Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 27.08.08  16:21

« Re: Teda

IBA 264? Tak ale po roletku a plus tri cestovne tasky a jedna autoladnicka. To je, myslim si, slusne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  16:18

tak snad do každýho auta se vejde sud ne? to stačí na víkend... pokud nejsou zadní sedačky a kufr a ani nosič tak prostě pojede sud na spolujezdci a nebo spolujezdec vlakem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  16:15

tak snad by se na to dala dat zahradka ne >:D a helma se do kufru vejde... :-)

Jednou u mě parkovalo v ulici Porsche 911, myslím že to byl holanďan, a ten měl na střeše box a plný zadní "sedačky" zavazadel a určo cestoval spokojeně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 27.08.08  16:15

ad pivo v tourageu: iba 264? To je škoda s takým autom ísť niekam na weekend. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.08.08  16:10

Já mám 428 litrů a vůbec je nepotřebuju. A k tomu 350Z - jednou jsem zaslechnul něco ve smyslu "je to pěkný auto a jezdí hodně dobře ale k čemu ti je když dovnitř nenarveš ani jedno kolo" >:D to jsem musel odejít protože jsem pukal smíchy. Na přesuny závodních cyklistů je Zetko opravdu zajímavej kandidát >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 27.08.08  16:01

Ja mam 407 litrov v kufri a staci to uplne

Btw. do Touaregu po okna sa zmesti 264 piv v plechovke + batozina pre 3 osoby ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 27.08.08  15:23

souhlasím....já mam jámu 405 litrů a odvezl jsem s tím oblečení na týden a k tomu nářadí na renovaci veterána.šest beden šroubovákú, klíčů, blablabla, vrtačky, oleje, všechny možný sračky v lahvích(petrolej) a k tomu ještě basu piv a karton col...a rum
  • 00 Reagovat !

foto N15m0

N15m0 27.08.08  15:18

« S-mike

Pardon. vyhodilo mi to chybu, že nebylo uloženo, a teď je to tu 3x :-(
  • 00 Reagovat !

foto N15m0

N15m0 27.08.08  15:16

« s-mike

To by mě zajímalo co sem zaspal. Kdepapk má s-mike svoje turboo? :-(
  • 00 Reagovat !

foto N15m0

N15m0 27.08.08  15:16

« smike

To by mě zajímalo ce sem zaspal. Kdepapk má s-mike svoje turboo? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  13:37

PS: já teda vím, že nejsem jediný člověk na zemi a chápu, že někdo kufr potřebuje kůli rodině nebo kůli něčemu jinému, ale pro ty Superb většinou není, takže Twindoor je jen marketingový tah a kufr nad 400l je dostatečně velký pro všechny normální uživatele, takže by automobilky mohli začít řešit jiné zlepšováky než jen větší kufr...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.08.08  13:35

co potrebujes dat do kufra? na tyzden jeden batoh a kreditku, ak je kreditka dostatocne naplnena, tak ani ten batoh netreba. a na to staci aj F430 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  13:30

Dave6: jj, přesně tak. Mě úplně vrcholně stačí prostornost kufru a na zadních sedačkách v mém Puntu. Prostě cestuji maximálně s přítelkyní a vždy se všechno vejde. Moje další auto bude asi ještě méně praktické, ale co... Nevozím kočárek, cement, písek ani nejsem taxi, abych vozil další lidi a jejich bagáž... Stejně každý z mých kamarádů mý svoje auto >:D >:D >:D >:D
    Jsem strašný sobec... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.08  13:27

Souhlas, nic nez souhlas :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  13:26

Sikovný to je, ale podle mě zbytečný. Stačí, když se udělá pořádný víko kufru jako má Mondeo sedan (opět Mondeo) a taky se tam narve všechno. A jestli je někdo stěhovák, tak ať si koupí dodávku.
    Nj, omlouvám se, proste já jsem na Mondeo úchylný a Superba rád nemám ;-) ...Tím radši končím, ať někoho nenaštvu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.08  13:23

Ja si treba myslim ze takova blbost jako twindoor muze udelat dojem a zapusobit jen na tak debilne a uzitne smyslejici narod jako jsme my, cesi. Treba me je to k smichu a idealni velikost kufru ma pro me Nissan 35OZ >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.08.08  13:22

podla mna je to az prilis zlozite. napad dobry, este aby ho kadejaky * nepokazil (myslim seba >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  13:19

No uprostřed je mikrospínač na otevírání a k levé straně je mikrospínač na proměnu sedan/liftback, který se musí zmáčknout a pak chvilku počkat a pak zmáčknout ten prostřední... Jinak pokud se nezmáčkne ten levý a nepočká se, tak je to furt sedan. Tím ale netvrdím, že jsi dělal něco špatně. Třeba to byla porucha, což je na vystavovaných vozech celkem častý.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.08.08  13:13

superb ma okrem toho twindoor. skusal som ho v zeneve, otvoril som sedan, zavrel, otvoril som liftback, zavrel, chcel som otvorit ako liftback znova, neslo, skusil som ako sedan neslo... tak som sa radsej vzdialil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 27.08.08  13:05

Superb II. je ve všech směrech menší než nové Mondeo. Jen Mondeo liftback je o pár mm kratší, ale rozvor má pořád delší. A pořád je to střední třída. Jak to? Jinak uznávám, Superb má větší kufr... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…