Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  20:51

« Re: Totální kolaps v Praze

Vase nasilie by viera takisto vedela vyriesit ... nasli by ste v nej pokoj a rozvahu a silu riesit cistou myslou aj krizove situacie...
    a rovnako by ste mozno pochopili aj svoj podiel na stave v akom zem je a zacali sa k nej spravat uctivejsie ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:48

« Re: Americký vyhledávač

Cobalt: Díky ti :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  20:47

Já mám HP ;-) :-) ...jj Outback je náš druhý Outback >:D >:D .....Assusy sou fajn, ale já bych od nich nevolil jinak než G series nebo Lambo...jinak (kuli kvalitě) HP, Dell nebo Mac...a podobné:-)...acer nikdy(až na serii ferarri) ;-) :-) ...tot muj názor >:D >:D ....fotky náký sou, ale někde ve fotáku, asi náký někam hodim na net, tak ti pak pošlu odkaz ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  20:47

« Re: Svate poslednych dnu

a ironicku poznamku o "svatych..." radsej prehltnem ako by som sa mal znizit a zacat nadavat ;-\ ;-\ svedci to o Vasom vzdelani
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  20:47

Soudný Den přijde, a pro tebe dřív než pro ostatní, pokud mi nedáš s těma náboženskýma kecama pokoj! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 29.10.08  20:47

PEACE ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.10.08  20:46

Já uznávám jen budhismus, vše ostatní je jen o oblbování lidí a potlačování individualismu :no: :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 29.10.08  20:46

Flammer, tvoj nazor mi vypadol z jazyka.
    ALE to ze ja predam auto a kupim si bicykel, to svet nezachrani. Jedine ze pride vojna a polka ludstva zahynie alebo vlady a monarchovia sveta spolu nariadia nejake eko zakony. Dovtedy MILUJTE SA a JAZDITE naplno. Vas skromny eko-cin je ale absolutne zbytocny, ved komu pojdete za priklad? Tym hova.dam vo vasom okoli? To urcite chape aj male negramotne dieta v afrike, tak snad mi nebudete prosim vas nikto oponovat.
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 29.10.08  20:46

« Re: Americký vyhledávač

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  20:45

To máš pravdu, tohle téma pryč, to je má silná alergie. Prostě pánbíčkáře nemůžu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  20:45

to ze vy to pokladate za kokotinu a nepostatne pre vas zivot neznamena ze to nebude dolezite pre zem

uz raz spomenuty Keynes sam doplatil na podobny sposob zivota a prave takito sposob zivota viedol ku kolapsu ekonomickych systemov v danom obdobi..
    ale nik si nechce uvedomit ze historia sa bohuzial opat opakuje
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:44

Burt: hele, počkej! ATI je naše grafárna!! >:D Právě já si hnedka vzpomněl že máte už druhé Súbo(pokud se nemýlim v počtu). Jinak co fotky? byl čas? :-) Jinak mě se líbějjí not'asy Assusy
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  20:43

To máš recht >:D >:D ..ale já uctívám zásadně AMD >:D >:D :yes: :yes: ....Nemám rád zlou korporaci Intelu >:-[] >:-[] :yes: ...a k tomu samozřejmě Nvidia G-Force a ne náký usmrkance z ATI!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  20:42

OMFG...
    Už se tu řešilo mnohokrát hodně věcí... ale tohle je fakt ko.ko.ti.na
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:42

Burt: Já že by to bylo AWD a to vy doma taky máte rádi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  20:40

Nezlobte se na mě kluci, ale já nesnáším náboženství, už jsem vypleskal pár otravných jehovistů. Raději bych volil ODS než abych musel do kostela...
    Náboženství zavinilo šíření AIDS po světě kvůli odmítání kondomů, může za smrt miliónů lidí ať vlastním dočiněním tak náboženskými válkami, náboženství napáchalo nejvíce škod světa.
    Pánbíčkáři jsou uchylové, kteří zneužívají děti.

Stefane, slušně tě vyzývám, jdi z mé diskuse, nebo budu sprostý...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  20:40

Neee ve znaku na notasoj mám AMD napsano takle.... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:38

Burt: nemá to "M" být zůru nohama? >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.10.08  20:38

ale ved to je jedno ci je jehovista,budhista,islamista alebo mnich , stale ma pravdu ze ked ludia nieco nezacnu robit tak o 30 rokov sa nebude dat ani vyjst na ulici bez toho aby si nemal na ustach tzv ,, cisticku vzduchu´´ ako pise rysguf zivot si treba uzivat ano je to pravda lenze netreba to zneuzivat pretoze ked si toto povie kazdy a bude naschval kupovat napr auta ktora maju obrovske emisie a nebude sa im chciet trieidt odpad pretoze si povedia ved zivot je len jeden tak potom ako dopadnu ich deti???? ich deti uz zaziju len tu hnusnu stranku sveta plnu emisi, vzduchu ktory sa uz poriadne nebude dat ani dychat, rodina si nebude moct ani vyjst do lesa pretoze LES uz nebude pretoze bude LUDOM z dosledky netriedenia odpadu chybat drevo a mnoho ineho treba to brat aj z tycho stranok , tot moj nazor
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  20:38

Šviháku na AMD mi nesahej >:-[] >:-[] nebo budu zlej!!! >:D >:D fuj Intel >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…