Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
"-- skrytý --" 29.10.08 20:59
« Re: Totální kolaps v Praze
Svihak: To ze nasa cirkev nema potrebu do sveta vykrikovat a chvalit sa ako a komu pomohla ako to robite vy (co svojim sposobom je len vypocitavost, lebo Vam v prvom zmysle ide hlavne o uspokojenie ega a prezentovanie sa ako o pomoc) neznamena ze nic nerobi...
a rovnako by som bol opatrny aj s recami typu "bezvyznamna sekta" lebo tym len upozornujete na svoju neznalost problematiky a nevzdelanost v danom smere a aj napriek tomu danu cirkev chcete urazat. -
David Silver 29.10.08 20:58
« Re: Svate poslednych dnu
Burt: Jo, já věřím, ale že jeto fakt dost dobrá věta :yes: :yes: :yes: >:D >:D
Ps: hlavně neshasni aspon v té poslední místnosti kde se nyní svítí, pak by tě mohli odnést bubáci a někdo by vás mohl vykráct... To my všude svítíme radši celou noc ( >:D >:D >:D vtip) -
Dylan McKay 29.10.08 20:54
« Re: Totální kolaps v Praze
Stefane, vy jste jenom bezvýznamná sekta která vyplachuje lidem mozky, děláte sedánky, a jenom kecáte. Neudělali jste pro planetu víc než já. Já dělám pro děti víc než vy, pořádám tenisové turnaje, a neošahávám malé kluky jak se ve vašich sektách sluší. Zasadil jsem více stromů, než jste z těch vašich semenem načichlých jeskyní mohli vidět! -
NoSwear 29.10.08 20:54
« Re: Svate poslednych dnu
Ale fakt Kysky, je druhý >:D >:D >:D ..ale zni to pěkněě >:D :yes: ....Šviháku třeba je taky vzdělaný a má názor ;-) :-) ...já si tu třeba dělám ze všeho srandu a píšu timpadem jen s Kyskym(jako ted), ale čtu všee.....nemyslím si, že je nák hloupý nebo podobně, spíše prostě věří v jiné věci :-) ..my taky třídíme, nesvítí celej barák, když tam nikdo není, ale žijeme prostě normálně....a nebudeme měnit kuli tomu auto, nevypnu počítač a v boha se modlím v krizové situaci...jako každý...a kdo řekne že ne, tka mu nevěřim...pane bože si každý občas řekne :-) ;-) -
David Silver 29.10.08 20:51
« Re: Totální kolaps v Praze
Burt: Ale když to potřebuješ jenom kvůli netu a psaní dokumentů, tak je hlavní že not'as fachčí a je jedno co je to za značku ;-) Právě Lambo not'as se mi hodně líbí :yes: :-)
>:D >:D >:D >:D >:D "jj Outback je náš druhý Outback" >:D >:D >:D
Ok, díky :-) :yes: