Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  21:14

« Re: MA CZ

Jaké debaty máš Matěji na mysli? Ty s bodováním?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  21:06

« Re: MA CZ

Pokud to myslíš tak, jak si teď myslím já, tak moc faktů asi neznáš. Ono si stačí pročíst i pár jiných diskusí, třeba tu pod Afterem...
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 27.08.08  21:01

« MA CZ

Zacinam zistovat ze sa sem pomaly uz asi neoplati chodit... Dufam len ze novy admin s tym tu spravi poriadok... Fakt si zelam aby sa taketo debaty/vyjadrenia zregulovali...
    Zacina mi to tu pripadat ako v krcme, hlavne po tom co tu niektori predvadzate ... zjavne z vykonom rastie aj "hrebienok"...
    :-( skoda slov
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  20:56

« Re: Mercedes Chodov a jeho Service paket na 6 let.

Matěj: >:D >:D Nene. :no: To by nešlo. Potřebujeme dodávku. Ale neříkám že se do něj toho moc nevejde. Ale byl by good jako rodinné autí :-) :yes: Joo, toho kdybychom měli, tak píšu recenzi 2týdny :-! :-)
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 27.08.08  20:54

kysky : jaaaj ja som myslel ze je vase >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  20:52

« 4 MatiC

4 MatiC- ty jsi z mého chování vykulený? Tak se zase zakul, a uprav si slovní zásobu. Ten člověk mě nezajímá, už jsem jednou vysvětlil proč. Nebudu se k tomu dále vracet. Cukrujte si dál přes SZ, a nenadávejte Afterovi za hodnocení, když sami hodnotíte více než prapodivně...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  20:49

Matěj: On jenom jezdí :yes: A můj mobil není přizpůsoben tomu, aby fotil objekt, který se pohybuje větší rychlostí jak 2km/h.. Zkusím ho zalovit na městě.. Blíží se školní rok tak uvidím ;-)
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 27.08.08  20:47

kysky: a kde su fotky?:-) uz tu maly byt
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  20:45

Bud' systém nebo rychost připojení. Kolikrát se nejde přihlásit jinak MACZ jde jenom homepage anebo všechno jenom ne se přihlásit.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  20:42

Vůbec se na MACZ nedalo připojit, nechápu to, stalo se to poprvé... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.08  20:39

To jsi nemohl z toho GLka se připojit, anebo to nešlo?

Jinak už tady máme taky GLko :-) :yes: Černý, N1, krásnej!!! A odvolávám že má nízkej čumák :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.08.08  20:36

Koukejte na tu parádu: [odkaz]
    Když ale vidím ty služby, fuj!

PS: Hodinu jsem se nemohl připojit na MACZ!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 27.08.08  19:28

Tomu se mi skoro ani nechce věřit, ale asi to mají dobře vymyšlený, zákazníka nalákají na nový auto, který mu pak pomůžou aby odešlo krátce po záruce a můžou prodávat další nový auto. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.08.08  18:59

tak to je drsne. ja mam tiez servis na 6 rokov a jediny problem som mal, ze nemali pre mna nahradne auto. tak som tam cakal. inac som s tym spokojny. auto bolo dokonca zvonka umyte a zvnutra povysavane.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.08  18:54

No tak to je solidni pruser, a pak sverte auto do rukou autorizovaneho servisu premiove znacky :*) Jsem rad, ze jsi prezil :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto MarTin1

MarTin1 27.08.08  17:36

Než jsem tam jel dělat dusno tak jsem volal do Hošek motor a ptal se přímo vedoucíh servisu a ten řekl, že oni v rámci toho dávaj 229.51/31 takže je to asi jen tady. Řekl mi, že si celkem zahrávají a v carmotors kluci absolutně nevěřili svým uším.....

Se divím, že mi to neoddělalo DPF. Prej se to vyplauje při 1100C a musí na to bejt i dimenzovanej olej. Prej to mohla i chytnout >:D
    Ale zatim jsem tu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.08  17:27

tento systém garance,pokud vím,funguje i u zahraničních dealerů,takže že by to bylo čecháčstvím?
  • 00 Reagovat !

foto MarTin1

MarTin1 27.08.08  17:21

« Mercedes Chodov a jeho Service paket na 6 let.

Tak pánové předem se omlouvám, že tady zneužívám návštěvnost této diskuze u tohoto auta, ale věřím, že díky tomu se tahle informace dostane do povědomí co nejvíce lidí.

Co se Vám tedy chystám sdělit?

Už asi 3000km se potýkám s kouřivostí svého auta (ML 320cdi s FILTREM PEVNYCH CASTIC) při razantní akceleraci. Už jsem dokonce kontaktoval Carlsson v německu kuli mému chipu, myslel jsem totiž,že za to může tato krabička. Jde o to, že auto má 23 000 najeto a těch prvních 20tis to nedělalo a čip je tam od 3000km. Zkoušel jsem už snad všechno, kontroloval vzduchové filtry, dělal diagnostiku DPF filtru.... To co jsem zjistil dnes mě ale celkem dostalo.

Zjistil jsem, že v rámci servisního paketu exklusive (jak ho mercedes dává ke všem autům, jedná se o bezplatné servisní problídky po dobu 6let/160 000km. Olej, filtry atd ZADARMO)mi byl do mého vozu nalitý olej do DODÁVEK. Všechny mercedesy s dieslem musí mít od roku 2006 POUZE oleje se schválením 229.31/229.51. Mě do auta byl nalit olej 228.51 což je olej pro dodávky a lehčí nákladní vozy. Tedy absolutně NESCHVALENY olej do auta. Už jsem si všiml, že auto žere cca o litr víc, ale hlavně ráno startuje jako by bylo -5.

Technik v mercedesu mi řekl, že s podpisem té servisní smlouvy automaticky souhlasím s aplikací tohoto oleje (nikde to neni napsáno ale). Jde o to,že maj na to nějakej rozpočet a kvalitní olej je přece drahý... Bylo mi řečeno, že nemůžou prostě jinak, že je to olej na mezní hranici použitelnosti pro osobní vozy.

Na obranu musím říct, že problém není v servisu jako takovém, ale u těch **** nahoře, kteří si vymyslí nějakou službu a jediné co musí servis dodržet je aby olej stál jen xx za litr a zákazník je nezajímá. To já jako účetní kdybych poskytoval nějakou službu v rámci smlouvy a dělal takovýhle šmela tak bych zachvilku jedl suchý rohlíky.

Takže jedna rada na závěr, voze si do servisu svůj olej. Né vždy je ZDARMA.... zdarma.

• « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 27.08.08  16:55

« Re: Teda

jj to sa na teba podoba :-) a ja ze preco si potom skoncil v plesnivci >:D
    kvoli zapachu:)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.08.08  16:28

« Re: Teda

A na co cestovní tašky? Když se veze dost piva tak stačí už vzít jenom kartáček na zuby nebo žvýkačky Orbit/Winterfresh >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…