Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Ricardo 27.08.08 16:10
« Re: Teda
Já mám 428 litrů a vůbec je nepotřebuju. A k tomu 350Z - jednou jsem zaslechnul něco ve smyslu "je to pěkný auto a jezdí hodně dobře ale k čemu ti je když dovnitř nenarveš ani jedno kolo" >:D to jsem musel odejít protože jsem pukal smíchy. Na přesuny závodních cyklistů je Zetko opravdu zajímavej kandidát >:D -
Sienn 27.08.08 13:37
« Re: Teda
PS: já teda vím, že nejsem jediný člověk na zemi a chápu, že někdo kufr potřebuje kůli rodině nebo kůli něčemu jinému, ale pro ty Superb většinou není, takže Twindoor je jen marketingový tah a kufr nad 400l je dostatečně velký pro všechny normální uživatele, takže by automobilky mohli začít řešit jiné zlepšováky než jen větší kufr... -
Sienn 27.08.08 13:30
« Re: Teda
Dave6: jj, přesně tak. Mě úplně vrcholně stačí prostornost kufru a na zadních sedačkách v mém Puntu. Prostě cestuji maximálně s přítelkyní a vždy se všechno vejde. Moje další auto bude asi ještě méně praktické, ale co... Nevozím kočárek, cement, písek ani nejsem taxi, abych vozil další lidi a jejich bagáž... Stejně každý z mých kamarádů mý svoje auto >:D >:D >:D >:D
Jsem strašný sobec... >:D -
Sienn 27.08.08 13:26
« Re: Teda
Sikovný to je, ale podle mě zbytečný. Stačí, když se udělá pořádný víko kufru jako má Mondeo sedan (opět Mondeo) a taky se tam narve všechno. A jestli je někdo stěhovák, tak ať si koupí dodávku.
Nj, omlouvám se, proste já jsem na Mondeo úchylný a Superba rád nemám ;-) ...Tím radši končím, ať někoho nenaštvu :-) -
Sienn 27.08.08 13:19
« Re: Teda
No uprostřed je mikrospínač na otevírání a k levé straně je mikrospínač na proměnu sedan/liftback, který se musí zmáčknout a pak chvilku počkat a pak zmáčknout ten prostřední... Jinak pokud se nezmáčkne ten levý a nepočká se, tak je to furt sedan. Tím ale netvrdím, že jsi dělal něco špatně. Třeba to byla porucha, což je na vystavovaných vozech celkem častý.