Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 30.10.08 14:43
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Švihák: Já jsem rád, že naše rodina nikam nepatří. Do kostela nechodíme a nic podobného neděláme, atmosféru v kostelech nemám rád (pro moje čichovéé buňky to tam pěkně zavání...) Mě přijde po včerejším koukání se na CSi v Tv, že v dnešní době když je někdo ve své rodině, která někam patří a at' už to jsou zvyky bo stará pravidla co bývávala v tom rodě, a ted'ka se to týká zrovna vybýrání partnera/rky k manželství bez povšimnutí co by rád potomek, a ještě v dětství, tak to je podle mě na dnešní obu hodně veliké omezení. Nikdy bych nechtěl, já rád svobodu a vybírat si co chci, a kor partnerku, u mě by to nešlo.. -
Dylan McKay 30.10.08 14:34
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Kysky, tohle je snad jedna z věcí, které se vždy vyhýbej. Dokáží člověka ovlivnit, sebrat mu veškerý majetek, a ještě ho využívat. Strašně je mi líto dětí takto smýšlejících lidí, musejí vyrůstat v tak neuvěřitelné omezenosti. Divím se, že to dosud není trestné.
Stefan je fanatik, patří na okraj společnosti! -
karfiol 30.10.08 12:39
« Totální kolaps v diskuzi Šviháka Lázeňského....
To co sem se tady dočetl???Škoda,že sem včera odešel tak brzo,protože ta diskuze se Stefanem byla fakt zajímavá.Nicménně bych u ní asi přišel o nervy.Divím se,že ste tady vydrželi tak dlouho.Tohle nemělo obdoby.Umění všech náboženství:kecat si svou a neuznat názor jiných.O tom to tady včera bylo. -
Dylan McKay 30.10.08 07:57
« Re: Totální kolaps v Praze
Ahoj dk, je velkým neštěstím, že takový člověk zavítal na naše stránky.
Doporučuji všem přečíst si celou diskusi. Sice reaguji jak se na mě sluší a patří, ale právě to vyprovokovalo Stefana ukázat, jak jejich víra smýšlí.
Jejich víra je nedemokratická, oponentům přeje smrt, ale jen se Švihákem má její Bůh jiné plány!
-
dk.... 30.10.08 07:42
mormons:
[odkaz]
[odkaz]
atd...
a podle meho asi nejvystiznejsi je tato odpoved, na otazku ohledne kriminality mormons, odpoved je od cloveka , ktery zije mezi nimi a je ateista:
But I live in Utah, in THE mormon community. There is plenty of crime here (and no, it's not just the non-mormons) - what do you want statistics?? (we have the highest rate for fraud and scams in the United States)
Read the Salt Lake Tribune (online)
Mormons are great folks, but it's not like they are crime free or anything - get a clue dude
-atheist
muj nazor je, ze jakekoliv fanaticke nabozenstvi je to nejhorsi co potkalo tuto planetu... -
"-- skrytý --" 29.10.08 22:30
Dobrý nápad s tím spaním, tak se tu mějte, bratři v antikristu.
Kysky: To triko jsem koupil před mnoha lety někde v ČB, už si nepamatuji, kde přesně. Zkus prosvištět net, možná na něj v nějakém obchodě narazíš.
Jinak se zdá, že Štefanův "Bůh" nemá smysl pro humor, tím pádem si s ním nemusíme dělat starosti. ;-)
Ale dost už toho. Hezké sny.