Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:45

« Re: Totální kolaps v Praze

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
    xganga je armagedon!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  21:45

Štefane, jsi si jist, že víš, koho vlastně uctíváš? Přijmi trochu osvícení z mé strany, bude se ti líbit. Je tak trochu v souladu s těmi tvými "zelenými" řečičkami, kterými jsi nás tady před chvilkou oblažoval. ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:43

Nezmare32, tohle mi jednou nebude nikdo věřit! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:41

Promiň, ale já jsem se nevetřel svatému Stefanovi do diskuse pod jeho Mercedes jezdící na jitrocel, a nezačal jsem mu hlásat proti Bohu.

Prober se z té svaté diskotéky, a tyhle diskuse si veď tam, kde tě pochopí. Buď to na ustav.bohnice.cz nebo na sedánku vaši sekty která umí čarovat peníze, aby pomohla obětem velké vlny na Máchově jezeře...
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.10.08  21:39

[odkaz] Tak tohle musíte vidět >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  21:39

este raz pripominam ze nasa cirkev neberie ziadne peniaze od statu!!! ZIADNE!! a aj napriek tomu rozdava tam kde je potreba
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:37

Langmane, to je vše? A kolik ročně stojí církve rozpočty států světa nenapíšeš? Pak nemá mít církev peníze... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  21:35

Ještě jsem neviděl, že by někdo z MACZ spáchal sebevražedný atentát proto, že mu někdo řekl, že se mu nelíbí, že má rád auta... trochu se zamysli, než náš začneš srovnávat s islamistickými radikály...kdyby si islamisti a vlastně každé náboženství žilo samo a netahalo do toho ostatní a nechtělo peníze za něco, co neexistuje, budiž, ale pokud znásilňují děti, vraždí se mezi sebou a hlavně to odnáší nevinní lidé... nevím nevím... Ach můj Aštare, co to je za svět ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  21:34

neverit v boha neznamena proti nemu bojovat a ty to delas Svihaku!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:33

Hurá! Vždycky jsem chtěl být v čele skupiny vystupující proti náboženství! >:D

Moji předkové můžou za smrt několika tisíc lidí, po dobu čtyř generací vedli politickou katolickou stranu v Čechách, nástroj víru využívali k udržení moci a zastrašování lidí, náš rod byl proklet, a myslím, že jsem kletbu prolomil až já.

Věřit v Boha neznamená někomu Boha vnucovat. A ty to děláš, Stefane!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  21:32

nechcem se ho zastavat ale asi neco pro lidstvo skutecne delaji:

Další aktivity
    V rámci církve je také zorganizováno Pomocné sdružení, což je největší a nejstarší sdružení žen na světě. Založeno bylo v roce 1842 a má dnes více než 5 miliónů členek. Jeho hlavním cílem má být pomoc chudým a potřebným.

Církev také provozuje několik uměleckých těles, z nichž nejslavnější je 360členný Mormon Tabernacle Choir. Doprovází 120členný orchestr Chrámového náměstí. Sbor často koncertuje se slavnou zpěvačkou Gladys Knight ze skupiny The Pips, která je členkou Církve od roku 1997.

Církev disponuje velkým programem Sociální péče, který každoročně rozdá přes jednu miliardu Kč (během tsunami v roce 2005, byla Církev Ježíše Krista druhou organizací, která darovala nejvíce peněz na pomoc poškozeným a na zaplacení humanitárních potřeb).

tohle moc nevyslo svihaku
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.10.08  21:31

Obrovské konflikty vznikají právě díky náboženstvím. Celý středověk byl prakticky v područí strachu z bezbožství, které bylo krutě trestáno, ta hodná a starostlivá církev upalovala a vraždila lidi kvůli tomu, že nevěřili ve stejného Boha. Promiň, ale tahle demagogie je stejná jako u komunismu nebo nacismu :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  21:31

Stefan: Nesmíš tady brát všechno vážně... to se tady nedá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  21:27

je mi z Vas zle... to ako sa tu teraz vysmievate z cudzej viery je absolutne povrchne...

je to rovnako ako keby Vam niekto siahal na vasu "vieru" auta...
    pacilo by sa Vam to???
    nepacilo uz ste to x krat dokazali a bojovali ste proti tomu...
    ste rovnaky ako ti islamski radikali. vacsina a na cele s Svihakom.

prave kvloi takym ako Vy (rozumej ludom neochotnym nasluchat a mat pochopenie pre ine nabozenstva a viery) vznikaju take obrovske konflikty . ;-\ ;-\

zamyslite sa nad sebou kym je cas
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:26

Stefane, o "krčme" víš asi jen z vyprávění, protože se svým názorem bys tam hned dostal přes svatozář! >:D

Asi nemáš televizi, ten ďáblův nástroj, abys tam čím dál častěji viděl o chování sekt, jako je ta vaše, zneužívání dětí, znásilňování, okrádání...
    Kdybych na takovou sektu narazil, rozhodně bych trestní oznámení nepodával, ale naložil bych svoji dodávku "Švihák lázeňský" (REKLAMA! >:D ) trestným komandem, a jeli bysme sektáře pořádně nakopat do koulí!
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  21:23

Aštare můj... svět se zbláznil!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.10.08  21:22

Dadánek: Nechť tě síla provází a ochraňuje před všemi ještěry z pekel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.10.08  21:21

mozno som to zle napisal ale nemyslel som vsetkych islamistov len tu ,, verbež´´
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 29.10.08  21:21

Ode dneška nahradíme všechny "bohy" ve slovech slovem Aštar...
    "Můj Aštare"
    OMFA - Oh my F...ing Aštar"
    Atd... >:D >:D >:D >:D

SOrry už mi z toho hrabe, půjdu se z toho vyspat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  21:20

Flammere, mám několik přátel muslimů, dokonce znám muslimy v Praze, dříve jsem s nimi slavil některé jejich svátky, ale pouze jako divák, neboť je mi každé náboženství cizí.
    Ale tu verbež islamistickou, která jedná mimo korán a zabíjí bych nechal z planety vygumovat...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…