Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 29.10.08 21:41
« Re: Totální kolaps v Praze
Promiň, ale já jsem se nevetřel svatému Stefanovi do diskuse pod jeho Mercedes jezdící na jitrocel, a nezačal jsem mu hlásat proti Bohu.
Prober se z té svaté diskotéky, a tyhle diskuse si veď tam, kde tě pochopí. Buď to na ustav.bohnice.cz nebo na sedánku vaši sekty která umí čarovat peníze, aby pomohla obětem velké vlny na Máchově jezeře... -
"-- skrytý --" 29.10.08 21:35
Ještě jsem neviděl, že by někdo z MACZ spáchal sebevražedný atentát proto, že mu někdo řekl, že se mu nelíbí, že má rád auta... trochu se zamysli, než náš začneš srovnávat s islamistickými radikály...kdyby si islamisti a vlastně každé náboženství žilo samo a netahalo do toho ostatní a nechtělo peníze za něco, co neexistuje, budiž, ale pokud znásilňují děti, vraždí se mezi sebou a hlavně to odnáší nevinní lidé... nevím nevím... Ach můj Aštare, co to je za svět ;-\ -
Dylan McKay 29.10.08 21:33
Hurá! Vždycky jsem chtěl být v čele skupiny vystupující proti náboženství! >:D
Moji předkové můžou za smrt několika tisíc lidí, po dobu čtyř generací vedli politickou katolickou stranu v Čechách, nástroj víru využívali k udržení moci a zastrašování lidí, náš rod byl proklet, a myslím, že jsem kletbu prolomil až já.
Věřit v Boha neznamená někomu Boha vnucovat. A ty to děláš, Stefane! -
"-- skrytý --" 29.10.08 21:32
nechcem se ho zastavat ale asi neco pro lidstvo skutecne delaji:
Další aktivity
V rámci církve je také zorganizováno Pomocné sdružení, což je největší a nejstarší sdružení žen na světě. Založeno bylo v roce 1842 a má dnes více než 5 miliónů členek. Jeho hlavním cílem má být pomoc chudým a potřebným.
Církev také provozuje několik uměleckých těles, z nichž nejslavnější je 360členný Mormon Tabernacle Choir. Doprovází 120členný orchestr Chrámového náměstí. Sbor často koncertuje se slavnou zpěvačkou Gladys Knight ze skupiny The Pips, která je členkou Církve od roku 1997.
Církev disponuje velkým programem Sociální péče, který každoročně rozdá přes jednu miliardu Kč (během tsunami v roce 2005, byla Církev Ježíše Krista druhou organizací, která darovala nejvíce peněz na pomoc poškozeným a na zaplacení humanitárních potřeb).
tohle moc nevyslo svihaku
-
Ondřej Šámal 29.10.08 21:31
Obrovské konflikty vznikají právě díky náboženstvím. Celý středověk byl prakticky v područí strachu z bezbožství, které bylo krutě trestáno, ta hodná a starostlivá církev upalovala a vraždila lidi kvůli tomu, že nevěřili ve stejného Boha. Promiň, ale tahle demagogie je stejná jako u komunismu nebo nacismu :no: -
"-- skrytý --" 29.10.08 21:27
je mi z Vas zle... to ako sa tu teraz vysmievate z cudzej viery je absolutne povrchne...
je to rovnako ako keby Vam niekto siahal na vasu "vieru" auta...
pacilo by sa Vam to???
nepacilo uz ste to x krat dokazali a bojovali ste proti tomu...
ste rovnaky ako ti islamski radikali. vacsina a na cele s Svihakom.
prave kvloi takym ako Vy (rozumej ludom neochotnym nasluchat a mat pochopenie pre ine nabozenstva a viery) vznikaju take obrovske konflikty . ;-\ ;-\
zamyslite sa nad sebou kym je cas -
Dylan McKay 29.10.08 21:26
Stefane, o "krčme" víš asi jen z vyprávění, protože se svým názorem bys tam hned dostal přes svatozář! >:D
Asi nemáš televizi, ten ďáblův nástroj, abys tam čím dál častěji viděl o chování sekt, jako je ta vaše, zneužívání dětí, znásilňování, okrádání...
Kdybych na takovou sektu narazil, rozhodně bych trestní oznámení nepodával, ale naložil bych svoji dodávku "Švihák lázeňský" (REKLAMA! >:D ) trestným komandem, a jeli bysme sektáře pořádně nakopat do koulí! -
Dylan McKay 29.10.08 21:20
Flammere, mám několik přátel muslimů, dokonce znám muslimy v Praze, dříve jsem s nimi slavil některé jejich svátky, ale pouze jako divák, neboť je mi každé náboženství cizí.
Ale tu verbež islamistickou, která jedná mimo korán a zabíjí bych nechal z planety vygumovat...
xganga je armagedon!