Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 29.10.08 22:24
« Re: Sektáři odstupte
To nejde!! >:D tak jsem to přelouskal celý... a nejvíc mě pobavil příspěvek Stefane skoč z okna a pokud jsi v přízemí skoč víckrát >:D
Nechápu, co touhle diskuzí pán od boha a dítě Země vlastně zamýšlí... opravdu to splnilou tvou dnešní misi? nalákal jsi dost lidí do své perníkové chaloupky, kde topíš bionaftou a zbytky z Jeníčka a Mařenky hezky třídíš do odlišně barevných košíků? Prober se!! Myslíš, že tvými názory změníš svět? Jdi radši tam kde by jiné chování lidí možná ten svět změnilo, ale v diskuzi mezi milovníky krásných aut ničeho nedocílíš...pa -
Dylan McKay 29.10.08 22:20
« Re: Totální kolaps v Praze
Představte si, kdyby tyhle sekty byly skutečně u moci. No, ono si to ani nemusíme představovat, stačí se podívat na některé islamistické režimy, člověk evropský se naštěstí vymanil.
Co by s námi bylo? Upalovali by nás? Co by bylo se mnou po těchto příspěvcích? Mučili by mě? Pozabíjeli by moji rodinu? Ukřižovali by mě?
Jakýkoliv totalitní režim se svoji krutostí nevyrovná krutostem náboženství!
Upalte šviháka! Bijte je, svažte je, mučte je, jasné? Jasné! Na svá místa! :-! -
Dylan McKay 29.10.08 22:11
« Re: Sektáři odstupte
Ahoj jjar, moc tě zdravím. On má snad jediné štěstí, že to může psát. Do očí by mi tolik vět říci nedokázal. Já tohle prostě nemůžu, a klidně si na to nechám udělat papíry na hlavu... ;-)
Stefane, nechceš Šviháka pozvat někdy na sedánek? >:D -
Dylan McKay 29.10.08 22:07
Stefane, vážně, sám o sobě si myslím, že jsem Bůh. Zatím mi to řekla každá, když moje jméno křičela při orgasmu: "Bože!"
Podívej, radostí mého života není vysedávat mezi pochybnejma existencema v nějaké sektě, a chovat na klíně malé kluky...
Moji radostí je moje žena, moje nenarozené miminko, moji kamarádi z MACZ.
Předvedl jsi, že vaše sekta není tolerantní, označuješ bezvěrce za hlupáky, a mě samotnému vyhrožuješ, že se mnou Bůh nemá dobré plány...
Neboj, já se s ním nějak domluvím... :-! -
Hanss (MoDo Team) 29.10.08 22:07
Tak nemám šanci to přečíst celý, ale našel jsem si prvopočátek diskuze o dnešní průjezdnosti Prahou a musim říct, že mám lehce opačný zážitek. Ve dvě jsem jel do banky, kde sem něco vyřídil, pak jsem jel vyzvednout manžilku do práce ke Skalce a jeli jsem na otočku do Tachova pro Lucinku - končej jí prázdniny, zítra jde zas do školy - takže v součtu cca 400 km a mám takovej pocit, že jsem se pořádně nezastavil :-) Tak baranďák jsem ten konec podjel sjezdem na modřany, což tentokrát perfektně vyšlo a jinak fakt nic, ještě malej incident s řidičem oktávie na dálnici, ale ani na boxera nedošlo, takže pohodoa. Vrátili jsme se ted, takže už provoz minimální.
Jo ještě jsem tady odpol. jenco jsem vyjel potkal Dadánka - už se asi vracel domu - nevim jestli si mě všimnul ?!? :-) -
"-- skrytý --" 29.10.08 22:06
Já sem asi začnu psát pravidelně, tady je to zajímavé >:D na to, že to má být diskuze o Porsche, poslední 3 stránky o tom není ani zmínka >:D Stefan, není člověka, který by nebyl hříšný. Vsadím se s tebou, že jsi určitě porušil pár přikázání. Kdyby měli všichni žít podle církve a ekologicky, lidstvo by se nikam nedostalo a pak by vyhynulo, protože by nás sežraly zvířata, které by se přemnožily a chopily by se šance, že lidstvo nechce být inteligentní a staly by se takovými samy :-) -
jjar 29.10.08 22:00
« Sektáři odstupte
Šviháku,takový rozumný člověk a Ty nevíš,že největší radost těmto lidem uděláš,když odpovídáš na jejich bláboly ? Takhle si zaplevelíš forum.Oni žádné argumenty neuznají,neboť jejich pravda je ta jediná. Pouze důsledně ignorovat a držet si odstup je účinné,tak to dělejme.
Zdravím.jjar -
Dylan McKay 29.10.08 21:58
Já jednou stříhal v Mariánkách živý plot elektrickými nůžkami, a v tom přišly dvě dámy, zastavily se, daly si ruce na hruď, a povídaly: "Ách, ách, vy to tu máte tak krásný! A měl byste to ještě hezčí, kdybyste si přečetl tohle!"
V tom jsem se na ně otočil i s pilou, a zařval: "Se.rte si to odsud nebo pos.erete křoví!" Ony se daly na útěk, a já za nimi s tou pilou utíkal... -
"-- skrytý --" 29.10.08 21:53
stale si dokazal len sa vysmievat z viery ludi ale sam si nepreukazal ani len troska nadhladu a vzdelanosti a uz vobec nie prehladu v danej problematike...
s ludmi ako ty nema boh dobre plany... ale aj taki ako ty maju este sancu na zmenu.. ak o nu budu stat...
zmen sa kym mas cas
no ja sem nikdy nevěřil a věřit nebudu, přesvědčil mě o tom bohumil stejskal... a šviháku musím říct, že štefana velmi solidním a luxusním způsobem stíráš, což se mi velmi líbí >:D >:D
ovšem bylo by dobré, když štefan psal o ekologii..ať nemá vyklechtaného nafťáka..ten tomu životnímu prostředí také moc nepřidá, promiň, štefane...
sekty jsou stejně v podstatě stejné, mají stejné záměry akorát se jinak jmenují, není nic špatného na tom věřit nebo ne... ale když někdo začne vnucovat svou víru někomu jinému, tak chápu, že se švihák ohradil... já tě potkat někde na ulici a slyšet jak tohle co tu píšeš, štefane říkáš tak tě asi pošlu do prčic.. a také jakou máš u vašeho klanu hodnost? vrchní horolezec?