Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  14:48

« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!

PeT-a: Jo a to si hrál na ekologa >:D >:D >:D Takhle seběhá více pneu za stejnou dobu než jiní kteří přezouvají
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.10.08  14:46

A ještě k tomu Stefan H jezdí celý rok na zimních >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  14:43

Švihák: Já jsem rád, že naše rodina nikam nepatří. Do kostela nechodíme a nic podobného neděláme, atmosféru v kostelech nemám rád (pro moje čichovéé buňky to tam pěkně zavání...) Mě přijde po včerejším koukání se na CSi v Tv, že v dnešní době když je někdo ve své rodině, která někam patří a at' už to jsou zvyky bo stará pravidla co bývávala v tom rodě, a ted'ka se to týká zrovna vybýrání partnera/rky k manželství bez povšimnutí co by rád potomek, a ještě v dětství, tak to je podle mě na dnešní obu hodně veliké omezení. Nikdy bych nechtěl, já rád svobodu a vybírat si co chci, a kor partnerku, u mě by to nešlo..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  14:34

Kysky, tohle je snad jedna z věcí, které se vždy vyhýbej. Dokáží člověka ovlivnit, sebrat mu veškerý majetek, a ještě ho využívat. Strašně je mi líto dětí takto smýšlejících lidí, musejí vyrůstat v tak neuvěřitelné omezenosti. Divím se, že to dosud není trestné.
    Stefan je fanatik, patří na okraj společnosti!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  14:31

Ivanuska, jste jediná sekta, na kterou bych na sedánek šel... ;-) Pokud to ovšem nebudeš plánovat ty... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  14:30

« Re: Totální kolaps v Praze

Stefane, žij si se svým Ježíšem, a nám dej pokoj!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  14:29

Švihák má ale pravdu co se děje v těchto "skupinách" lidí teda spíš co dělají.!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  13:44

Ivanuska: ani nasa cirkev deti nezneuziva, to co sa stalo je len pochybenie niekolkych clenov ako osob.
    Rozhodne nie je mozne tvrdit ze kto je v cirkvi zneuziva deti ako to robi Svih.L
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  13:40

Svihak L: nikdy by som Vam neprial nieco take ako smrt... jedine som Vas upozornil na Vas sposob zivota bez Jezisa a na to kam Vase nazivanie smeruje
  • 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 30.10.08  12:39

« Totální kolaps v diskuzi Šviháka Lázeňského....

To co sem se tady dočetl???Škoda,že sem včera odešel tak brzo,protože ta diskuze se Stefanem byla fakt zajímavá.Nicménně bych u ní asi přišel o nervy.Divím se,že ste tady vydrželi tak dlouho.Tohle nemělo obdoby.Umění všech náboženství:kecat si svou a neuznat názor jiných.O tom to tady včera bylo.
  • 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 30.10.08  11:39

« SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!

musim povedat ze ma hlboko urazil a velmi poburil tvoj zovseobecnujuci nazor na sekty.. my RS club ziadnych chlapcov NEMR.DAAAAME!!!!

len male holcicky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  07:57

Ahoj dk, je velkým neštěstím, že takový člověk zavítal na naše stránky.
    Doporučuji všem přečíst si celou diskusi. Sice reaguji jak se na mě sluší a patří, ale právě to vyprovokovalo Stefana ukázat, jak jejich víra smýšlí.
    Jejich víra je nedemokratická, oponentům přeje smrt, ale jen se Švihákem má její Bůh jiné plány!
  • « 00 Reagovat !

foto dk-

dk.... 30.10.08  07:42

mormons:
    [odkaz]
    [odkaz]
    atd...

a podle meho asi nejvystiznejsi je tato odpoved, na otazku ohledne kriminality mormons, odpoved je od cloveka , ktery zije mezi nimi a je ateista:

But I live in Utah, in THE mormon community. There is plenty of crime here (and no, it's not just the non-mormons) - what do you want statistics?? (we have the highest rate for fraud and scams in the United States)
    Read the Salt Lake Tribune (online)
    Mormons are great folks, but it's not like they are crime free or anything - get a clue dude
    -atheist

muj nazor je, ze jakekoliv fanaticke nabozenstvi je to nejhorsi co potkalo tuto planetu...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  07:20

Starscream: Aha...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  07:19

« Re: Ó hleďte všichni, kterak je pánbíčkář Stefan jednoduchý

Pěkné ráno přeji všem

Nevím, že jsou tady na MACz uživatelé co hodnotejí recenzi podle jeho majitele, Stefan H je mezi nimi, mezi těmi blbými
  • 00 Reagovat !

foto wikinko

wikinko 30.10.08  03:38

« Stefan H

ja ako clen k.okot teamu srdecne pozyvam uzyvatela stefan H do nasho zoskupenia. stane sa s okamzitou platnostou rovno predsedom nasho timu, preto ze taky k.okot sa uz na MACZ neobjavil riadne dlho!!!
    K.OKOT (stefanH), vitaj!!!
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 29.10.08  23:20

>:D >:D >:D >:D ,dlouho jsem se takhle nezasmál..Supeeeeeeeeeeer!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  22:39

« Re: Ó hleďte všichni, kterak je pánbíčkář Stefan jednoduchý

ach šviháááku , ty jsi zhřešil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale souhlasím s tebou >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.10.08  22:36

« Ó hleďte všichni, kterak je pánbíčkář Stefan jednoduchý

Nemohl Šviháka roznést v diskusi, a tak mu alespoň poškodil hodnocení vozů.

Vyhýbejte se této sektě, není tolerantní, a všem co se proti ni ohradí přeje smrt!

Tfuj, plivu na tebe Stefane! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.08  22:30

Dobrý nápad s tím spaním, tak se tu mějte, bratři v antikristu.

Kysky: To triko jsem koupil před mnoha lety někde v ČB, už si nepamatuji, kde přesně. Zkus prosvištět net, možná na něj v nějakém obchodě narazíš.

Jinak se zdá, že Štefanův "Bůh" nemá smysl pro humor, tím pádem si s ním nemusíme dělat starosti. ;-)
    Ale dost už toho. Hezké sny.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…