Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
"-- skrytý --" 29.10.08 21:18
« Re: Totální kolaps v Praze
ak to tak vehementne tvrdite a je Vam ich tak velmi luto a tak vam zalezi na ich osude preco pre nich nieco nespravite??
ak ste tak vzdelany clovek a mate tolko vela a zaujimavych a urcite pravdivych informacii ktore tu prezentujete kolko trestnych oznameni na zodpovednych ste uz podali?
:-|
ale ono to zase bude len to "krcmove" hrdinstvo -
"-- skrytý --" 29.10.08 21:17
« Re: Totální kolaps v Praze
Pardon, že se vám sem pletu, ale to co čtu je fakt hrozné. Stefane, Já žeru maso, svítím např. rybičkám celý den, počítač mi hučí, i když zrovna nejsem doma, kvasím ovoce, které vydává mnoho plynů, potom z něj pálím sliovici, což je ještě víc plynů a pak to vypiju a pak je nejvíc plynů na světě. Jezdím sice se slabým autem, ale to rozhodně ne kvůli ekologii, volím ODS a souhlasím s panem prezidentem, že to s globálním oteplováním není zas tak žhavé. Například taková sopka za jeden svůj výbuch vypustí do ovzduší tolik, co celé lidstvo za 20 let činnosti. Celou dobu, co je Země tady (4.5 miliardy let) sopky vesele bouchaly a nikomu to nevadilo. Ani opicím ani Adamovi a Evě. Další věc : naprosto souhlasím se Švihákem, že náboženství je absolutní výmysl a navíc je to věc, kvůli které přišlo o život nejvíc lidí v historii lidstva. Díky bohu (teda když není, díky někomu jinému) lidstvo začíná moudřet a přestává věřit v Boha. A mimochodem, naše kočka se jmenovala Aštar ;-) -
Dylan McKay 29.10.08 21:16
« Re: Totální kolaps v Praze
To je pouze za moji osobu. A víš kdy to začalo? Když školka v obci Liblice u Mělníka chtěla od Radnice koupit audio sestavu. Radnice školce peníze nedala, ale na opravu zdi kostela dala okamžitě 400.000 Kč!
Je mi jedno co jste zač, ale je mi líto vašich dětí, že nemají jiného zbití, a musejí vyrůstat ve lžích. Doufám, že takové úchylky budou jednou trestné, a vaše činnost bude zakázána. Nemáte právo balamutit děti. A většina sekt děti zneužívá i pohlavně... :no: -
"-- skrytý --" 29.10.08 21:10
« Re: Totální kolaps v Praze
Svihak : opat dokazujete svoju nevzdelanost a zaroven aj sam sebe protirecite...
za prve: ak by ste sa nechce chvalit tym co robis pre inych nebudete to prezentovat v galeriach nebudete sa tym vychvalovat v diskusiach!
za druhe: Cirkev Jezisa Krista je skoro jedina cirkev ktora neprijima ziadne dotacie od statu alebo inych organizacii ... Sleduje svoju absolutnu financnu nezavislost.
preto by som vo Vasom pripade bol obozretny s takymi vyjadreniami
Dylan McKay 29.10.08 21:05
« Re: Totální kolaps v Praze
Stefane, to není reklama, nikdo neví co dělám...
Ale rozhodně nesnáším parchanty co někomu vnucují víru. Sedět tu proti sobě, tak po tobě sáhnu, to myslím vážně! Mám alergii na postavičky jako jsi ty!
Jste sekta. Zlodějská prolhaná sekta. -
David Silver 29.10.08 21:01
« Re: Svate poslednych dnu
Burt: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
TO nééé, já mám už z Vás křeče........ >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
David Silver 29.10.08 21:00
« Re: Svate poslednych dnu
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Zachvíli bude seškrabávat se země mne.(smíchem) Hech, tam je vlastně balkon, tak můžu být v klidu :yes: >:D