Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  12:10

« Re: policiééééé!

ivo.k: jn, to je pravda no. Takže to je odchylka udávaná výrobcem?
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  11:43

No já jsem ten největší Chucku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  11:38

Sienne, ty jseš vlastně takovej silniční pirát! Takovejch pokut, to bysme museli mít 100 bodů, abys alespoň rok vydržel... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  11:36

« Re: TOP 1

Lži jsou jako déšť, a už zase prší, lepší je bejt druhej, než třetí... Leoš Mareš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 27.08.08  11:14

vis kysky ja myslel ze ma kazdej hodnotit podle sebe...podle MNE neni A6 nejlepsi volba a SUP II porazi A6 hlavne Cenou!staci!MUJ nazor takze by to mnelo bejt MOJE hodnoceni a ne abys mne TY premlouval ze to tak neni u Kangoo sem spletl v uzitkacich se zas tak moc nevyznam pravda jdu teda prehodnotit kangoo
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  11:13

Jo aha. Hmm, tak to je pak o ničem, když mají rozpočet na benzín stejný jako já, student... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 27.08.08  11:12

proste ja bych si tak drahe auto asi nevybral 5er je sice pekna ale proste se mi A6 nelibi proste bych si ji nevybral to vam to nestaci...tak jo kysky aby jsi byl spokojeny davam ji za 10 spokojenej?
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  11:12

No, já když dostal svých prvních a doufám že posledních 5 bodů za červenou, tak jsem byl tak tak hloupý a slušný, že jsem se nedohadoval a snažil se to vyřešit klidnou slušnou cestou, která nakonec skončila pokutou a body. Bylo to za červenou, která ovšem podle mě byla ještě oranžová. Stalo se to v ulici Bělehradská, kde jsem sjížděl do Žitný a za rohem byli schovaný a natáčeli si. Jsem se ani na video nekouknul. Chyba no. Přitom jsem nikoho neohrozil, protože stejně byla zácpa a tak jsem se tam jen nasoukal a za 5 minut jsem už stál na chodníku s příslušníky. jediný účel pro ně bylo vyplnění tabulek aktivity, protože se asi před tím flákali. A měšťáci to nebyli.
    PS: po roce mi za odměnu odečetli 4 body a jestli vydržím ještě půl roku bez pokuty tak jsem na 0... Jinak kromě tohoto jsem platil jen jednou pokutu za parkování, ale za ty tři roky jsem toho udělal víc a vždy jsem potkal rozumný policisty u uhráli jsme to na domluvu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  11:09

Sienne, vzpomínáš na to, jak koncem roku chodí policajti pěšky, protože nemají na benzín? Kdyby měli více aut, chodili by pěšky už na podzim... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.08  11:09

Trapaci netrapaci, fakt je ten, ze pokial pokutu zaplatis tak sa vzdavas moznosti odvolania a prijimas trest. Tak je napisany zakon.
    Inak tie na tie 3 kilometre by sa malo dat odvolat vzdy lebo to je vacsinou povolena odchylka radaru, takze pokutu by ti mali bat az za 54km.
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 27.08.08  11:08

Prostě chtěl Šviháka dostat na první místo :-) proto
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  11:05

Tak jestli MP má nebo nemá nějaký vliv na provoz je velmi diskutabilní... Je pravda, že jejich zájem a vztah k řidičům je jinde než u PČR, ale vždycky si rozmyslím jak pojedu, když se v blízkosti pohybuje MP Octavia nebo tak něco. To samý samozřejmě platí i u PČR. Možná by i pomohlo, kdyby nekoupali pár drahých neoznačených aut, které se v ČR ztratí asi stejně jako ty Mondea ST, ale kdyby nakoupili spousty a hromady Fabii s označením PČR a každý by je všude potkával v provozu....
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  11:05

Švihák: To sou teda pěkný trapáci. Že řidička souhlasila. Tss. Nakopat je do *.
    To je bohužel ten problém, že hodně lidí nezná tyto vyjímky, toleranci apd.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  11:03

HH: Konkurenci měl už r.v.97, byl vyroben až po PSA. :yes: Poté někdy 98-99 se rozhodl i Fiat pro něco takového. To potom chápu :yes: V třídě luxusních aut střední a vyšší střední třídy si myslím že je A6 a BMW 5er to nej co tam je.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  11:02

Kolega byl za starostou, a řešili to i s těmi strážníky. Nutno dodat- bez výsledku. Ohánějí se tím, že řidička zaplacením pokuty s trestem souhlasila...
    Místní starosta si z vybrání pokut udělal byznys, je to případ, kvůli kterému by městská policie neměla na silnicích zaclánět...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:58

Švihák: cože??? Neoprávněná pokuta :yes: :yes: :yes: 8-s Offiko je tolerance 3km/h a do toho ti nemůžou dát pokutu co bylo v AS :-O
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 27.08.08  10:56

ja to vazne neudelal kvuli tobe....proste sem ohodnotil a stalo se....jsem rad ze se ti tady na morave libi a je to velka skoda ze sem zavytas az za rok.... :-( kdyby se neco zmenilo urcite dej vedet ;-)
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 27.08.08  10:55

no protoze Kangoo ve sve katogerii je snad jendo z nejlepsich ne?myslim ten vas rok vyroby snad ani nemel tehdy konkurenci ne?PSA male uzitkace jeste nedelal ne?mozna se pletu mozna ne....A6 se mi kdysi libila ale nejak sem si ji sam odpudil a nelibi se mi navic jak bych radeji bral treba Supa II ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  10:55

No, ono ta městská policie- lezou mi na nervy, nevidím tolik užitku co se silničního provozu týče. Kolegova žena platila pokutu 1000 Kč, když ji ve vesnici u města Slaný naměřili 52 km/h. To bych je poslal k čertu! A ještě na ni byli sprostí!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  10:53

>:D >:D Chválihodné :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…