Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 29.10.08 20:47
« Re: Totální kolaps v Praze
Já mám HP ;-) :-) ...jj Outback je náš druhý Outback >:D >:D .....Assusy sou fajn, ale já bych od nich nevolil jinak než G series nebo Lambo...jinak (kuli kvalitě) HP, Dell nebo Mac...a podobné:-)...acer nikdy(až na serii ferarri) ;-) :-) ...tot muj názor >:D >:D ....fotky náký sou, ale někde ve fotáku, asi náký někam hodim na net, tak ti pak pošlu odkaz ;-) :-) -
Rysguf. 29.10.08 20:46
Flammer, tvoj nazor mi vypadol z jazyka.
ALE to ze ja predam auto a kupim si bicykel, to svet nezachrani. Jedine ze pride vojna a polka ludstva zahynie alebo vlady a monarchovia sveta spolu nariadia nejake eko zakony. Dovtedy MILUJTE SA a JAZDITE naplno. Vas skromny eko-cin je ale absolutne zbytocny, ved komu pojdete za priklad? Tym hova.dam vo vasom okoli? To urcite chape aj male negramotne dieta v afrike, tak snad mi nebudete prosim vas nikto oponovat. -
"-- skrytý --" 29.10.08 20:45
to ze vy to pokladate za kokotinu a nepostatne pre vas zivot neznamena ze to nebude dolezite pre zem
uz raz spomenuty Keynes sam doplatil na podobny sposob zivota a prave takito sposob zivota viedol ku kolapsu ekonomickych systemov v danom obdobi..
ale nik si nechce uvedomit ze historia sa bohuzial opat opakuje -
Dylan McKay 29.10.08 20:40
Nezlobte se na mě kluci, ale já nesnáším náboženství, už jsem vypleskal pár otravných jehovistů. Raději bych volil ODS než abych musel do kostela...
Náboženství zavinilo šíření AIDS po světě kvůli odmítání kondomů, může za smrt miliónů lidí ať vlastním dočiněním tak náboženskými válkami, náboženství napáchalo nejvíce škod světa.
Pánbíčkáři jsou uchylové, kteří zneužívají děti.
Stefane, slušně tě vyzývám, jdi z mé diskuse, nebo budu sprostý... -
Flammer (RSKa) 29.10.08 20:38
ale ved to je jedno ci je jehovista,budhista,islamista alebo mnich , stale ma pravdu ze ked ludia nieco nezacnu robit tak o 30 rokov sa nebude dat ani vyjst na ulici bez toho aby si nemal na ustach tzv ,, cisticku vzduchu´´ ako pise rysguf zivot si treba uzivat ano je to pravda lenze netreba to zneuzivat pretoze ked si toto povie kazdy a bude naschval kupovat napr auta ktora maju obrovske emisie a nebude sa im chciet trieidt odpad pretoze si povedia ved zivot je len jeden tak potom ako dopadnu ich deti???? ich deti uz zaziju len tu hnusnu stranku sveta plnu emisi, vzduchu ktory sa uz poriadne nebude dat ani dychat, rodina si nebude moct ani vyjst do lesa pretoze LES uz nebude pretoze bude LUDOM z dosledky netriedenia odpadu chybat drevo a mnoho ineho treba to brat aj z tycho stranok , tot moj nazor
a rovnako by ste mozno pochopili aj svoj podiel na stave v akom zem je a zacali sa k nej spravat uctivejsie ;-\