Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  21:00

« Re: Svate poslednych dnu

Nenechte očipovat svá srdce JEŠTĚRY Z PEKEL!!
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  21:00

Šviháku: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D prej nevadí, skoč víckrát >:D >:D >:D ..to mi nedělej, já spadl z kolečkové židle na psa >:D >:D >:D :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  20:59

« Re: Totální kolaps v Praze

Svihak: To ze nasa cirkev nema potrebu do sveta vykrikovat a chvalit sa ako a komu pomohla ako to robite vy (co svojim sposobom je len vypocitavost, lebo Vam v prvom zmysle ide hlavne o uspokojenie ega a prezentovanie sa ako o pomoc) neznamena ze nic nerobi...
    a rovnako by som bol opatrny aj s recami typu "bezvyznamna sekta" lebo tym len upozornujete na svoju neznalost problematiky a nevzdelanost v danom smere a aj napriek tomu danu cirkev chcete urazat.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:59

Dadánek: >:D >:D >:D ŘETĚZÁKY >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  20:58

Podle mého je člověk silně ovlivněný náboženstvím nevzdělaný...

Stefane! Já jsem Bůh! Bůh švihák! Je tu konec! Ó, skoč z okna! Bydlíš v přízemí? Nevadí! Skoč víckrát!
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.10.08  20:58

Dadanek :D:D:D:D:D:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:58

Burt: Jo, já věřím, ale že jeto fakt dost dobrá věta :yes: :yes: :yes: >:D >:D

Ps: hlavně neshasni aspon v té poslední místnosti kde se nyní svítí, pak by tě mohli odnést bubáci a někdo by vás mohl vykráct... To my všude svítíme radši celou noc ( >:D >:D >:D vtip)
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  20:57

Nene, já myslel toto: [odkaz] To je největší vymejvárna mozků... Švihák mě odsud požene asi jako Stefana >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  20:57

Dane: Aštar Šeran je všude mezi námi a sleduje nás!! Uctivejte Aštara Šerana!! nebo budete silně potrestáni! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:55

Flammer: >:D >:D >:D >:D >:D >:D Nevím jestli ten název souhlasí s tím filmem co jsem viděl. Ale >:D >:D >:D >:D ten tlustej Sherman? >:D >:D >:D Nene, já myslím tank :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  20:54

Stefane, vy jste jenom bezvýznamná sekta která vyplachuje lidem mozky, děláte sedánky, a jenom kecáte. Neudělali jste pro planetu víc než já. Já dělám pro děti víc než vy, pořádám tenisové turnaje, a neošahávám malé kluky jak se ve vašich sektách sluší. Zasadil jsem více stromů, než jste z těch vašich semenem načichlých jeskyní mohli vidět!
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.10.08  20:54

Ale fakt Kysky, je druhý >:D >:D >:D ..ale zni to pěkněě >:D :yes: ....Šviháku třeba je taky vzdělaný a má názor ;-) :-) ...já si tu třeba dělám ze všeho srandu a píšu timpadem jen s Kyskym(jako ted), ale čtu všee.....nemyslím si, že je nák hloupý nebo podobně, spíše prostě věří v jiné věci :-) ..my taky třídíme, nesvítí celej barák, když tam nikdo není, ale žijeme prostě normálně....a nebudeme měnit kuli tomu auto, nevypnu počítač a v boha se modlím v krizové situaci...jako každý...a kdo řekne že ne, tka mu nevěřim...pane bože si každý občas řekne :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.10.08  20:54

hmm Sherman myslis toho z filmu Zamilovany Profesor?:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:53

Dadánek: To já byhc raději Sherman :yes: :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  20:53

fantas magorii?? a akom smere? ze som si uvedomil svoje miesto na tomto svete? ze chcem aby tento svet prezil?

a vzdelany?? clovek vysmievajuci sa s vieri nie je ani vzdelany a nie je to ani "naroz" je to BOHORUHACSTVO
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:52

Žeby Sci-fi >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  20:52

Klid! Nebo si pro vás přijde Aštar Šeran s jeho vesmírnou flotilou milionů lodí!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:52

Švihák: Nedá, on si to tady chce prosazovat tak to furt tady bude mlet...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  20:51

Ivanuska je podle mě vzdělaný, má svůj názor, ale vy, Stefane, vy jste ovlivněn fantas magorií... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.10.08  20:51

Burt: Ale když to potřebuješ jenom kvůli netu a psaní dokumentů, tak je hlavní že not'as fachčí a je jedno co je to za značku ;-) Právě Lambo not'as se mi hodně líbí :yes: :-)

>:D >:D >:D >:D >:D "jj Outback je náš druhý Outback" >:D >:D >:D

Ok, díky :-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…