů, některý má uvolněný charakter, jako třeba 320CDI, jiný je celkově tvrdíš,agresivnější a jakoby subjektivně vnímano sportovnější.
Každopádně bavíme se o kraviných, takže to je celkem jedno, oba motory jsou skvělé. >:D