Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 27.08.08 12:49
« Re: Teda
Chobote, jako vážný kandidát na admina bys měl hájit zájmy redakce... ;-) >:D
Takže znovu:
Mě to tu tak baví. Hned jsem se přihlásil, každá stránka se ihned načte na 1 pokus a vůbec nečekám (a to mám pomalé připojení). Mám radost z inteligence některých jedinců, ale tohle mě fakt udělalo šťastným. Nový admin tady bude spokojený.
Dávám MACZ více než 100 let. :-) -
Chobot 27.08.08 12:41
« Teda
Už mi to tu začíná sr.. Zase sem se přihlašoval na po 8. Každou stránku načítam minimálně na 2 pokus a stejně ještě čekam půl minuty než se to probere(a rychlostí připojení to neni). Nad inteligenci některých jedinců se dokážu v klidu povznést, ale
tohle mi fakt točí. A to chci vidět kdo veme toho admina v tomhle takhle.
Dávam MACZ maximálně půlrok. :-| -
Sienn 27.08.08 12:40
« Re: TOP 1
Jinak samozřejmě pokud si někod vybírá auto nebo ho kupuje tak asi neřeší záležitost třídy a proto chápu, že může do výběru zařadit C5, E-klasse, Breru nebo klidně i Octavii a podle svých možností si vybere motor a výbavu...
Ale každý by měl vědět z jaké třídy jaký model je a nedělat z něj něco víc. -
Sienn 27.08.08 12:37
« Re: TOP 1
To se nebere podle celkové délky, ale podle rozvoru. To že někdo natáhne nárazníky neznamená, že je to auto o třídu výš. Pro zajímavost se koukni jak je např. dlouhé Mondeo a porovnej to se Superbem. Taky v tom hraje roli spousta dalších faktů a tak Superb je a bude nadále střední třída a ne vyšší střední, přestože může být z konkurenčních vozů nejdelší. Stejně tak Octavia nebo Jetta. Taky je to furt nižší střední i když jsou o několik cm delší než Focus nebo Golf. To, že v ČR je Superb brán jako luxusní limuzína, je prostě jen omylný fakt.
XF? Není to náhodou vyšší střední?
S tou kandidaturou to vůbec nebude tak žhavý. Přemejšlel sem nad tím a prostě bych na to neměl nervy číst desítky mailů a SZ tejdně. Nehledě na ten šibeniční termín od prvního(redakce trošku zaspala). Prvního mam v plánu dovolenou. Zatímco všem skončila, Choboťákovi začne. A navíc plánuju útěk z domoviny do vlastnobydlení, takže těžko říct jak to vlastně vše bude.....do toho si nevemu na krk adminování když nevím jak dlouho bych mohl držet opratě. Nerad bych tu funkci za měsíc vracel.