Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 27.08.08 21:01
« MA CZ
Zacinam zistovat ze sa sem pomaly uz asi neoplati chodit... Dufam len ze novy admin s tym tu spravi poriadok... Fakt si zelam aby sa taketo debaty/vyjadrenia zregulovali...
Zacina mi to tu pripadat ako v krcme, hlavne po tom co tu niektori predvadzate ... zjavne z vykonom rastie aj "hrebienok"...
:-( skoda slov -
David Silver 27.08.08 20:56
« Re: Mercedes Chodov a jeho Service paket na 6 let.
Matěj: >:D >:D Nene. :no: To by nešlo. Potřebujeme dodávku. Ale neříkám že se do něj toho moc nevejde. Ale byl by good jako rodinné autí :-) :yes: Joo, toho kdybychom měli, tak píšu recenzi 2týdny :-! :-) -
Dylan McKay 27.08.08 20:52
« 4 MatiC
4 MatiC- ty jsi z mého chování vykulený? Tak se zase zakul, a uprav si slovní zásobu. Ten člověk mě nezajímá, už jsem jednou vysvětlil proč. Nebudu se k tomu dále vracet. Cukrujte si dál přes SZ, a nenadávejte Afterovi za hodnocení, když sami hodnotíte více než prapodivně... -
jmurjr (H22A7) 27.08.08 18:59
tak to je drsne. ja mam tiez servis na 6 rokov a jediny problem som mal, ze nemali pre mna nahradne auto. tak som tam cakal. inac som s tym spokojny. auto bolo dokonca zvonka umyte a zvnutra povysavane. -
MarTin1 27.08.08 17:36
Než jsem tam jel dělat dusno tak jsem volal do Hošek motor a ptal se přímo vedoucíh servisu a ten řekl, že oni v rámci toho dávaj 229.51/31 takže je to asi jen tady. Řekl mi, že si celkem zahrávají a v carmotors kluci absolutně nevěřili svým uším.....
Se divím, že mi to neoddělalo DPF. Prej se to vyplauje při 1100C a musí na to bejt i dimenzovanej olej. Prej to mohla i chytnout >:D
Ale zatim jsem tu >:D -
MarTin1 27.08.08 17:21
« Mercedes Chodov a jeho Service paket na 6 let.
Tak pánové předem se omlouvám, že tady zneužívám návštěvnost této diskuze u tohoto auta, ale věřím, že díky tomu se tahle informace dostane do povědomí co nejvíce lidí.
Co se Vám tedy chystám sdělit?
Už asi 3000km se potýkám s kouřivostí svého auta (ML 320cdi s FILTREM PEVNYCH CASTIC) při razantní akceleraci. Už jsem dokonce kontaktoval Carlsson v německu kuli mému chipu, myslel jsem totiž,že za to může tato krabička. Jde o to, že auto má 23 000 najeto a těch prvních 20tis to nedělalo a čip je tam od 3000km. Zkoušel jsem už snad všechno, kontroloval vzduchové filtry, dělal diagnostiku DPF filtru.... To co jsem zjistil dnes mě ale celkem dostalo.
Zjistil jsem, že v rámci servisního paketu exklusive (jak ho mercedes dává ke všem autům, jedná se o bezplatné servisní problídky po dobu 6let/160 000km. Olej, filtry atd ZADARMO)mi byl do mého vozu nalitý olej do DODÁVEK. Všechny mercedesy s dieslem musí mít od roku 2006 POUZE oleje se schválením 229.31/229.51. Mě do auta byl nalit olej 228.51 což je olej pro dodávky a lehčí nákladní vozy. Tedy absolutně NESCHVALENY olej do auta. Už jsem si všiml, že auto žere cca o litr víc, ale hlavně ráno startuje jako by bylo -5.
Technik v mercedesu mi řekl, že s podpisem té servisní smlouvy automaticky souhlasím s aplikací tohoto oleje (nikde to neni napsáno ale). Jde o to,že maj na to nějakej rozpočet a kvalitní olej je přece drahý... Bylo mi řečeno, že nemůžou prostě jinak, že je to olej na mezní hranici použitelnosti pro osobní vozy.
Na obranu musím říct, že problém není v servisu jako takovém, ale u těch **** nahoře, kteří si vymyslí nějakou službu a jediné co musí servis dodržet je aby olej stál jen xx za litr a zákazník je nezajímá. To já jako účetní kdybych poskytoval nějakou službu v rámci smlouvy a dělal takovýhle šmela tak bych zachvilku jedl suchý rohlíky.
Takže jedna rada na závěr, voze si do servisu svůj olej. Né vždy je ZDARMA.... zdarma.